Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143709 Araç 2 gündür yatıyordu. Aynalar tamamen buz tutmuş. Kumandayla kapıları açsam, aynalar otomatik açılacağından dişlileri v.s. zarar görür mü? Kumandanın düğmesine basamadım korkudan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143712 buz çözücü ürünler var aynalara ve kapı üstlerine sıkıp açabilirsiniz diye tahmin ediyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl Yazar comment_143714 Yani buzları iyice çözdürmeden kapıları açmayayım mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143715 Araç 2 gündür yatıyordu. Aynalar tamamen buz tutmuş. Kumandayla kapıları açsam, aynalar otomatik açılacağından dişlileri v.s. zarar görür mü? Kumandanın düğmesine basamadım korkudan. size önerim araçtan inerken ,aynaları aracın içindeki düğmeden kapatın .Kumandadan açtığınızda tekrar aynalar açılmayacaktır,daha sonra araca tekrar bineceğiniz zaman aynaları temizleyin aynalar ısınsın ondan sonra aracın içindeki düğmeden tekrar açın aynaları..Bu kışın karlı günlerde katlanır aynalı focus sahipleri için yapılacak önemli işlerden birisi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl Yazar comment_143717 size önerim araçtan inerken ,aynaları aracın içindeki düğmeden kapatın .Kumandadan açtığınızda tekrar aynalar açılmayacaktır,daha sonra araca tekrar bineceğiniz zaman aynaları temizleyin aynalar ısınsın ondan sonra aracın içindeki düğmeden tekrar açın aynaları..Bu kışın karlı günlerde katlanır aynalı focus sahipleri için yapılacak önemli işlerden birisi Öyle yaparım ama şu an araca binemiyorum. Kapıları açsam aynalar zarar görür mü? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143718 Yani buzları iyice çözdürmeden kapıları açmayayım mı? bence iyice çözün buzları sonra açın. sonrada çağlar beyin dediği gibi kullanın içten kapatın aynaları Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143719 Öyle yaparım ama şu an araca binemiyorum. Kapıları açsam aynalar zarar görür mü? aynaları temizleyin iyice ondan sonra açın birşey olmaz geçenlerde bende unutmuştum önceden kapatmayı .sabah aynalar biraz donmuştu açtım birşey olmadı biraz temizleyin sizde aynaları açın ondan sonra bir sorun çıkmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143722 Abicim oda sicakliginda su al evden azar azar dok aynalara hemen ac kapilari bekleme cok ama bu sefer iyice donar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143724 Geçen kış aracı yeni aldığımda tahmin edememiş açmıştım bir çatırtı geldi ama birşey olmamıştı ama birdaha dikkat ettim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143725 Yahu bu araba Almanya^da da, İsveç'te de Rusya'da satılmıyor mu? Oralarda aynalar donmuyor mu? Üretici aynaların donmasını düşünmemiş midir? Açın girin kullanın gidin... Bir şey olursa da Ford'u dava edin ihmalkarlık ve tedbirsizlikten, kullanıcı kılavuzunda aynaların donmasına yönelik bir ibare koymadıkları için... Yani ben öyle yapardım! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143752 Kitapçıkta birçok yerde aşırı yükleme ısınma olursa bazı aksamın çalışmayacağı yazıyor. aynaların kendi kendini kıracağını zannetmiyorum sonuçta elektronik bir araç ve elbette bunlar düşünülmüştür. birde aynaları ısıtın açın mantığı bence yanlış çünki ısınan kısım ayna camıdır, motoru değil.. Ocak 9, 201313 yıl Tuğra Kahraman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143753 Bisey olmaz zorlaninca bosa çıkıyor zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl Yazar comment_143754 Yahu bu araba Almanya^da da, İsveç'te de Rusya'da satılmıyor mu? Oralarda aynalar donmuyor mu? Üretici aynaların donmasını düşünmemiş midir? Açın girin kullanın gidin... Bir şey olursa da Ford'u dava edin ihmalkarlık ve tedbirsizlikten, kullanıcı kılavuzunda aynaların donmasına yönelik bir ibare koymadıkları için... Yani ben öyle yapardım! Dediğiniz gibi yaptım. Çatır çutur sesler geldi kırarak açtı vallahi. Birşey olmadı aynalara ama ne yalan söyleyeyim içim gitti seslere... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143760 Dediğiniz gibi yaptım. Çatır çutur sesler geldi kırarak açtı vallahi. Birşey olmadı aynalara ama ne yalan söyleyeyim içim gitti seslere... Geçmiş olsun, sesler buzların kırılmasından geliyor aynanın değil.... Katlanır aynan mı var derdin var Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143762 Dediğiniz gibi yaptım. Çatır çutur sesler geldi kırarak açtı vallahi. Birşey olmadı aynalara ama ne yalan söyleyeyim içim gitti seslere... Geçmiş olsun, sesler buzların kırılmasından geliyor aynanın değil.... Katlanır aynan mı var derdin var Allah'tan bende yok Sanki kar görüyoruz.... Ocak 9, 201313 yıl Serdar yaman tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın