Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aynalar Buz Tuttu...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Araç 2 gündür yatıyordu. Aynalar tamamen buz tutmuş. Kumandayla kapıları açsam, aynalar otomatik açılacağından dişlileri v.s. zarar görür mü? Kumandanın düğmesine basamadım korkudan.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yani buzları iyice çözdürmeden kapıları açmayayım mı?

Yanıtlama zamanı:
Araç 2 gündür yatıyordu. Aynalar tamamen buz tutmuş. Kumandayla kapıları açsam, aynalar otomatik açılacağından dişlileri v.s. zarar görür mü? Kumandanın düğmesine basamadım korkudan.

size önerim araçtan inerken ,aynaları aracın içindeki düğmeden kapatın .Kumandadan açtığınızda tekrar aynalar açılmayacaktır,daha sonra araca tekrar bineceğiniz zaman aynaları temizleyin aynalar ısınsın ondan sonra aracın içindeki düğmeden tekrar açın aynaları..Bu kışın karlı günlerde katlanır aynalı focus sahipleri için yapılacak önemli işlerden birisi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
size önerim araçtan inerken ,aynaları aracın içindeki düğmeden kapatın .Kumandadan açtığınızda tekrar aynalar açılmayacaktır,daha sonra araca tekrar bineceğiniz zaman aynaları temizleyin aynalar ısınsın ondan sonra aracın içindeki düğmeden tekrar açın aynaları..Bu kışın karlı günlerde katlanır aynalı focus sahipleri için yapılacak önemli işlerden birisi

Öyle yaparım ama şu an araca binemiyorum. Kapıları açsam aynalar zarar görür mü?

Yanıtlama zamanı:
Yani buzları iyice çözdürmeden kapıları açmayayım mı?

bence iyice çözün buzları sonra açın. sonrada çağlar beyin dediği gibi kullanın içten kapatın aynaları

Yanıtlama zamanı:
Öyle yaparım ama şu an araca binemiyorum. Kapıları açsam aynalar zarar görür mü?

aynaları temizleyin iyice ondan sonra açın birşey olmaz geçenlerde bende unutmuştum önceden kapatmayı .sabah aynalar biraz donmuştu açtım birşey olmadı biraz temizleyin sizde aynaları açın ondan sonra bir sorun çıkmaz :)

Yanıtlama zamanı:

Abicim oda sicakliginda su al evden azar azar dok aynalara hemen ac kapilari :yeah: bekleme cok ama bu sefer iyice donar :)

Yanıtlama zamanı:

Geçen kış aracı yeni aldığımda tahmin edememiş açmıştım bir çatırtı geldi ama birşey olmamıştı ama birdaha dikkat ettim...

Yanıtlama zamanı:

Yahu bu araba Almanya^da da, İsveç'te de Rusya'da satılmıyor mu?

Oralarda aynalar donmuyor mu?

Üretici aynaların donmasını düşünmemiş midir?

Açın girin kullanın gidin...

Bir şey olursa da Ford'u dava edin ihmalkarlık ve tedbirsizlikten, kullanıcı kılavuzunda aynaların donmasına yönelik bir ibare koymadıkları için...  :kıhkıh:

Yani ben öyle yapardım!

Yanıtlama zamanı:

Kitapçıkta birçok yerde aşırı yükleme ısınma olursa bazı aksamın çalışmayacağı yazıyor. aynaların kendi kendini kıracağını zannetmiyorum sonuçta elektronik bir araç ve elbette bunlar düşünülmüştür. birde aynaları ısıtın açın mantığı bence yanlış çünki ısınan kısım ayna camıdır, motoru değil..  :bye:

Tuğra Kahraman tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Yahu bu araba Almanya^da da, İsveç'te de Rusya'da satılmıyor mu?

Oralarda aynalar donmuyor mu?

Üretici aynaların donmasını düşünmemiş midir?

Açın girin kullanın gidin...

Bir şey olursa da Ford'u dava edin ihmalkarlık ve tedbirsizlikten, kullanıcı kılavuzunda aynaların donmasına yönelik bir ibare koymadıkları için...  :kıhkıh:

Yani ben öyle yapardım!

Dediğiniz gibi yaptım. Çatır çutur sesler geldi kırarak açtı vallahi. Birşey olmadı aynalara ama ne yalan söyleyeyim içim gitti seslere...

Yanıtlama zamanı:
Dediğiniz gibi yaptım. Çatır çutur sesler geldi kırarak açtı vallahi. Birşey olmadı aynalara ama ne yalan söyleyeyim içim gitti seslere...

Geçmiş olsun, sesler buzların kırılmasından geliyor aynanın değil....

Katlanır aynan mı var derdin var  :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun, sesler buzların kırılmasından geliyor aynanın değil....

Katlanır aynan mı var derdin var :kıhkıh:

Allah'tan bende yok :)

Sanki kar görüyoruz....

Serdar yaman tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.