Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Powershift Titreme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

@@Cem Kamil,

Gebze de gaziantepli kardesler var. Orada haci usta bu sanzimanin egitimini almis. Sanada yakin. Bende Otokoç'tan hic memnun kalmadım, benim şikayetimi ciddiye almadılar. Bu durumu muhakkak Otosan'a bildirin.

• Yanıt 656
  • Görüntüleme 175,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

...evet, tabi ki. Sonuçta bununla ilgili TSB var. Tekrar gibi olacak ama işlem sırası şu şekilde icra ediliyor. - Şikayet varsa ... Servis "Öğretme" yani yazılım yüklemesi yapıyor, gerekirse -temiz

• Saruhan Özkan
    Saruhan Özkan

Arabayı yaklaşık 2 saat önce servisten aldım. Önce Tem'de hızlı sonra e-5'te düşük hızlarda daha sonra ilçe sınırlarına girerek sürekli durup kalkan trafikte test ettim. Hiçbir sorun kalmamış gibi göz

• Özer Öztürk
    Özer Öztürk

Arkadaşımın aracında da bu sorun uzun zamandır var. Defalarca servise gidildi. Bir defa komple şanzuman değişti. Defalarca keçe değişimi temizlik vs. yapıldı sorun düzelmedi.   Son olarak titreme öl

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

benim powershiftte 1. viteste kalkışlarda bazen titriyor (dur - kalk) beni rahatsız etmiyor ama bu titreme vites geçişleri kusursuz sorun yok.
arabanın garantisi var servise götürdügümde bu titremeyi söylemeli miyim ? niye soruyorum eğer bir sorun varsa beni ugraştıracaklar yazılanlardan anladıgım kadarıyla.
şanzuman tamiri gören powershiftlerde tekrar bu sorun ortaya cıkıyormuş yine yazılanlardan anladıgım kadarıyla :) bu titreme rahatsız etmiyor beni ama garanti bitince şanzumana birşey olursa baya masraflı olur heralde nasıl bir yol izlemem lazım ?

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba

Silkeleme, sarsıntılı vites geçişleri şikayeti ile gittiğim  servisten kavramaların değişimi kararı çıktı. Önümüzdeki salı araç servise gidiyor

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba

Silkeleme, sarsıntılı vites geçişleri şikayeti ile gittiğim  servisten kavramaların değişimi kararı çıktı. Önümüzdeki salı araç servise gidiyor

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim

Alparslan bey aracınızın son durumu nedir?

Yanıtlama zamanı:

Alparslan bey aracınızın son durumu nedir?

Kavrama değişeli yaklaşık 3000 km oldu  vites geçişleri pürüzsüz,  kalkışlardaki yığılma sorunu yok, bu sorunla ilgili şikayeti olanlar mutlaka servise gitsin

şu an araçtan oldukça memnunum.

Yanıtlama zamanı:

Bende de son zamanlarda yine başladı bu durum..

Özellikle kalkışlarda ve hafif yukarı eğimli yolda durma noktasına yakın hızlarda araç adeta Azer Bülbül oluyor.

Kalkış ve durma anı devirlerinde bir kararsızlık var. Onun dışındaki devir ve hızlarda bir sorun yok..

@Alparslan Kaplan, servise Kırıkkalede mi gittiniz yoksa Ankara mı?

Yanıtlama zamanı:

Bende de son zamanlarda yine başladı bu durum.. Özellikle kalkışlarda ve hafif yukarı eğimli yolda durma noktasına yakın hızlarda araç adeta Azer Bülbül oluyor. Kalkış ve durma anı devirlerinde bir kararsızlık var. Onun dışındaki devir ve hızlarda bir sorun yok..

Ben de aynen bu tespitlerle servise gitmiştim. Allah tan baş teknisyen ile test sürüşüne çıktığımızda o da fark etti ve direkt kavrama değişmesi gerekli demişti.

Yanıtlama zamanı:

Benim aracimda da titreme ve sarsinti vardi. Birkac servisten sonra sorunu cozen bir servis cikti. Sanziman yag kaciriyor kagucuk degisecek dediler. Degistirildi ve 2000 km yaptim hic bir sikinti yok. Problemim ortadan kalkti.

Yanıtlama zamanı:

Arabayı yeni aldım şu sıralar satamam ama 1 yıl sonra satıcam. 1-2 litre fazla yakar ama klasik tork konvertörlüyle devam ederim kafam rahat gezerim.. Bu yaz antalyaya gidicem, 6dct250 zaten kuru bir kavrama, umarım oranın sıcağıyla birlikte durmadan sağ çek bir sigara yak demez. Zaten sigarada kullanmıyorum bekleyemem :D

Yanıtlama zamanı:

@Alparslan Kaplan, servise Kırıkkalede mi gittiniz yoksa Ankara mı?

Ankara daki tüm servislere gittim hiçbirisi çare olamadılar en son otokoç a gittim anında teşhis ve tedavi

Otokoça gitmenizi öneririm.

Yanıtlama zamanı:

Arabayı yeni aldım şu sıralar satamam ama 1 yıl sonra satıcam. 1-2 litre fazla yakar ama klasik tork konvertörlüyle devam ederim kafam rahat gezerim.. Bu yaz antalyaya gidicem, 6dct250 zaten kuru bir kavrama, umarım oranın sıcağıyla birlikte durmadan sağ çek bir sigara yak demez. Zaten sigarada kullanmıyorum bekleyemem :D

Yok yahu ne yaptınız? :)  Öyle yapsa zaten Ford kapatsın dükkanı..

Ankara'nın sıcağında kullanıyorum zaten, Antalya'nın sıcağında kullandım, uzun yol da yaptım oralarda ama hiç öyle birşey olmadığı gibi onu ima edecek birşey de olmadı.. :nazar:

@Alparslan Kaplan,  Konya yolu üzerindeki... tamamdır.. baş teknisyenin adını hatırlıyor musunuz acaba?

Yanıtlama zamanı:

@Ali Öztürk,    Ali bey ben bu kavramanın sağa çek çok ısındım dinlendir beni dediğine hiç şahit olmadım.

Yanıtlama zamanı:

Yok yahu ne yaptınız? :)  Öyle yapsa zaten Ford kapatsın dükkanı..

Ankara'nın sıcağında kullanıyorum zaten, Antalya'nın sıcağında kullandım, uzun yol da yaptım oralarda ama hiç öyle birşey olmadığı gibi onu ima edecek birşey de olmadı.. :nazar:

@Alparslan Kaplan,  Konya yolu üzerindeki... tamamdır.. baş teknisyenin adını hatırlıyor musunuz acaba?

Alperen bey öyle söylüyorsunuz ama bakın bundan önceki attığınız mesajda azer bülbülden felan bahsediyorsunuz. Demek ki sorunları bitmiyor. Garantisi var kafamız rahat, hoş satarken karşı taraf servis kayıtlarına baktırınca ŞANZIMAN değişmiş olduğunu görünce kim bilir ne düşünür. Bakın yanlış anlaşılmasın aracımı seviyorum bu öfkem böyle sıkıntılar çıkmasına yoksa donanım felan olsun çok memnunum.

Ali Öztürk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

@Alperen G. ismini hatırlıyamadım ama zaten bir tane baş teknisyen var ve tek   hatırladığım şey  değişik bir bıyığı vardı.

Bu arada powershift testlerini sadece o yapıyor muhtemelen direkt olarak onunla muhattab olursunuz.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.