Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 8'' Navigasyon Dvd Vsvs Panel Kurulumu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

anten var camın iç kısmına üste takıldı yaklaşık 10 cm

• Yanıt 97
  • Görüntüleme 29,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ürün ile ilgili ilk izlenimim gayet kullanışlı bir ürün olmasıydı navigasyon ve diğer özellikleri ile ilgili video ekleyeceğim iptal olan tek şey otomatik park oldu onuda  üzer

• Taner eline emeğine sağlık.. Kullanmasanda otm. park keşke çalışsaydı...

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Tekse gps antenidir o. Bu cihazlarda televizyon için ayrı modül oluyor o taklidimi? Gps antenini ön kapının direğine takıyorlar içine geçiriyorlar ozan 10cm gelmez o anten arabanın anahtarı kadar gps

Yanıtlama zamanı:

Güzel seçim olmuş. Benim servistede kataloğu vardı cyclone markasının

Demekki servisler tercih ediyorsa kalitesi fena değil

Yanıtlama zamanı:

fena değil gibi ama bana biraz küçük geldi ekran 8 inç keşke tüm konsol ekran olsa :)

Yanıtlama zamanı:

mavi ekran değil karıncalar dans ediyor :D ama kanal bulamadım. gerçi henüz inceleyecek vaktim olmadı

Bulunduğunuz yerde karasal yayın olmayabilir...

Yanıtlama zamanı:

Tekse gps antenidir o. Bu cihazlarda televizyon için ayrı modül oluyor o taklidimi? Gps antenini ön kapının direğine takıyorlar içine geçiriyorlar ozan 10cm gelmez o anten arabanın anahtarı kadar gps anteni cama takılan tv anteni bendeki o şekilde

Serdar yaman tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Tekse gps antenidir o. Bu cihazlarda televizyon için ayrı modül oluyor o taklidimi? Gps antenini ön kapının direğine takıyorlar içine geçiriyorlar ozan 10cm gelmez o anten arabanın anahtarı kadar gps anteni cama takılan tv anteni bendeki o şekilde Haklisin düzgün okumamıştım iç kısmı diyince direk gibi düşündüm. Anten takıldıysa modülü vardır tabii.
Yanıtlama zamanı:

Tekse gps antenidir o. Bu cihazlarda televizyon için ayrı modül oluyor o taklidimi? Gps antenini ön kapının direğine takıyorlar içine geçiriyorlar ozan 10cm gelmez o anten arabanın anahtarı kadar gps anteni cama takılan tv anteni bendeki o şekilde Haklisin düzgün okumamıştım iç kısmı diyince direk gibi düşündüm. Anten takıldıysa modülü vardır tabii.

Mardin'in ilçelerinde karasal yayın yok diye çekmiyor Mardin'de olsun İskenderun'da denedim gayet iyi çalışıyor tv onlardaki sorunda karasal yayın olmadığındandır...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ürün ile ilgili ilk izlenimim gayet kullanışlı bir ürün olmasıydı

navigasyon ve diğer özellikleri ile ilgili video ekleyeceğim

iptal olan tek şey otomatik park oldu

onuda  üzerinde baya uğraşırsak halledebilirz gibime geldi  ama  eve pazar gece  az önce gelmek zorunda kalınca uğraştırmak istemedim ustamı açıkçası

direksiyon kumandası aktif

ön arka park sensörleride aktif

isteğe göre ister kamera ister sensör şeklinde de geriyi kontrol edebiliyorsunuz

kullanım   videoları

arkadaşlar      çekimi yaparken olan rezaletin videosu

:D

buda   tamamen  son halidir arkadaşlar

13.05.2013 - 11:55 tarihinde, Cem Boneval yazdı:

abi ilgini çekebilir inceleme videosu  sormuştunuz yanlış hatırlamıyorsam

Yanıtlama zamanı:

paylaşım için teşekkürler taner bey,

bende geçen gün izmir çetaş ford yetkili servisinde cyclone marka taktırdım teması hariç aynı hemen hemen senin cihazla. bu arada otomatik parkı ve sensörleri çalıştırıyor en kısa zaman da başka bir konuda paylaşırım. yazılım için firmayla tekrar iletişime geç istersen haber veriyim dedim :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bende geçen gün izmir çetaş ford yetkili servisinde cyclone marka taktırdım teması hariç aynı hemen hemen senin cihazla. bu arada otomatik parkı ve sensörleri çalıştırıyor en kısa zaman da başka bir konuda paylaşırım. yazılım için firmayla tekrar iletişime geç istersen haber veriyim dedim :)

ahhaaa  bu  çok iyi oldu  benim sensörlerde sıkıntı yok şükür,parkıda bi  sorayımm geçenlerdde  bnm taktırdığım yer geliyor demişti

Yanıtlama zamanı:

hayırlısı olsungüle güle kullanın.

bende izmirdeyim bu cihazdan taktırmak istiyorum çetaşa nekadara takdırdınız acaba

soru sormayı becerememişim tekrar deniyorum.

hayırlısı olsungüle güle kullanın.

bende izmirdeyim bu cihazdan taktırmak istiyorum çetaşa nekadara takdırdınız acaba

Yanıtlama zamanı:

evet taner bey iletişim şart :D

kadir bey biz arkadaşımla birlikte iki araca birden taktırdık aynı cihazı 1.400,00 TL. mal oldu plakalığa takılan kamera dahil. 

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

kardeşim peki senin otomatik park iptal oldu mu ?

kardeş senin araçta otomatik park sistemi var anladığım kadarıyla ama sesli komut yok diyosun.Benim aracımda aynısı bende sesli komut var.Bir yanlışlık olmasın

Yanıtlama zamanı:

kardeş senin araçta otomatik park sistemi var anladığım kadarıyla ama sesli komut yok diyosun.Benim aracımda aynısı bende sesli komut var.Bir yanlışlık olmasın

Otomatik Park'a sahip sesli komut'a sahip olmayan model satılıyor :yeah: sorun yok

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.