Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Fikir Olsun Farklı Tasarım Gündüz Farı Ve Bi Xenonlu Drl Li Far

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

@Sabri Özer ben bir ay önce görmüştüm senin dediğinden abi ama yataydı sonradan takılan drl, çok boğmuştu arabayı ve şahinimsi hava katmıştı bence hiç gerek yok senin arabaya

• Yanıt 151
  • Görüntüleme 31,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sabri Özer
    Sabri Özer

600$ civari o paraya orjinal bi-xenon far alinabiliyor. Neden almak isteyesinizki ? Orjinal fardan daha mi guzel bunlar sizce ? Peugeotlara hondalara sonradam takilan siyah zeminli cakma farlar iste 2

• Levent Uluyurt
    Levent Uluyurt

• Özer Öztürk
    Özer Öztürk

Gündüz farı (DRL) montajı daha doğrusu elektriksel bağlantı çeşitleri ile ilgili ben de birkaç şey yazayım. Modülsüz bağlantı: Aracın motor bölümünden veya araç içindeki elektrik kutusundan kontak el

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

@Sabri Özer ben bir ay önce görmüştüm senin dediğinden abi ama yataydı sonradan takılan drl, çok boğmuştu arabayı ve şahinimsi hava katmıştı bence hiç gerek yok senin arabaya

Aynen orjinalci biri olarak bende kendimi eleştirdim :)

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Dikey olanını farlı sistemini bekliyoruz mümkünse :(

farlı sistem ne ki

Yanıtlama zamanı:

farlı sistem ne ki

herkesin farlı sistem dediği ,sinyal ve gündüz farı bir arada olan mı acaba?

c2hr.jpg

oğuz mete tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

farlı sistem ne ki

sinyalli olan yazacaktım yanlış olmuş :) Oğuz Mete'nin paylaştığı resimde olandan. Şimdi bu modeli görüpte düz beyaz renkli , sinyalle uyumlu olmayan modelde alınmaz ki :( 

Yanıtlama zamanı:

sinyalli olan yazacaktım yanlış olmuş :) Oğuz Mete'nin paylaştığı resimde olandan. Şimdi bu modeli görüpte düz beyaz renkli , sinyalle uyumlu olmayan modelde alınmaz ki :(

ben bunu buldum sanalpazardada var 280 tl falan amapesın 240 a verıor

Yanıtlama zamanı:

aliexpress de 90$ kargo da bedava..

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar konu dışına çıkıyorsunuz bunlar için zaten başlığımız mevcut. Cevap vermek için illa burada yanıtlamanıza gerek yok imzamdaki şeyi tekrar ediyorum.

Cevapla sekmesine tıkladıktan sonra yazıyı kopyalayınız sonra doğru başlık altında yanıtlayınız lütfen.

Aksi halde önemsiz iletileri taşımak yerine sileceğiz.

Bilgilerinize. 

Yanıtlama zamanı:

ben bunu buldum sanalpazardada var 280 tl falan amapesın 240 a verıor

Sanalpazara baktım bulamadım maalesef :( linkini yazabilirseniz sevinirim. CMB Auto ' da mevcut ama ellerinde kalmamış. Şubat'ın ilk haftası gelecek dediler , beklemedeyim :)

Arkadaşlar konu dışına çıkıyorsunuz bunlar için zaten başlığımız mevcut. Cevap vermek için illa burada yanıtlamanıza gerek yok imzamdaki şeyi tekrar ediyorum.

Cevapla sekmesine tıkladıktan sonra yazıyı kopyalayınız sonra doğru başlık altında yanıtlayınız lütfen.

Aksi halde önemsiz iletileri taşımak yerine sileceğiz.

Bilgilerinize. 

kusura bakmayın.mesajınızı görmeden önceki mesajı cevaplamışım. Silecektim, silemedim. bundan sonra pürdikkat :) 

• 10 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar gündüz farlarım elime ulaştı, montajını yaptık ve çok şık oldu, yakın zamanda fotoları paylaşacağım, fakat şöyle bir sıkıntım var, montajı yapan usta günüz kitini direk park lambalarından aldı ve park lambaları yandığı zaman devreye giriyor ve akşam saatlerinde de aynı şiddet te yanma ya devam ediyor, yani yanma şiddetinden % 75 gibi bir düşüş olmuyor ve bu durum beni rahatsız etti. ürünü monte eden usta gelen gündüz farında böyle bir özellik olmadığın söyledi, kutu içerisindeki montaj kabloları üzerinde küçük bir kutu vardı bu ne işe yarar diye sordum, sistemi korumak amaçlı dedi usta. gündüz farlarıma bu özelliği nasıl ekleyebilirim acaba ??

öncelikle bahsettiğiniz kutuyu başka bir ustaya gösterin olmaması düşük ihtimal. yada montaj klavuzunu paylaşın inceleyelim.

gerçekten yoksa 5 bacaklı röle ile çözülür(kısılma olmaz onun için modul lazım). rölenin beslemesi kontağa bağlı olmalı(kontak açılınca DRL yansın diye) tetiğide kısa fara yada parka (kısa far yada park açılınca sönsün diye) röle çekilirkenki bacak ise boşta kalacak(87) kapalıykenki çıkıç bacağıda(87a) da DRLye.

Birisi de bu gündüz ledlerinden hediye etti. Lakin bu kutu çalışmıyor. ledler çalısıyor. 2dk sonra sönüyor. kutu arızalı. elinde olan ya da çözüm öneriniz var mdr? Bir de bu(asagıdaki aliexpress) çözüm müdür? çok sağolun...

kutuyu bulmasam da ihtiyacı olan birine de verebilrim maksat işe yarasın ya bana ya da baskasına :)

http://www.aliexpress.com/item/New-Car-led-DRL-Relay-Daytime-Running-Light-Relay-Harness-Auto-Car-Controller-On-Off-Switch/1298468274.html

Halil Gürsoylar tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Birisi de bu gündüz ledlerinden hediye etti. Lakin bu kutu çalışmıyor. ledler çalısıyor. 2dk sonra sönüyor. kutu arızalı. elinde olan ya da çözüm öneriniz var mdr? Bir de bu(asagıdaki aliexpress) çözüm müdür? çok sağolun...

kutuyu bulmasam da ihtiyacı olan birine de verebilrim maksat işe yarasın ya bana ya da baskasına :)

http://www.aliexpress.com/item/New-Car-led-DRL-Relay-Daytime-Running-Light-Relay-Harness-Auto-Car-Controller-On-Off-Switch/1298468274.html

Her seferinde başta çalışıp 2 dk sonra kapanıyorsa ben sorunu arabada arardım, daha doğrusu montajda. Yani araba kısa devre filan görüp elektriği kesiyor olabilir.
Yanıtlama zamanı:

Her seferinde başta çalışıp 2 dk sonra kapanıyorsa ben sorunu arabada arardım, daha doğrusu montajda. Yani araba kısa devre filan görüp elektriği kesiyor olabilir.

dısarda akuden de denedik olmadı. sanırım 2dk değil 5-10 sn de kapanıyor. yine sanırım ısınır ısınmaz devre kesiyor. bu aliexpressdeki devre mi yoksa elo gündüz farı rolesi mi işmizi görür bilemedim. ustamla ölçtük çıkısını 15v tu ayrıca direk baglayınca da cok körez yanıyor.

dısarda akuden de denedik olmadı. sanırım 2dk değil 5-10 sn de kapanıyor. yine sanırım ısınır ısınmaz devre kesiyor. bu aliexpressdeki devre mi yoksa elo gündüz farı rolesi mi işmizi görür bilemedim. ustamla ölçtük çıkısını 15v tu ayrıca direk baglayınca da cok körez yanıyor.

Yanıtlama zamanı:

Elo iyidir denemeye değer.
Yanıtlama zamanı:

Elo iyidir denemeye değer.

zannetmiyom elo olmaz gibi... aliexpressden getirteceğim bakalım....

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

ilk mesajdaki ledli farı (3.resim) alan yada nereden alabileceğimize dair link verebilecek olan var mı? 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.