Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142570 ön cam artık buhar gidermemeye ve iz bırakmaya başladı resimdeki gibi. servis garanti kapsamında değişimi onayladı 1 hafta içinde değişim yapılacak. cam fiyatı 1.100 tl artı işcilik vsvs 1.500' e yaklaşıyor. garanti kapsamında olmasa kasko şirketleri bunu karışlarmı merak ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142571 Kloza göre 1000 liraya kadar karşılıyorlar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142573 Bozulan cami karsilamaz. Ama kirilan cami karsilamak zorunda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142574 Rezistanslar enine yerleşmiş durumda; camdaki izler dikine? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl Yazar comment_142576 Bozulan cami karsilamaz. Ama kirilan cami karsilamak zorunda. bozulunca kırarız orası kolay da maliyet olarak karşılar mı , serhat cevapladı gerçi sanırım firmaya göre değişiyor Rezistanslar enine yerleşmiş durumda; camdaki izler dikine? benimkiler dikine geceleri gözleri farkediliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142578 benimkiler dikine geceleri gözleri farkediliyor Ben yanılıyor olabilirim ozaman. Garantiden değişecek olmasına; zorluk çıkarmamalarına sevindim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142579 Rezistanslar enine yerleşmiş durumda; camdaki izler dikine? Ön cam rezistansı dik yerleştirilmiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl Yazar comment_142581 Ben yanılıyor olabilirim ozaman. Garantiden değişecek olmasına; zorluk çıkarmamalarına sevindim. hiç zorluk çıkarmadılar bende şaşırmadım değil aslında "çok sık gittiğim için" samimi olduk artık !! belki ondandır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142583 benimkide böyle gideriyor , ama sonra komple o buhar bitiyor ... eskiden bu şekil yapmazdı ama ben problem etmedim ... sonuç olarak yeni taktıracağınız camda zamanla bu hali alacak , bence ön cam söktürüp tekrar taktırmak riskli bir karar ... nedense ben asla fabrikasyon gibi takılamayacağını düşünüyorum ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142584 hiç zorluk çıkarmadılar bende şaşırmadım değil aslında "çok sık gittiğim için" samimi olduk artık !! belki ondandır. Bu kadar net bir arızada niye zorluk çıkarsınlar ki...? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl Yazar comment_142589 benimkide böyle gideriyor , ama sonra komple o buhar bitiyor ... eskiden bu şekil yapmazdı ama ben problem etmedim ... sonuç olarak yeni taktıracağınız camda zamanla bu hali alacak , bence ön cam söktürüp tekrar taktırmak riskli bir karar ... nedense ben asla fabrikasyon gibi takılamayacağını düşünüyorum ... kış aylarında her sabah ve akşam ön cam komple buhar oluyor klimayı cama verince gidiyor her arabada olduğu gibi ancak camdan alınca klimayı resimdeki gibi oluyor. direk rezisdansı çalıştırsam banamısın demiyor.sonuçta olması gereken bir özelliği orjinali bozulmasın diye neden kullanmayalım ki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142591 Hatta kırılan camda kasko rezistantsız cam takıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl Yazar comment_142592 Bu kadar net bir arızada niye zorluk çıkarsınlar ki...? genelde öyle bir algı vardır ya garantili arabalara karşı. son raddeye gelmedikçe değişim vsvs yapılmaz diye o açıdan. yoksa dediğiniz gibi olay bariz ortada. Hatta kırılan camda kasko rezistantsız cam takıyor kasko orjinali ne ise o karşılamak zorunda değil mi. örnek kaza yapsak kapı değişmek zorunda kalsak kasko şirketinin çıkmacıdan yada yan sanayiden kapı taktırması gibi bişey olmuyor mu. yoksa ben mi yalnış benzetme yapıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142596 Hakkaten şimdi kasko orj. cam takmıyacak mı haydaa.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142601 Benim Clio marka hasarlı aracımı Antalya Oto King e bırakmıştım. Aracımın kapısını, kapı camını, plastik parçaları v.s. kasko şirketi yan sanayi taktırmıştı. Hatta parçaları İstanbuldan kendi anlaşmalı parçacısından kargoyla getirtip taktırmıştı. Ben olayı aracı almaya gittiğimde öğrenmiştim. Biraz bozuk attım ama öylece aracı almak zorunda kalmıştım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın