Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2014 Bu nedir arkadaş, 18.1 diyor Yokuş Düşük hızdaydı yanlış hatırlamıyorsam, yoksa çekmezdim büyük ihtimalle. 40'a kadar yolu var tabi, hatta 50 bile olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2014 Yokuş Düşük hızdaydı yanlış hatırlamıyorsam, yoksa çekmezdim büyük ihtimalle. 40'a kadar yolu var tabi, hatta 50 bile olabilir Bir kere merak edip ıccık bastıydım, 1. vites 5000 devir, 2. vites 4500 devire geldiğinde 42 lt gösterdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2014 Bir kere merak edip ıccık bastıydım, 1. vites 5000 devir, 2. vites 4500 devire geldiğinde 42 lt gösterdi Hızlanırken baya baya saçmalıyor bizimki. Üşenmezsem örnek video çekerim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2014 45 ltyi gördüm ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2014 Km sayaci akmaya devam ediyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Şen Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2014 77777 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Abi polodan 0 km fotosu bekleriz.Ha bide led takılacak yerler varmı bak hele bi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Abi polodan 0 km fotosu bekleriz.Ha bide led takılacak yerler varmı bak hele bi Kendinden gündüz farı var :): Evet aklımda resim çekicem... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Ooooooo bekir abi den 0 km geliyor. Gerci üç beş yapmıştır onlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Hadi abi beklemekten sıkıldık foto pls. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Ooooooo bekir abi den 0 km geliyor. Gerci üç beş yapmıştır onlar Yazınca aklıma geldi puntoyu alırken 20km gibi bişeydi adam sıfırlayıp verdi, çok şaşırmıştım müşteriye sıfır verebilmek için ilk sefer bir kerelik 200kmye kadar sıfırlanabiliyormuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Yazınca aklıma geldi puntoyu alırken 20km gibi bişeydi adam sıfırlayıp verdi, çok şaşırmıştım müşteriye sıfır verebilmek için ilk sefer bir kerelik 200kmye kadar sıfırlanabiliyormuş Punto yaşıyor mu hala [emoji2][emoji2] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Punto yaşıyor mu hala [emoji2][emoji2] evet kardeşim kullanıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2014 evet kardeşim kullanıyor Arıyorum hala ben ya [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Hafta başı Adana'ya gidicem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap