Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Ön Cam Rezistans Arızası

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

ön cam artık buhar gidermemeye ve iz bırakmaya başladı resimdeki gibi. servis garanti kapsamında değişimi onayladı 1 hafta içinde değişim yapılacak. cam fiyatı 1.100 tl artı işcilik vsvs 1.500' e yaklaşıyor. garanti kapsamında olmasa kasko şirketleri bunu karışlarmı merak ediyorum.

hmnbz.jpg

• Yanıt 42
  • Görüntüleme 13,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertol Kip
    Mertol Kip

Bozulan cami karsilamaz. Ama kirilan cami karsilamak zorunda.

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Anadolu sigortada ilk yıl tüm parçalar orjinali ile değiştiriliyormuş, ancak diğer yıllar muadil parçalar ile değiştiriliyormuş,  Kaskoyu yaptırdığım ve aynı zamanda aracı aldığım bayi bu yılki kasko

• hamit bilgi
    hamit bilgi

kendi kasko şirketimi aradım söyledikleri araç üzerindeki ne ise aynısını takıyoruz. altını çizerek rezisdaslı  diye sorduğumda da  evet cevabını aldım. 

Yanıtlama zamanı:

Kloza göre 1000 liraya kadar karşılıyorlar...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bozulan cami karsilamaz. Ama kirilan cami karsilamak zorunda.

bozulunca kırarız orası  kolay da :) maliyet olarak karşılar mı , serhat cevapladı gerçi sanırım firmaya göre değişiyor

Rezistanslar enine yerleşmiş durumda; camdaki izler dikine?

benimkiler dikine geceleri gözleri farkediliyor

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Ben yanılıyor olabilirim ozaman.

Garantiden değişecek olmasına; zorluk çıkarmamalarına sevindim. 

hiç zorluk çıkarmadılar bende şaşırmadım değil aslında :) "çok sık gittiğim için"  samimi olduk artık !! belki ondandır.

Yanıtlama zamanı:

benimkide böyle gideriyor , ama sonra komple o buhar bitiyor ...  eskiden bu şekil yapmazdı ama ben problem etmedim ...  sonuç olarak yeni taktıracağınız camda

zamanla bu hali alacak ,  

bence ön cam söktürüp tekrar taktırmak riskli bir karar ...  nedense ben asla fabrikasyon gibi takılamayacağını düşünüyorum ...

Yanıtlama zamanı:
hiç zorluk çıkarmadılar bende şaşırmadım değil aslında :) "çok sık gittiğim için"  samimi olduk artık !! belki ondandır.

Bu kadar net bir arızada niye zorluk çıkarsınlar ki...?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
benimkide böyle gideriyor , ama sonra komple o buhar bitiyor ...  eskiden bu şekil yapmazdı ama ben problem etmedim ...  sonuç olarak yeni taktıracağınız camda

zamanla bu hali alacak ,  

bence ön cam söktürüp tekrar taktırmak riskli bir karar ...  nedense ben asla fabrikasyon gibi takılamayacağını düşünüyorum ...

kış aylarında her sabah ve akşam ön cam komple buhar oluyor klimayı cama verince gidiyor her arabada olduğu gibi ancak camdan alınca klimayı resimdeki gibi oluyor. direk rezisdansı çalıştırsam  banamısın demiyor.sonuçta olması gereken bir özelliği orjinali bozulmasın diye neden kullanmayalım ki.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu kadar net bir arızada niye zorluk çıkarsınlar ki...?

genelde öyle bir algı vardır ya garantili arabalara karşı. son raddeye gelmedikçe değişim vsvs yapılmaz diye o açıdan. yoksa dediğiniz gibi olay bariz ortada.

Hatta kırılan camda kasko rezistantsız cam takıyor :)

kasko orjinali ne ise o karşılamak zorunda değil mi. örnek kaza yapsak kapı  değişmek zorunda kalsak kasko şirketinin çıkmacıdan yada yan sanayiden kapı taktırması gibi bişey olmuyor mu. yoksa ben mi yalnış benzetme yapıyorum

Yanıtlama zamanı:

Benim Clio marka hasarlı aracımı Antalya Oto King e bırakmıştım. Aracımın kapısını, kapı camını, plastik parçaları v.s. kasko şirketi yan sanayi taktırmıştı. Hatta parçaları İstanbuldan kendi anlaşmalı parçacısından kargoyla getirtip taktırmıştı. Ben olayı aracı almaya gittiğimde öğrenmiştim. Biraz bozuk attım ama öylece aracı almak zorunda kalmıştım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.