Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201312 yıl Yazar comment_192923 Dikkatimi çekti hararet ibresi sanki normalden yukarıda gibi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201312 yıl comment_192925 Dikkatimi çekti hararet ibresi sanki normalden yukarıda gibi... Bende siz yazınca farkettim dikkat edeyim bakalım sıkıntı varmı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 201312 yıl comment_194044 Isı derecelerinizi görünce üşüme geldi birden, burada hala 30'lu rakamlar gözüküyor gündüz, akşamları 24 civarı. Bir de bu bölümdeki ekranda normalde ne durması lazım, bende ortalama yakıt gösteriyor, yani evirdim çevirdim daha mantıklı bir şey bulamadım, orada standart yazması gereken nedir, tamamen seçime mi bağlı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 201312 yıl Yazar comment_194046 Isı derecelerinizi görünce üşüme geldi birden, burada hala 30'lu rakamlar gözüküyor gündüz, akşamları 24 civarı. Bir de bu bölümdeki ekranda normalde ne durması lazım, bende ortalama yakıt gösteriyor, yani evirdim çevirdim daha mantıklı bir şey bulamadım, orada standart yazması gereken nedir, tamamen seçime mi bağlı? Aslında bu km güncel değil fırsat buldukça yüklüyorum.. Evet tamamen kullanıcı tercihine kalmış, yakıt ışığı yandığında otm. olarak kalan km geliyor ekrana... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 201312 yıl comment_194047 Isı derecelerinizi görünce üşüme geldi birden, burada hala 30'lu rakamlar gözüküyor gündüz, akşamları 24 civarı. Bir de bu bölümdeki ekranda normalde ne durması lazım, bende ortalama yakıt gösteriyor, yani evirdim çevirdim daha mantıklı bir şey bulamadım, orada standart yazması gereken nedir, tamamen seçime mi bağlı? Kalan menzil var bende hep. Gidiyorsunuz gidiyorsunuz km azalmayınca mutlu oluyorsunuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194442 41 bin kere masallah. Gerci 43 bine taklastik ama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201312 yıl comment_195609 Pek km fotoğrafları almadığımdan bunu bulabildim:) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın