Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Powershift

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

merhaba

yaklaşık bir ay önce almış olduğum b-max te vites geçişlerinde ses problemi yaşıyorum.

powershift şanzımanlı araç kullanıpta problem yaşayanınız varmı.(ses problemi)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Biraz açmanız lazım nasıl bir ses?

özellikle düşük süratte yapıyor,arnavut kaldırımı,bozuk satıhlarda  şıngırtı sesi

birde;örneğin düz yolda 40 km süratte ,firene basmadan yavaşlayıp ,tekrar hızlanmak istediğimde vites küçültmeyi unutuyor,hırıltı şeklinde bir ses çıkıyor,çok kısa bir süreliğine ayağımı gazdan çekip tekrar hafifçe bastığımda hırıltı sesi kayboluyor.

Yanıtlama zamanı:

Mutlaka bir servis ziyareti yapın.. Anlattıklarınızı yaşamadık, sessiz bir vites geçişi var.. Geçmiş olsun...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Mutlaka bir servis ziyareti yapın.. Anlattıklarınızı yaşamadık, sessiz bir vites geçişi var.. Geçmiş olsun...

servise gittim araç 2 gün kaldı,sonunda şanzımanın karekteristik özelliği olduğunu söylediler.

Yanıtlama zamanı:

Dün öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım. Belki önce yazılmıştır ama ben görmedim.

4x olan araçların şanzumanları sürekli 4 çeker konumda sabit kalıyormuş. Normal şartlarda 2x olması gerekn durumlarda bile 4 çeker devam ediyormuş.

Tamamının kontrol bilgisayarı değişecekmiş. Sorun şanzumanda değil kontrol sistemindeymiş.

Sanırım geri çağırma yerine doğrudan davet ile halledilecekmiş.

Yanıtlama zamanı:

Dün öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım. Belki önce yazılmıştır ama ben görmedim. 4x olan araçların şanzumanları sürekli 4 çeker konumda sabit kalıyormuş. Normal şartlarda 2x olması gerekn durumlarda bile 4 çeker devam ediyormuş. Tamamının kontrol bilgisayarı değişecekmiş. Sorun şanzumanda değil kontrol sistemindeymiş. Sanırım geri çağırma yerine doğrudan davet ile halledilecekmiş.

Özer bey bu bizim powershift li focuslar için geçerlimi 4x  2x olayını pek anlayamadım

Yanıtlama zamanı:

İçimden bir ses Powershift'in, DSG'nin isim değişmiş hali olduğunu söylüyor.Umarım yanılırım.

Yanıtlama zamanı:
İçimden bir ses Powershift'in, DSG'nin isim değişmiş hali olduğunu söylüyor.Umarım yanılırım.

ikisi de Getrag firmasının üretimi zaten.  Şikayetlerde benzer. Mesela arnavut kaldırımı yollarda ikisi de şıngırtı yapıyor. Fakat kullananlar DSG bir tık daha iyi diyor. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.