Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'te Garantiden Hangi Parçaları Değiştirdiniz?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Nadir Köksoy yazdı:

Konuyu hortlatmam gerek..
ek garantim devam ediyor.
direksiyon simitimde soyulmalar var deri kısmında (Değişim olmuyormuş artık)
Araç rölantide sarsıntılı çalışıyor bir göstereceğim (Ya subaplar ya da moto takozu oluyormuş)
Ayrıca ön konsoldan çok trim sesi gelmeye başladı onun bir çaresi var mı ki?

Pek konuya uygun soru olmamış ayrıca tümü için konularımız da vardı ? 

Son soru, çare olur ama önce sorunu bulmak için o bölümü inceleteceksiniz uzaktan yardım işinizi halletmez.

• Yanıt 281
  • Görüntüleme 60,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

...kimi zaman bildiğin eş************ek kıvamına bile varıyorlar. geçen gün...   - Abi? - Hıı? (ben) - Bana ECU lazım - Bana neler neler lazım, ama her istediğimiz olmuyor ki. Mesela belime kada

• çağlar çetinkaya
    çağlar çetinkaya

ben komiklik olsun diye demedim Kubilay Bey focuslarda bayağı bir sorun vermiş aks keçesi onu belirtmek için söyledim yoksa alay olsun diye söylemedim..Sonuçta benimde arabam focus aynı şey benimde ba

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Sağ far led gündüz yanıp farla yanmadığı için değişti...

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Pek konuya uygun soru olmamış ayrıca tümü için konularımız da vardı ? 

Son soru, çare olur ama önce sorunu bulmak için o bölümü inceleteceksiniz uzaktan yardım işinizi halletmez.

konuyla uyumlu aslında, burda herkes direksiyon değişiminden bahsetmiş ama artık yapılmadığı konusu..
otokoç artık direksiyon değişimine 15 bin km sınırlı diyor sonrası bizimle alakası yok diyor

Yanıtlama zamanı:

105 km civarı uğuldama sesinden dolayı aks gergi bilyası değişti garantiden usta çok emindi ama ses gitmedi büyük ihtimal teker bilyasından tekrar servis yolu göründü:(

Yanıtlama zamanı:

@Gürkan Çakıroğlu abi sen suraya garantiden neleri degistirdigini listelesene? Pardon pardon, nelerin degismedigini yaz, daha kisa olur ???

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı:

@Gürkan Çakıroğlu abi sen suraya garantiden neleri degistirdigini listelesene? Pardon pardon, nelerin degismedigini yaz, daha kisa olur ???

Korkuyorum birazdan gelip arabayı garantiden değiştirdiler yazacak diye.

Yanıtlama zamanı:

Garantisi birkaç ay önce sona ermiş servis bakımlı araçta iyi niyet garantisi uygulanabilirmi koltuk kılıfı ve direksiyon simidi değişmesini istiyorum araç makyajlı

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Mert Yürüyen yazdı:

Hahahaha,

Koltukları değiştirmek istediler ama izin vermedim ?

Yanıtlama zamanı:

Neden hocam izin vermediniz

Yanıtlama zamanı:
25 dakika önce, Cafer Can Türkcan yazdı:

Neden hocam izin vermediniz

Küçük bir sökülme vardı sadece, pek oturulmayan sol arka koltukta, oturma alanı kumaşı değiştirdim sadece.

Yanıtlama zamanı:

Benim araç düşük km olmasına rağmen sol şoför koltuğu çok yıpranmış kırış kırış birde tüylenmiş garanti bitti aceba iyi niyetten yaparlarmı böyle saçmalık olma daha bismillah kullanılmamış koltuk böyle oluyorsa ileride yırtılır

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar yeni alınan araçlardaki std. garanti kapsamındaki parça veya bölümler tam olarak hangisi?

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Sol ön kapı gergisi değişimi için çağırdılar beni. Kapı açıp kaparken ses çıkarıyordu. Direksiyonu değişmediler ama kapı gerisini değişeceklermiş. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.