2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
- 0
İlk Kazam :(
-
Benzer İçerikler
-
- 3 yanıt
- 1.225 görüntüleme
-
- 12 yanıt
- 1.090 görüntüleme
-
- 33 yanıt
- 2.799 görüntüleme
-
- 11 yanıt
- 3.063 görüntüleme
-
- 3 yanıt
- 2.341 görüntüleme
-
Soru
Özgür Arduç
Merhabalar. Bugün maalesef ilk kazamı yaptım. Üç aracın katıldığı bir kaza. Ben, benim arkamda tofaş marka bir araç ve onun arkasında palio bi araç. Palio tofaşa ışıkta beklerken çarpıyor, tofaşta bana arkadan çarpıyor. Kimsede yaralanma yok. Palionun ön dağıldı, tofaşın arka tampon, ön farlar ve ön tampon dağıldı, benim aracın tamponda 2-3 yerde hafif çizikler (bir kez daha görmüş oldum; imkanın varsa sağlam arabaya bineceksin). Şunu da öğrenmek istiyordum tecrübeli arkadaşlardan: Polis gerekli tutanakları falan tuttu. Ben tamponu boyatmak için hangi yolu izlemeliyim, veya boyatmalı mıyım? Orijinallik açısından. Çizikler çok derin ve yoğun değil. Ayrıca aracım otomatik vitesli. Arkadan darbeden dolayı çok az bir itme durumu oldu. Bu durumun şanzımana zararı olmuş mudur? Teşekkürler şimdiden...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
11
3
2
2
Popular Days
Mar 1
30
Mar 11
5
Mar 2
4
Mar 19
2
Top Posters For This Question
Özgür Arduç 11 posts
Ümit Vaysaloğlu 3 posts
yusuf terzi 2 posts
Cevdet Yazici 2 posts
Popular Days
Mar 1 2013
30 posts
Mar 11 2013
5 posts
Mar 2 2013
4 posts
Mar 19 2013
2 posts
Popular Posts
Özgür Arduç
Bilgi amaçlı yazıyorum: Arka Tampon : 840 TL Boya işlemleri : 150 TL Elektrik İşlemleri : 30 TL Kaporta İşlemi Genel : 80 TL Arka Park Sensörü : 141 TL Brak
Ümit Vaysaloğlu
Geçmiş olsun, tampon o şekliyle kalsın, (tabi göze batacak bir sorun yoksa) nazarlık olsun. Şanzıman konusunda fikir söylemek zor. Ama Cem bey çalışıyorsa sorun yoktur demiş. O demişse doğru demiştir.
yusuf terzi
şile yolunda beyaz bir focus kaza yapmış forumdan değil galiba. genç malesef ölmüş. aşırı hızdan dolayı savrulmuş. her nekadar sağlam ve güvenli olsa da mutlaka aşırı hızdan sakınmalı. bazen yolda çok
Bu soruda 48 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap