Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201412 yıl comment_251772 Gidicem bi m3 alicam o olacak sonunda... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201412 yıl comment_251798 ER-OL Oto powershift şanzuman yağını satıyor. 8litre için KDV dahil 370TL. Değişimi de dışarıda 100TL yi geçmez tahminimce. İlgilenenlerin bilgisine.. Emeğine sağlık Yekta.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 201412 yıl comment_251842 tabiki aktaririm sizede gecmis olsun Sorun bencede sanziman cok isiniyor hic problem yokken marmaradan guneye inince sorun olustu bakalim insallah servis sorunumu cozer gerci kars cihan otonun ps sanziman tecrubesi yoktur herhalde pek ps yok buralarda gidip gorucez Yağla ilgili aktarılanlar ve sizin güneye inince sorun yaşamanız bana vw'nin yaptığı DSG geri çağırmasını hatırlattı. ------------------------------------- Dünyanın en büyük otomobil üreticileri arasında yer alan Volkswagen Grubu’ndan bugün yapılan açıklamaya göre şirket, küresel çapta 2.64 milyon otomobilini geri çağırıyor. Geri çağırmanın nedeni ise ufak elektriksel onarımlar, muhtemel yakıt sızıntısı ve sorunlu DSG şanzımanın son onarımı olarak açıklandı. Wolfsburglu üretici tarafından dünya çapında geri çağırılan 2.64 milyon otomobilden 1.6 milyon adedi yalnızca DSG şanzıman problemi için VW yetkili servislerine davet edilecek. Volkswagen DSG şanzımanlardaki sorunu DS2000 otomatiklerdeki sentetik yağı mineral yağ ile değiştirerek çözecek. Yapılan resmi açıklamaya göre DSG şanzımanın kısa devre yapmasındaki tek sorumlu sentetik yağ. DSG şanzımanlardaki bu problem özellikle yüksek nem ve hava sıcaklığına sahip bölgelerde ve yoğun dur kalk trafikte görülüyor. Ancak Volkswagen lokasyon gözetmeksizin her DS2000’i onararak sürekli müşteri memnuniyetini sürdürmeyi amaçlıyor. Volkswagen Grubu, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Çin ve Güneydoğu Asya’da yaptığımız kalite incelemeleri sonucunda 7 vitesli çift debriyajlı şanzımana sahip (DQ200) otomobillerde sentetik şanzıman yağı kullanıldıysa şanzıman güç kaynağında arızalar meydana gelebiliyor. Bu sorun özellikle yüksek nem ve sıcak hava koşulları ile yoğun trafikte ortaya çıkıyor.” Bu açıklama ile 7 vitesli DQ200 şanzıman kullanılan Golf, Jetta, Polo, Passat ve Caddy modelleri arıza kapsamında geri çağırıldı. Bir önceki geri çağırmayı yalnızca Haziran 2008 ve Eylül 2011’de üretilen modeller için yapan Volkswagen, bu sefer daha fazla modeli geri çağıracak gibi görünüyor. VW Grubu’na ait Seat, Skoda ve Audi marka otomobillerin de geri çağırma kapsamına dahil edilebileceği konuşuluyor. --------------------------------------------- Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201412 yıl comment_254184 Ben yavastan araba bakayim bari... 2. el 3.16lar ne kadar ki acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201412 yıl comment_254185 Ben yavastan araba bakayim bari... 2. el 3.16lar ne kadar ki acaba? Bi dur Alperenim yaw, 1-2 yıl daha bineriz.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201412 yıl comment_254186 Bi dur Alperenim yaw, 1-2 yıl daha bineriz.... Iletiyi yazar yazmaz 3.16 fiyatlarina baktim da bence de 1-2 yil daha bineriz abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201412 yıl comment_254187 Size trend 1.5 tdci powershift alacağız rahat olun Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201412 yıl comment_254188 Size trend 1.5 tdci powershift alacağız rahat olun Hele bi gelsin bakalim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201412 yıl comment_254189 Size trend 1.5 tdci powershift alacağız rahat olun Aslında benim hiç bir şikayetim yok hatta yakıt tüketiminden bile memnunum da, ama tedirgin yaşamaktansa işte:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201411 yıl comment_261399 Pshift kavrama sorunu ile ilgili yYınlanmış bir bilgi, ingilizce si iyi olanlardan yardım Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201411 yıl comment_261453 Pshift kavrama sorunu ile ilgili yYınlanmış bir bilgi, ingilizce si iyi olanlardan yardım Amerikadaki bazı üretim Fiestelarda sıvı kaçağı varmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201411 yıl comment_261510 Pshift kavrama sorunu ile ilgili yYınlanmış bir bilgi, ingilizce si iyi olanlardan yardım Dun aksam arkadaşıma çeviri yaptırdım ama bizimle pek ilgisi oldugunu düşünmüyorum. 2012-2014 model focuslarin üretildiği Michigan fabrikasinda 1 ağustos 2010 ile 5 haziran 2013 tarihleri arasinda üretilen DPS6 larda problem varmış. Bunun için bu fabrikada belirtilen tarihlerde üretilen araçlar da, DPS6; 100,000 mil veya 7 yil garanti kapsaminda. Servis anlaşması da buna göre düzenlenilmiş. Yanlis bir ceviri değilse tabi. Bunun uzerine bende bu aksam ford U.S. Araç ile ilgili problemi mail atayım. Bakalım ne cevap gelecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201411 yıl comment_261526 Dun aksam arkadaşıma çeviri yaptırdım ama bizimle pek ilgisi oldugunu düşünmüyorum. 2012-2014 model focuslarin üretildiği Michigan fabrikasinda 1 ağustos 2010 ile 5 haziran 2013 tarihleri arasinda üretilen DPS6 larda problem varmış. Bunun için bu fabrikada belirtilen tarihlerde üretilen araçlar da, DPS6; 100,000 mil veya 7 yil garanti kapsaminda. Servis anlaşması da buna göre düzenlenilmiş. Yanlis bir ceviri değilse tabi. Bunun uzerine bende bu aksam ford U.S. Araç ile ilgili problemi mail atayım. Bakalım ne cevap gelecek. focus değil, fiesta. Ford USA ilgilenmiyor, otosanın iletişim bilgilerini göndermişlerdi bana. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201411 yıl comment_261529 focus değil, fiesta. Ford USA ilgilenmiyor, otosanın iletişim bilgilerini göndermişlerdi bana. Desene kaldık yine bizimkilerin eline. Garanti bitene kadar balataları temizleyip takacaklar. Garanti bittiğinde balatanin ücretini bize yaslıyacaklar. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın