Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201313 yıl comment_165863 Uzun zamandır sağ kapıdan geldiğini düşündüğüm sesin torpido kapağından geldiğini fark ettim(kapak açıkken ses yok), bozuk yollarda ve düşük devirde araba titrediğinde bariz olarak geliyor bu ses. Forumda okuduğumu hatırlamıyorum ama başına gelen, çözen var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201313 yıl comment_165880 Ben de pek üstüne düşmedim ama benzer bir ses var. Düşük devirde titreşim sesi sanki sağ cam tarafındaki havalandirma gibi geliyor bana. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201313 yıl comment_165881 Uzun zamandır sağ kapıdan geldiğini düşündüğüm sesin torpido kapağından geldiğini fark ettim(kapak açıkken ses yok), bozuk yollarda ve düşük devirde araba titrediğinde bariz olarak geliyor bu ses. Forumda okuduğumu hatırlamıyorum ama başına gelen, çözen var mı? Şimdi bende denedim aynen bendeki seste kesildi bu torpidoya ne çözüm bulacaz.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201313 yıl Yazar comment_165882 Şimdi bende denedim aynen bendeki seste kesildi bu torpidoya ne çözüm bulacaz.... Yarın servise gitmeyi düşünüyorum. Trim ustası başarılıyı sonucu yazarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201313 yıl comment_165885 Birşey sıkıştırın mesela aux kablosu ehehe Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201313 yıl Yazar comment_165895 Ben de pek üstüne düşmedim ama benzer bir ses var. Düşük devirde titreşim sesi sanki sağ cam tarafındaki havalandirma gibi geliyor bana. Bu mesajı şimdi gördüm, ben kapı havalandırma olduğunu düşünmüştüm hatta sensör kapağı bile olabilir diyordum. Yarın akstaki yağ kaçağı için servise gitmek için iyice dinlemeye başladım önce torpidonun içini boşalttım, o zaman fark ettim kapak açıkken yapmadığını. bendeki ses kesin kapaktan, bi kaç kere denedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201313 yıl comment_165897 Benim de sağ kapıdaki reflektör ses yapıyor. Servise gittikten sonra duymaya başladım. elimle tutuyorum kesiliyor. Söküp takmak mı gerek ne artık bakalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201313 yıl comment_165903 Bende de var o ses. Sağ ön camdan geliyor sanıyordum. en yakın zamanda bakayım bir. Bir de sağ arka kapı döşemesinden çok ses gelmeye başladı. Servis kapı döşemesini sökmemiz lazım dedi. Bekletiyorum şimdilik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201313 yıl Yazar comment_165921 Bende de var o ses. Sağ ön camdan geliyor sanıyordum. en yakın zamanda bakayım bir. Bir de sağ arka kapı döşemesinden çok ses gelmeye başladı. Servis kapı döşemesini sökmemiz lazım dedi. Bekletiyorum şimdilik. Sag arka kapı dan müzik açınca gelen sesleri agacli çözdü. Döşemeyi sökmek problem değil. Çift taraflı bant.. Açamayalım diyemi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201313 yıl comment_165958 Bana tıkırtıyı kapağın dili yapıyor gibi geldi hatta dilin geçtiği yuvaya sünger koymaya çalıştım sabitleyemedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201313 yıl comment_165972 Sabah kapağı açtım, kapattım. Her iki türlü de ses gelmedi. Havaların ısınıp soğuması etkiliyor tıkırtıları. Sağ arka kapıda bozuk zeminden geçerken gelen sesimiz duruyor. Sabah bir dinledim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201313 yıl comment_165974 Ben sürekli gaipten sesler duyuyorum, o yüzden araçta ayırdına gidemiyorum, Ben kendimi takıntılı bilirdim, meğer melekmişim, melek... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201313 yıl Yazar comment_166033 Ses kesildi. Agacli nin trim ustası Yusuf usta bu konuda çok başarılı arka kapıdan gelen seside kesmişti. Once kilitlerin oturduğu yeri yagladi ancak ses kesilmedi. Sonrasında kapağın oturduğu yere sünger yapistirdi. Çok fazla test edemedim ama ordami geliyor bilmiyorum ama Cook hafif bir ses var suan. Agacliya giderseniz selamımı söyleyin, İzmirli olarak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201313 yıl comment_166044 Sag arka kapı dan müzik açınca gelen sesleri agacli çözdü. Döşemeyi sökmek problem değil. Açamayalım diyemi Müzikle alakalı değil benim ki Ozan. Geçen gün hızlıyken öyle bir çukura düştüm ki arabanın tek parça olmasına şükrediyorum şu an. Ondan sonra başladı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın