Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 S3 ise zayıf bir seçenek ama olmaz diye birşey yok. Fayda fiyat olarak S3 iyi bence. Eşin son çıkan teknoloji vs demiyorsa S3 her türlü yeter. İkisi arasındaki farklar standart kullanıcı için önemsiz bence. Bir de HTC One'a bakın. Bayanlar için beğenilesi bir cihaz bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2013 Fayda fiyat olarak S3 iyi bence. Eşin son çıkan teknoloji vs demiyorsa S3 her türlü yeter. İkisi arasındaki farklar standart kullanıcı için önemsiz bence. Bir de HTC One'a bakın. Bayanlar için beğenilesi bir cihaz bence. Son teknoloji gibi bir takıntısı yok.. Hatta ona kalsa LG Optimus White var, hiç değiştirmek istemiyor ama telefon kağnılaştı, ben zorla alıyorum. S3'ün tipi sanırım pek hoşuna gitmiyor oval olduğu için. S4'ün tipi güzelmiş demesinden onu onladım.. HTC One'a da bakalım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap