Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201412 yıl comment_229806 musa bey cd 6000 lerde eğer aux torpidoya kadar çekilmemişse cd çaların arka tarafından kablo ile aux çıkışı alınabiliyor.İyi bir elektronikçi hallediyor meseleyi... Bende halledecem inşallah da şu teybi bi sökebilseydim iş sebebiyle ilgilenemedim haftasonu artık Torpidonun arkasından kolumu soksam o teybin arkasına yetişmezmi ya ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257307 2006 Focus TDCI Trend aracımda torpidoyu az önce söküp baktım. Sol üst köşede elektrik bandıyla bantlanmış kırmızı bir soket gördüm ama 4lü mü 6lı mı saymadım. Zaten biraz sağında bir soket daha var. Parça için Ford yetkili servisini aradım. Ellerinde yokmuş sipariş ettim cumartesi gelir dediler. Umarım çalışır. Bu forda gıcık olmaya başladım. Her şeyin tesisatı var sonu yok. Ayak aydınlatması için duy var ampul yok şaka gibi. 2 ampul en fazla 5 lira olsun. Taktırdım süper oldu. Umarım bu AUX olayı da çalışır. Teyp 6000CD . Büyük olasılıkla çalışır. Ayrıntıları işi bitirince yazarım. Not: AUX ses çıkış parçası/jackı 25 TL dediler (Servis fiyatı) Benzer modelde çalıştırmayı başaran varsa lütfen yazsın Ağustos 13, 201412 yıl Kubilay Özgüçlü tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201412 yıl comment_257319 Benzer modelde çalıştırmayı başaran varsa lütfen yazsın İlgili kategorimiz: http://www.focusclubtr.com/forum/134-mk2-ses-görüntü-sistemleri/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201411 yıl comment_269908 Merhabalar, torpido söküm fotolarını ben göremiyorum bir türlü yeniden upload etme yada alternatif link vermeniz mümkünmüdür? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201411 yıl comment_269911 Merhabalar, torpido söküm fotolarını ben göremiyorum bir türlü yeniden upload etme yada alternatif link vermeniz mümkünmüdür? Şuan değil, akşam veya ilerleyen günlerde fotoları bulursam tekrar yüklerim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201511 yıl comment_280546 Merhabalar, torpido söküm fotolarını ben göremiyorum bir türlü yeniden upload etme yada alternatif link vermeniz mümkünmüdür? Buyurun üstadım. Bağlantıdaki entry'de, AUX PIN'inin de çıkışının da fotoğrafı mevcut. Cihazda PIN takılı değilse altta bir şema var. Ola ki soket takılı değilse ve elektronikçiye bağlantı yaptırmayı düşünürseniz şemadan yardım alabilirsiniz ya da ikinci bağlantıdan nasıl bir şey olduğuna dair fikir edinebilirsiniz. Ford 6000CD için AUX PIN: http://tr.aliexpress.com/item/For-Ford-CD-6000-AUX-In-Cable-Audio-Input-Adaptor-Lead-MP3-for-iPod-for-iPhone/1961602997.html Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201511 yıl comment_306302 maalesef fotolar silinmiş, yeniden yükleme şansınız varmı acaba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201511 yıl comment_307594 maalesef fotolar silinmiş, yeniden yükleme şansınız varmı acaba. Bir önceki girideki ilk bağlantıdan kontrol edin istersiniz. Fotoğraflar mevcut. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201511 yıl comment_316780 Aux bağlantısını bende yaptım. Bu kadar temiz ve berrak ses alabileceğim hiç aklıma gelmemişti, gerçekten çok güzel oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201610 yıl comment_352002 Bende bağladın üstüne aux bluetooth söyledim onuda direk sigortadan bağlattım artık arabada direk baglı aux dan bluetooth var süper çalışıyor tavsiye ederim yardımcı olmayada çalışırım ii günler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın