Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mehmet Ertekin

Üye
  • Toplam İleti

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mehmet Ertekin Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    zonguldak
  • Arabam:
    11 focus mk2 a/T
  • Meslek:
    serbest
  • Cinsiyet:
    Bay

Mehmet Ertekin's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

7

Toplam Beğeni

  1. mrb aslında servisler bunun farkında ve birçoğu neden kaynaklandığını biliyor ,şu anda yapacakları sorunu tamamı ile çözmeyecek,çünkü tam bir çözüm yok bilinmiyor.
  2. merhaba 2004 focus 1 hb kullanıcısıyım,2008 model trend benzinli otomatik araçla değiştirmeyi düşünüyorum,bu araçların otomatik vites ile ilgili sorunları varmı. bundan önce b-max otomatik kullanıyordum ve çok sorun yaşadım. bu konuda yardımcı olurmusunuz. iyi çalışmalar.....
  3. merhaba ön disk ve fren balatası markası tavsiye edebilirmisiniz. çok çabuk yamulmayan/disk yüksek hızda ani frenlemelerde uğultu yapmayan/balata markası teşekkürler....
  4. merhaba sorununuzla ilgili bir çözüm bulabildinizmi. ben henüz bulamadım,fakat şu aralar zonguldak çok soğuk,6 derecenin altında ortalama 500 km yaptım hiç bir sorun yok,anlaşılan belli bir sıcaklığın üzerinde powershifte bir şeyler oluyor..
  5. mrb. ford direk hattını aramanızda bir şeyleri değiştirmeyecek,ben defalarca aradım,geri dönüş oldu fakat servisin dediklerinin birebir aynısı...
  6. benim aracıma yazılım yüklendi,en azından bana yüklendiği söylendi,fakat hiç bir değişiklik yok. bazen araç mükemmel,bazen çözemediğim zamanlarda ,sebepsiz titremeler oluyor.sanki baskı kaçırıyor gibi..
  7. mrb. anladığım kadarı ile aracınız powershift otomatik vites,bende aynı araçtan kullanıyorum,aynı sorun bendede mevcut,bazen hiçbir şey yok,bazen kalkarken ve 1. vitesten 2. vitese geçerken titreme yapıyor,bununla ilgili bir kaç servise gittim,normal olduğunu söylediler fakat kendileri test sürüşü sırasında bu probleme rastlayamadılar.peki siz bu şikayetinizle ilgili servis hizmeti aldınızmı.
  8. merhaba yankı yapan bir yerden geçerken vites geçiş seslerini duymanız normal,(ayrıca düşük süratte stabilize yolda şıngırtı seside geliyor).aynı sorun benim aracımdada var tan otoya bir kaç defa bu sebepten dolayı aracımı getirdim,şanzımanın karekteristik özelliği olduğunu ,çözümünün olmadığını söylediler,fakat kugada kullanılan p/s lerde bu sorun yok.
  9. tabiri caizse kıl bir kullanıcıyım,problemleri bu kadar görmem ya bundan yada bu araçtan evvel otomatik bmw kullanmamdanmıdır bilmiyorum,biraz evvel bir arkadaşımla görüştüm,oda 2013 vw tsi dsg şanzımanlı bir araç satın almış,aracıyla yanıma yanaşırken durma esnasında araçtan benim sorunuma benzer sesler geliyordu,sordum memnunmusun diye gayet memnunum dedi,sesin farkında değil bende hiç söylemedim.
  10. mrb.aracım focus değil ama powershift kullanıcısıyım,benzer sorunları bende yaşıyorum ,sorunumla ilgili şikayetler için yetkili servise gittim araç iki gün serviste kaldı,sonucunda karekteristik özelliği olduğunu söylediler.otosana mail attım,onlarda servisin verdiği cevabın tekrarını verdi. bu arada farklı ilde başka bir servise gittim,orada focus 3 ün kavramasını değiştirmişler araç 25000 km de idi.
  11. Mehmet Ertekin

    Powershift

    vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim.
  12. Mehmet Ertekin

    Powershift

    peki nelere dikkat etmem gerekiyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.