Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 (düzenlendi) Ağustos 16, 2014 Bekir B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Ihlara hatırası 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Aslında forumda bide beğen ME butonu olsa iyi olur. Mesala ben bekir abinin km'leri beğenmiyorum. İlla yakıtı sokacak gözümüze yav. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Çekene kadar 1 km kaçmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Çokmu hızlısın abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Bozuk o bozuk, sonradan takılan göstergelerin kronik sorunu fazla gösteriyorlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Bozuk o bozuk, sonradan takılan göstergelerin kronik sorunu fazla gösteriyorlar O zaman hemen yarın taktırıyım. Ben en fazla 700 küsür menzil gördüm. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 O zaman hemen yarın taktırıyım. Ben en fazla 700 küsür menzil gördüm. 655+20 km de 118₺ mazot yakmış sen hesapla artık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 655+20 km de 118₺ mazot yakmış sen hesapla artık... Aha bugün doldurdum depoyu. Çeyreği şehir içi yaktım deponun yarımı şehirdışı. 435km 150 tl benzin yaktık abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Aha bugün doldurdum depoyu. Çeyreği şehir içi yaktım deponun yarımı şehirdışı. 435km 150 tl benzin yaktık abi. Ee gayet iyi işte.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Ee gayet iyi işte.. Abi benim arabanın standardı ş içi 8 lt. Ş dışı 6 lt Dahada kasmam az yaksın diye. Yakarsa yaksın yav. Aklım daha değerli yoksa kaçırcam . İşin şakası bir yana 90 lada gitsem 6 lt 130 lada gitsem aynı. Ne uğraşcam abi boşveeer Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Abi benim arabanın standardı ş içi 8 lt. Ş dışı 6 lt Dahada kasmam az yaksın diye. Yakarsa yaksın yav. Aklım daha değerli yoksa kaçırcam . İşin şakası bir yana 90 lada gitsem 6 lt 130 lada gitsem aynı. Ne uğraşcam abi boşveeer Aslında Doğanım, benimde öyle bir niyetim yoktu ama işte yoldaki radar yoğunluğu, durduk yerde sürpriz olmasın derken olaylar gelişti.. Ve İnan hiç kasma veya sıkılma olmadı, sizlerle verileri paylaştıkca daha da keyif verici oldu...:) Gerçi ben zaten sakin araç kullanırım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Aslında Doğanım, benimde öyle bir niyetim yoktu ama işte yoldaki radar yoğunluğu, durduk yerde sürpriz olmasın derken olaylar gelişti.. Ve İnan hiç kasma veya sıkılma olmadı, sizlerle verileri paylaştıkca daha da keyif verici oldu...:) Gerçi ben zaten sakin araç kullanırım.. Abi düşün 1 lt az yaksa ayda benim için 3 lt eksik olur. 15 tl içinde valla uğraşmam arabanın sesi daha güzel çıkıyor. Homurdanıyo resmen zalım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Aslında Doğanım, benimde öyle bir niyetim yoktu ama işte yoldaki radar yoğunluğu, durduk yerde sürpriz olmasın derken olaylar gelişti.. Ve İnan hiç kasma veya sıkılma olmadı, sizlerle verileri paylaştıkca daha da keyif verici oldu...: ) Gerçi ben zaten sakin araç kullanırım.. Öyle viraj kasarım böyle viraj kasarım, vay efendim benimki 250 yapıyor diye anlatıyosun abi buluşmalarda hep Küreği de hak etmek lazım tabi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2014 Aslında Doğanım, benimde öyle bir niyetim yoktu ama işte yoldaki radar yoğunluğu, durduk yerde sürpriz olmasın derken olaylar gelişti.. Ve İnan hiç kasma veya sıkılma olmadı, sizlerle verileri paylaştıkca daha da keyif verici oldu...: : Gerçi ben zaten sakin araç kullanırım.. abi radar sınırı genelde 121 çeşme-izmir 132 sabit geldim, sonrasında izmir karşıyaka kırmızı ışık filan. Sonra İzmir-Ankara 121 sabit, Polatlıda 101di ortalama hız. Sonrasında 2-3 kere okula gittim geldim toplam 694 km 192tl aldı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap