Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 İle Yolda Başıma Gelenler

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

İyi de olmuş, çünkü bazen ne kadar usta sürücü olursanız olun çocuklarla bilgisayar oyunlarında başetmek mümkün olmuyor....

Oyun ile simülasyonu karıştırmayalım Cem abi. Aralarında dünyalar var. Nissan her yıl Grand Turismo'daki en iyi oyuncuları alıp gerçek arabalara koyuyor, hatta aralarından profesyonel yarış kariyerine başlayanlar bile var :)

http://www.gran-turismo.com/us/news/00_8767973.html

Mertcan Çelik tarafından düzenlendi

• Yanıt 39
  • Görüntüleme 8,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nedeni belirlenemeyen her sorun manyetik alana bağlanıyor...

• ufuk özdemir
    ufuk özdemir

Benim düğün arabam CJ5ti.Üzerimde damatlık evin önünde vurdurarak çalıştırdık.

• Kesinlikle, bu mesajı unutmayalım, yarın öbür gün emsal olabilir...   Geçmiş olsun!  Ayrıca olgunluğunuzdan dolayı da kutlarım...

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle geçmiş olsun.

Serviste aracınıza ücretli, ücretsiz, garantiden vs ne işlem yaptırırsanız yaptırın mutlaka iş formlarını alın. Servise bırakmadan önce düzenlenen ve varsa şikayetlerinizi yazdırdığınız formları da alın ve saklayın. İnanın yeri geliyor çok işe yarıyor.

Direksiyon kutusunun serviste hazır bulunmasının sebebi benim tahminimce; bu arızanın sık olması ve konu ile ilgili bir tsb olmasıdır. Kutuyu stokta tutmanın maliyeti konaklama vs giderlerinden daha düşüktür diye düşünüyorum.

Hidrolik veya elektrik destekli direksiyonların çalışmamasını normal direksiyonla eş tutmak çok hatalıdır.

Normal direksiyonlarda iş kol gücüne kaldığından direksiyon kutusunda kuvvet kazancı olacak şekilde dişli sistemi vardır. Dikkat edilirse bir tam manevra için destekli direksiyonlara nazaran daha çok tur döndürmek gerekir.

Hidrolik veya elektrikli direksiyonlarda ise kol gücüne sistem tarafından destek çıkıldığından bir kuvvet kazancı olmadığından destek yokken çevirmek oldukça zor olmaktadır.

Benzer durum benim de başıma gelmişti. Karavan gezilerimizin birinde Balıkesir'e yaklaşırken direksiyonda bir gariplik oldu. Ne olduğunu ışıkta durup köşe dönerken anladım. hani giderken neyse iyi kötü dönderiliyor da dururken Zaloğlu Rüstem gücü gerekiyor. Köşeleri dönerken nerdeyse hanıma bi el al da dönderelim şunu diyesim geldi. 

bir pazar günü olmasına rağmen onarımın kısa sürmesi tamamen tesadüf olmuştu. Pompa kayışı parçalanmış, ancak 5cm kadar bir parça şaseye sıkışmıştı. Tesadüf o parça kayış numarasının yazdığı kısımdı. Sanayi açık bir parçacıdan temin edip takmıştık.

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ulaştığınız servis sorununuzun çözümünde gerçekten takdir edilecek düzeyde bir performans sergilemiş , Türkiye'nin farklı yerlerinde aynı olay başınıza gelse ( ki İnşallah bir daha hiç bir sorunla karşılaşmazsınız ) çözüme bu kadar hızlı ve konforlu ulaşamayabilirdiniz bu konuda kendinizi şanslı hissedebilirsiniz bence.. Herşey iyi hoş ama olayın bir de garantiden sonrası var.. Bugün bu sorunu veren araçlar bundan 5 yıl sonra da bu sorunu verebilecek.. o zaman parça garantiden değişmeyecek , servis elemanları bu kadar iyi olmayacak :) (tamamen duygusal ). yeni doğmuş bir aracın kullanımı her ne kadar güzel bir duygu olsa da kronik sorunlarını ve uzun dönem (5 yıl gibi ) kullanımından sonra meydana gelebilecek sorunları tahmin edemememiş olmamız bazen beni düşündürüyor.  Umarım teknolojiyi bu kadar fazla kullanmanın pişmanlığını yaşamayız. .. 

Güzel günlerde kazasız, belasız , arızasız yolculuklar :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugün bu sorunu veren araçlar bundan 5 yıl sonra da bu sorunu verebilecek.. o zaman parça garantiden değişmeyecek

Haklısınız, bunu bende düşünmedim değil. Sanırım tek çare, garanti süresinin sonuna kadar elden çıkarmak, neyse ki 2,5 yılım daha var .

Yanıtlama zamanı:

bardağın dolu tarafına bakabilen nadir insanlardan   :claps:

Düşünsenize kendi düğününüz , gelin arabası abbow  :kıhkıh:

Bir arkadaşımın başına geldi. Volvo s 40 tı sanırım. alalı 1 sene olmamıştı. öğlen vakti aracı bir güzel süslediler. süsleme bittikten sonra marşa bastılarki araba çalışmıyor.apar topar yeni bir gelin arabası bulundu. başka bir ilden volvo ikame araç göndermiş hyuındai accent! şaka gibi. bizim arakadaş evlendikten sonra uygun bir fiyata arabayı sattı. muhtemelen böyle süpriz yaptığı için oda arabaya güzel bir son hazırladı
Yanıtlama zamanı:

Bir arkadaşımın başına geldi. Volvo s 40 tı sanırım. alalı 1 sene olmamıştı. öğlen vakti aracı bir güzel süslediler. süsleme bittikten sonra marşa bastılarki araba çalışmıyor.apar topar yeni bir gelin arabası bulundu. başka bir ilden volvo ikame araç göndermiş hyuındai accent! şaka gibi. bizim arakadaş evlendikten sonra uygun bir fiyata arabayı sattı. muhtemelen böyle süpriz yaptığı için oda arabaya güzel bir son hazırladı

Yanıtlama zamanı:

En azından boya yokmuş....:):):)::)

Yanıtlama zamanı:

En azından boya yokmuş.... :):) :): :)

Boya olsa değiştirirdik.Çalışmayınca vurduruyoruz.

Yanıtlama zamanı:

Boya olsa değiştirirdik.Çalışmayınca vurduruyoruz.

Şaka bir tarafa eskisi gibi değil, özellikle ön çeker( ön itişli) araçlarda vurdurarak çalıştırmanın çok sıkıntılar çıkardığı bilinmektedir....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.