Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yakalayabildiğimiz Oto Km'leri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Öyle viraj kasarım böyle viraj kasarım, vay efendim benimki 250 yapıyor diye anlatıyosun abi buluşmalarda hep :kıhkıh::P

Küreği de hak etmek lazım tabi ^_^:aman:

Tamam işte hızdan yana bir sıkıntı yoktu zaten :):):):):):) yavaş gidiyor mu? Onu çok merak ediyordum:):):):) öğrenmiş olduk:):):):):)

Ben 90 ı geçmem yaw:):):)

abi radar sınırı genelde 121 :D

çeşme-izmir 132 sabit geldim, sonrasında izmir karşıyaka kırmızı ışık filan. Sonra İzmir-Ankara 121 sabit, Polatlıda 101di ortalama hız. Sonrasında 2-3 kere okula gittim geldim toplam 694 km 192tl aldı :)

:):):):) tamam işte kalan 70₺ ilede yol yemek giderleri:):):):):):)

Bekir B. tarafından düzenlendi

• Yanıt 5,2k
  • Görüntüleme 826,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Sorun çözülmüştür. Bekir abi yakıttan ettiği karı göbeğe yatırıyor, toplamda masrafı bizimle aynı :kıhkıh: 

Diyebilmek isterdim bunun doğruluğu diyet miyet yaptığım zamanlarda bile şüpheli.

Yanıtlama zamanı:

Sorun çözülmüştür. Bekir abi yakıttan ettiği karı göbeğe yatırıyor, toplamda masrafı bizimle aynı :kıhkıh:

Diyebilmek isterdim bunun doğruluğu diyet miyet yaptığım zamanlarda bile şüpheli.

Bekir abi gene mantıklı iş yapıyor. Biz yiyecek alacak parayı benzine harcıyos. 1 haftadır açım suyla karın doyuruyorum. Bazen onuda bulamayıp ağaçları felan kemiriyorum.
Yanıtlama zamanı:

Tamam işte hızdan yana bir sıkıntı yoktu zaten :):):):):):) yavaş gidiyor mu? Onu çok merak ediyordum:):):):) öğrenmiş olduk:):):):):)

Ben 90 ı geçmem yaw:):):)

:):):):) tamam işte kalan 70₺ ilede yol yemek giderleri:):):):):):)

Ankara-ıhlara vadisi-niğde-ankara seyahatimde 6.1lt ortalama yaptım. Gidişte karışık hızlarda gittim. (90-150) dönüşte 96 ya sabitledim 6,4 lt gösteriyordu ortalama ve çok ender hız artırdım. Ankara dan aksaray a kadarki sürede ortalamam 5,2 idi. Sonuç itibariyle benim arabam asfalt ve düz yol arabası.
Yanıtlama zamanı:

Bekir abi yakında 50 ile gidicek uzun yola :kıhkıh:

50 ile gitmez bence. Aslında kıllanıyorum acaba geri geri gitse mazot üretirmi arabası içimi kemiriyo bu merak. Ya arkadaşlar biz hep neyi unutuyoruz? Maaşallah Bekir abi arabana Allah kaza bela vermesin. Kem gözlere karşı nazarlık tak.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bekir abi yakında 50 ile gidicek uzun yola  :kıhkıh:

Yok Mertcanım artık bu şehir içi, dur kalk yani...unutmadan ort, tüketim de usul usul artıyor şu an 4,2.....

dfdcf54cdfa87822aa9f42879b41ae99.jpg

Yanıtlama zamanı:

Yok Mertcanım artık bu şehir içi, dur kalk yani...unutmadan ort, tüketim de usul usul artıyor şu an 4,2.....

dfdcf54cdfa87822aa9f42879b41ae99.jpg

E bu vw. Degistirdin de haberi.iz mi yok. Yoksa krali gelse az yaktiririm mi diyorsun. :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

E bu vw. Degistirdin de haberi.iz mi yok. Yoksa krali gelse az yaktiririm mi diyorsun. :)

Yok Ümit bu benim değil,yeni alım aşamasında km yi görünce resimledim....:)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.