Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 6, 2013 Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Spor Toto Türkiye Kupası Sekizli Final üçüncü ve son maçında (Final) Fenerbahçe ile karşılaştı. Antalya'da bulunan Kepez Belediyesi Spor Salonu'nda mücadeleden 74-72'lik skorla galip ayrılan takımımız 21. kez düzenlenen Türkiye Kupası'nı müzesine götürdü. Maçın en değerli oyuncusu son saniye basketini kaydeden Sancho Lyttle seçildi. Tebrikler Dişi Aslanlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 hayırlı uğurlu olsun tebrikler galatasarayımıza Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Avrupa maçı olsa tamam iyi hoşta bu olmamış bence. GSli olduğu kadar Fenerlide var bu forumda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Avrupa maçı olsa tamam iyi hoşta bu olmamış bence. GSli olduğu kadar Fenerlide var bu forumda Sabri spor bölümüne ne açalım ? Futbol yok dedik onu uyguluyoruz zaten, sen kazanınca gel sende aç abi başlık kimseyi tutan yok ki ? var mı ? Olay fb değil ki, şampiyonluk başlığı kazandı başlığı değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Sabri spor bölümüne ne açalım ? Futbol yok dedik onu uyguluyoruz zaten, sen kazanınca gel sende aç abi başlık kimseyi tutan yok ki ? var mı ? Olay fb değil ki, şampiyonluk başlığı kazandı başlığı değil İşte bunu için olmamış dedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 İşte bunu için olmamış dedim Anlamadım. Ne olmamış niye olmamış? Haber bu sabri sevinme eğlenme başlığı mı ? fenerle ne alakası var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Avrupa maçı olsa tamam iyi hoşta bu olmamış bence. GSli olduğu kadar Fenerlide var bu forumda gayet doğal bence ne var ki bunda? fenerbahçeyle ilgili olumsuz ne gördünüz de rahatsız oldunuz anlamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Anlamadım. Ne olmamış niye olmamış? Haber bu sabri sevinme eğlenme başlığı mı ? fenerle ne alakası var Tartışma olur diye dedim. Futbol fanatiği değilizki biz komple spor klübü taraftarıyız neyse uzicak şimdi kalpler kırılmasın tebrikler ezeli rakip ebedi dost Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Tartışma olur diye dedim. Futbol fanatiği değilizki biz komple spor klübü taraftarıyız neyse uzicak şimdi kalpler kırılmasın tebrikler ezeli rakip ebedi dost Valla sabri kurallara uymayanı 1 kere uyarırız sonrası malum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Valla sabri kurallara uymayanı 1 kere uyarırız sonrası malum. Ben mi uymadım kurallara şuan ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Ben mi uymadım kurallara şuan ? Lan ne alaka sen iyi misin lan yıl başı geçti ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Lan ne alaka sen iyi misin lan yıl başı geçti ama Yok finaller başlıyorda Latince-Türkçe ezber yapıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Yok finaller başlıyorda Latince-Türkçe ezber yapıyorum Belli belli bende 2 gündür çalışmaya çalışıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 (düzenlendi) Latince-Türkçe ezber yapıyorum Ömürden ömür gidiyor o Latince ezberlerinde Allah kurtarsın Ocak 6, 2013 Ahmet A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2013 Ömürden ömür gidiyor o Latince ezberlerinde Allah kurtarsın Amiiin Şuan önümde 24 ağaç var sadece odununa bakarak en az 10unu latince türkçe bilmem gerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap