Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165545 Ben hafta sonu captur görmeye gittim . Hatta beğensem alacaktım hazırlıklı gittim . Arabanın her yerinden basitlik ve ucuzluk akıyor. Buna rağmen fiyat pahalı, her tarafa saçma sapan renkler ekleyince çekici mi olacak sanıyor bu Fransızlar. Baz donanım model 42750+sigortalar. Yani o paraya 1-2 ekler golf alırım, gayet dolu leon alırım İçi gerçekten dar ama arkası clioya göre çok daha iyi. Baz donanımı 40 veya altı olsa belki alabilirdim i . O kadar bitarafları kalkmış ki 2-3 sene önce bir araba alalım diye kırk takla atan, pazarlıksız indirim yapan aynı bayii ister al ister alma ekime kadar havasında. O kadar ki kadın görüşme sonunda dedi ki "rutin uygulamamız şu : herkesi ertesi gün arıyoruz. Sizi de arayalım mı?" Ben de dedim ki "bu fiyattan indirim yapacaksanız arayın". Kadın güya şaka yapıypr, ajandasını çıkardı "buraya büyük harflerle not alıyorum Cenk bey aranmayacak" : : Şakacıya bak indirim yapmam diyor yani. Araba o kadar sakil ki güya üst donanım şu resimlere bakın orta konsol arkası için buldukları çözüm bizim oğlanların oyuncak kamyonu seviyesinde. Bu kadar basitlik ve ucuzluk kızdırdı beni. Hele koltuğun arkasına üç tane bildiğin pijama lastiği koymuşlar . Rezil, hele bir de direksiyondaki piano blacke gövde rengi (turuncu) işleme yapmışlar ki bir sonraki aşama taksici usülü sedef direksiyon sanırım. EDİT: Koltuk sırtlığı pijama lastikleri ve direksiyon piano black işleme resimleri eklendi. Satışı başlamış... 42-53 arası fiyatlar. İlginç motor 1.2 Turbo benzinli 120 PS ve 190 Nm torklu, EDC ile birlikte satılıyor. Ecosport, ayni Ford, gene geçkaldı Mayıs 21, 201313 yıl Yakup Çağatay tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165569 Baz donanımı 40 veya altı olsa belki alabilirdim i . Clio şakır şakır satıyor. Bundan da beklentileri yüksektir. 40bin altıda bayağı iyi niyetliymişsiniz. İlginç motor 1.2 Turbo benzinli 120 PS ve 190 Nm torklu, EDC ile birlikte satılıyor. Bu motor 1.4TCE 130bg 190nm tork motor yerine geliştirildi. 1.4 yakıt olarak çok başarılı değildi. Tsi ve Eb daha ekonomik ve verimli motorlardı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın