Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Powershift Titreme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Süper. İnş herkesin sorunu çözülür bu güncellemeyle

Amin inş. herkes kurtulsun. Aman nazar değmesin..

• Yanıt 656
  • Görüntüleme 175,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temiz

• Saruhan Özkan
    Saruhan Özkan

Arabayı yaklaşık 2 saat önce servisten aldım. Önce Tem'de hızlı sonra e-5'te düşük hızlarda daha sonra ilçe sınırlarına girerek sürekli durup kalkan trafikte test ettim. Hiçbir sorun kalmamış gibi göz

• Özer Öztürk
    Özer Öztürk

Arkadaşımın aracında da bu sorun uzun zamandır var. Defalarca servise gidildi. Bir defa komple şanzuman değişti. Defalarca keçe değişimi temizlik vs. yapıldı sorun düzelmedi.   Son olarak titreme öl

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Amin inş. herkes kurtulsun. Aman nazar değmesin..

hayırlı olsun umarım tekrarlamaz... yazılımla da bu işlerin nasıl çözüldüğüne benim aklım ermiyor ama iş görsün kafi :)

bende şuanda bir sıkıntı yok allaha şükür... bir sorun yokken gidip güncelleterek tabiri caizse b.kumuzu çomaklamış olur muyuz onu kestirmeye çalışıyorum...

siz nerede yaptınız işlemi? şahsuvarda mı? 

Yanıtlama zamanı:

hayırlı olsun umarım tekrarlamaz... yazılımla da bu işlerin nasıl çözüldüğüne benim aklım ermiyor ama iş görsün kafi :)

bende şuanda bir sıkıntı yok allaha şükür... bir sorun yokken gidip güncelleterek tabiri caizse b.kumuzu çomaklamış olur muyuz onu kestirmeye çalışıyorum...

Yazılımla nası bende bılmıyom ama 2. kavrama degıstı onun ustune yazlım atıldı. Bırde usta kavraanın alısması dedı garıp geldı ama bılemem.. umarım kımsenın bası agrımaz.. Yenibosna / Otokoc

Yanıtlama zamanı:

Mert hocam,  ben mayıs ayında yazılım güncellemesi yaptırdım ve sorunlarım çözülmüştü,şuan benim de herhangi bir şikayetim yok,ama ben de kararsızım. 

Yağ ya da herhangi bir filtre..vs değişimi yapmadan,gidip sadece bu güncellemeyi yaptirarak ücret ödemeden çıkabiliyor muyuz? Yoksa ona göre bakım zamanını bekleyelim gitmek için ? 

Yanıtlama zamanı:

Bakımı beklemeden güncellemeye gidebilirsiniz tabi ki. 

Herhangi bir ücret vermeden,güncelleme yaptırıp geri çıkabiliyormuyuz hocam?

Yanıtlama zamanı:

...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var.

Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor.

- Şikayet varsa ...

Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temizlik- icra edip aracı teslim ediyor ... sıkıntı tekrar ederse veya giderilmemiş ise kavrama takımı sipariş ediliyor + değiştiriliyor. Arada yazılım upgrade'si geldiğinde ECU'ya güncelleme ekleniyor ve bu işlemlerin tümü bedelsiz şekilde yapılıyor. (daha doğrusu biz ücreti Fört'tan :) alıyoruz,bir anlamda adisyon onlara çıkıyor) 

...yani gerilmeye, huzursuzluk duyumsamanıza gerek yok. Ruhsatı sizin adınıza olsa da o hala bizim bebeğimiz ... getirin bakarız. 

Kaan Yagizer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ruhsatı sizin adınıza olsa da o hala bizim bebeğimiz ...

This is what he is talking about :)  az hava yapayim, cok hosuma gitti...

image.jpeg

Mert Yürüyen tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

This is what he is talking about :)  az hava yapayim, cok hosuma gitti...

image.jpeg

Çok sevdim harika bir söz.. Birde ben bu resmi ödünç alıp kendi BEBEĞİMİN/ARABAMIN  resmini koyayım :D

Yanıtlama zamanı:

Çok sevdim harika bir söz.. Birde ben bu resmi ödünç alıp kendi BEBEĞİMİN/ARABAMIN  resmini koyayım :D

Ne gerek var ki.İkinizin arabası da sonuçta aynı.Sadece fotodaki arabaya arkadan yapıştırmışlar araba biraz kısalmış :D

Yanıtlama zamanı:

araba benim ama :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:

Araba? hani nerde :D

hadi abi hadi... bak konu powershift, çok ciddi...

git sen tirtir titreyen kazulet arabanla başka konulara :smiley2k: 

Yanıtlama zamanı:

hadi abi hadi... bak konu powershift, çok ciddi...

git sen tirtir titreyen kazulet arabanla başka konulara :smiley2k: 

Yarın serviste olcam.Ankara da olan ps sahipleri için sorabilirim güncellemeyi.Süre olarak ne kadar sürüyor gibi bilgileri paylaşırım.Ona göre kendinizi ayarlarsınız.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.