Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Torpidosu Nasıl Sökülür ? Aux çıkışı Hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

focus 3 değil değil focus 2.5 diye tabir edilen kasa. Torpido ışığının yansıdığı boşluktan kabloyu sokunca teybin oraya kadar ulaşıyor. Xcarlink ana bayisi bursa ama nedense onlarla bir türlü anlaşamadım. Eski focusuma (focus 1) da alacaktım bunları arayıp sordum uyumlu değil dediler ben de yurt dışından aldım gayet de güzel uydu. Yine aynı şekilde bunun için de sordum 6000 cd uyar mı yok dediler ben de yurt dışındaki firmaya mail attım onlar uyar dediler sipariş verdim bakalım takacağım çalışırsa sonucu bildiririm. mp3 player belki olabilir ama xcarlink ayrı tat. CD okumama, kesilme problemleri yok, direksiyon kumandası aynen çalışıyor, şarkılar klasörlere bölünüp sanki cd changer varmış gibi çalışıyor, istediğin şarkıyı silip ekleme yapabiliyorsun.. Bunlar bana daha cazip geldi açıkçası.

Anladım,ben de bir ara baya bi niyetlendim,Antalya bayisiyle falan görüştüm daha sonra vazgecip usb media plyer kullandım.Bağlantı işini halledip sonuçları ve mümkünse bir kaç da resmi burada paylaşırsan sevinirim.

• 3 hafta sonra...
  • Yanıt 69
  • Görüntüleme 59,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mevlüt Aksoy
    Mevlüt Aksoy

Bu gün diğer forumlarda gezinirken, bu konuyla ilgili bir arkadaşın yazısını gördüm belki faydalı olur diye buraya aktarıyorum. Mesajı yazan:S_SELCUKCOBAN "ARKADAŞLAR 2008 FORD FOCUS 1.6TDİ COL

• Belen Yalçın
    Belen Yalçın

Ben double dyne dvd-nav takmadan önce inat edip o kabloyu buldum ve bağlantılarını yaparak aktif duruma getirmiştim.Başka bir forumda paylaşım yapmıştım.Link vereyim diyeceğim ama sanırım yönetim izin

• Kubilay Özgüçlü
    Kubilay Özgüçlü

2006 Focus TDCI Trend aracımda torpidoyu az önce söküp baktım. Sol üst köşede elektrik bandıyla bantlanmış kırmızı bir soket gördüm ama 4lü mü 6lı mı saymadım. Zaten biraz sağında bir soket daha var.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Geldi taktım çalışmadı iade ettim maalesef. Normalde 6000 CD eski versiyonlar ile uyumlu ama yeni tip 6000 CD ile uyumlu değilmiş. Takmayı düşünen arkadaşlara duyurulur.

Yanıtlama zamanı:

Yeni tip 6000 lerde cd changer girişi olmadığı için uymaz.Hazır Aux girişi varken başka bir cihaza gerek yok zaten.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

bu auxu usb ye dönüştürebilsek ne güzel olurdu yaw :D

Yanıtlama zamanı:

Bende dün ilk kez mp3 playerımı aux girişinden bağladım.

Ses güzel fakat teyp üzerindne sadece sesi açıp kapatabiliyorsun, şarkı değiştiremiyor olman hayal kırıklığı yarattı :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Bende dün ilk kez mp3 playerımı aux girişinden bağladım.

Ses güzel fakat teyp üzerindne sadece sesi açıp kapatabiliyorsun, şarkı değiştiremiyor olman hayal kırıklığı yarattı :D

maalesef aux bağlantısı böle bişey.direksiyon kumandası ses hariç işlemiyor.aynı konudan bende rahatsızım maalesef..

Yanıtlama zamanı:

aux girişi ile teybe herhangi bir komut iletimi yapılamaz,zaten ses kaynağınız farklı bir cihaz.direksiyon kumandası denen meret de sandığınız gibi karmaşık bir şey değil.Sadece farklı direnç değerleri ile vol+,vol-,kanal değişimi,band değişimi gibi fonksiyonların aktif olmasını sağlar.Bu işlem teyp ile kumanda arasındaki kablolu bir bağlantıdır,bu kumanda haricen takılan bir müzik kaynağını kontrol edemez.

Yanıtlama zamanı:

etse iyi olurdu bence :)

Yanıtlama zamanı:

Elektrik süpürgesinin düğmesinin televizyonu açması gibi bir şey bu.

Yanıtlama zamanı:

Tam olarak değiştirmek diyemeyiz,auxiliary(yardımcı) input/output diye tabir edilen milivoltlar seviyesindeki ses sinyalinin bir cihaza giriş ya da çıkışıdır.Basitçe mp3 player,walkman,deck cd çalar gibi cihazların ses çıkışlarına aux çıkış da denebilir.Bu çıkış seviyelerine karşılık gelen girişler de aux giriştir.Kısaca kulaklıkla dinleyebildiğiniz her ses kaynağını aux girişi olan bir cihaza bağlayabilirsiniz.Bu aktarım sadece ses sinyali olduğu için başka herhangi bir komut aktarımı yapılamaz.

• 11 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Şimdi ben aux tan mp3 playerı nasıl bağlayacağım tam anlayamadım, nasıl bir kablo olacak ve nereden temin edebiliriz ?

Yanıtlama zamanı:
30 July 2012 - 15:36 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

profil bilgilerinizde ki focus detaylı yazılsaydı keşke model yılı ve donanım gibi..

Zaten aux girişi var ise;

2 ucu erkek 3.5mm stereo jack

Focus'u detaylı yazdım :) Ayrıca çıkış olduğuna göre bu kablo yeterli olacak sanırım. Teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:

Focus'u detaylı yazdım :) Ayrıca çıkış olduğuna göre bu kablo yeterli olacak sanırım. Teşekkürler.

Evvettt, teşekkürler..

iPod veya iPhone varsa mükemmel ses alırsın, diğerleri ile pek alamazsın :P

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.