Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
arkadaşlar 12000km de focus III style plus benzinli araç aldım. Araç 6 aylık. BRC lpg takılmış. Sorum şu; aracım 100km ve üzeri hıza 3bin devirden sonra ulaşmaya başlıyor.Bu durum lpg'dede böyle benzinle kullanırken de.Bundan önceki aracım lpg'li 2005 focus I di. 3bin devire gelmeden 120kmyi rahat görüyordu. Focus III lerde devir saati böyle midir yoksa araçta mı bir sıkıntı var? yakıt olarak fark etmiyor. km'ye 2.30krş felan yakıyor(lpg litre fiyatı-2,55 tl)
Soru
İbrahim Armağan
arkadaşlar 12000km de focus III style plus benzinli araç aldım. Araç 6 aylık. BRC lpg takılmış. Sorum şu; aracım 100km ve üzeri hıza 3bin devirden sonra ulaşmaya başlıyor.Bu durum lpg'dede böyle benzinle kullanırken de.Bundan önceki aracım lpg'li 2005 focus I di. 3bin devire gelmeden 120kmyi rahat görüyordu. Focus III lerde devir saati böyle midir yoksa araçta mı bir sıkıntı var? yakıt olarak fark etmiyor. km'ye 2.30krş felan yakıyor(lpg litre fiyatı-2,55 tl)
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
10
6
6
5
Popular Days
Haz 1
6
Haz 2
5
Şbt 11
5
Haz 3
5
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 10 posts
Cem Boneval 6 posts
İbrahim Armağan 6 posts
Ozan Kar 5 posts
Popular Days
Haz 1 2013
6 posts
Haz 2 2013
5 posts
Şbt 11 2015
5 posts
Haz 3 2013
5 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Bir yerlerde bir yanlışlık olmalı... Eski bir mesajımdan alıntıdır: Hepimiz merak ederiz zaman zaman hangi viteste azami kaç km hız yapar, ya da en üst viteste 1000 dd ile giderken hız kaç olu
Ozan Kar
hadi bakalım baştan
İbrahim Armağan
Arkadaşlar teşekkürler rahatlattınız beni.Evet focus I vardı bende ve 3000 devire gelmeden 120 yi rahat görüyordu.şimdiki aracım benzinli 5 vites style plus.Bu arada aranıza yeni katıldım.Sık sık soru
Bu soruda 62 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap