Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142659 @Yakup Çağatay, Şimdi senin yazdıkların neredeyse tam isabet olduğu için acaba mı dedim....Durduk yerde meraklandık... kendi kasko şirketimi aradım söyledikleri araç üzerindeki ne ise aynısını takıyoruz. altını çizerek rezisdaslı diye sorduğumda da evet cevabını aldım Hamit senin kasko hangi firma..(göremedim) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl Yazar comment_142662 @Yakup Çağatay, Şimdi senin yazdıkların neredeyse tam isabet olduğu için acaba mı dedim....Durduk yerde meraklandık... Hamit senin kasko hangi firma..(göremedim) ergo Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142671 Benim Ön Cam Rezistansıda Eskisi Gibi Verimli Çalışmıyor Ya Da Dereceler Düştüğünden Dolayı Bana Öyle Geliyor,Sizin Aracınız Da Sabahları Ya Da Aksamları Buzda Ya Da Normal Buğu Da Ne Kadar Süre Çözülmesi İçin Bekliyorsunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl Yazar comment_142674 Benim Ön Cam Rezistansıda Eskisi Gibi Verimli Çalışmıyor Ya Da Dereceler Düştüğünden Dolayı Bana Öyle Geliyor,Sizin Aracınız Da Sabahları Ya Da Aksamları Buzda Ya Da Normal Buğu Da Ne Kadar Süre Çözülmesi İçin Bekliyorsunuz? buzlanma olmuyor. sadece buğu oluyor. klima kapalıyken sadece rezisdas devredeyken resimdekinin 2-3 katı kalıyor süre olarak 15 dk altına kesinlikle düşmez. ama klima yardmıyla buğuyu giderdikten sonra rezisdansı çalıştırdığımda resimdeki hal alıyor ve hiç gitmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 201313 yıl comment_142763 Dikkatli ve ısrarcı olacaksınız..Yoksa çakıyorlar muadilini bazı açıkgöz ve terbiyesiz servisler....Orjinal parça takın diye özellikle söylemeniz ve kontrol etmeniz lazım.... Ankarada tanıdıklarımız yok ki, hep kandırıyorlar o yüzden... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201313 yıl comment_143039 arkadaşlar benim ön cam rezistanslı idi kırıldı f kasko yaptırmıştım oriinali ile değişim yapıldı yine rezistanslı. ama kaskodan kaskoya göre değişiyor demişlerdi serviste bana Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201313 yıl comment_143142 Nasıl oluyor derken? 2011 style plus paketli dizel focuslada ön cam ısıtma yok biliyordum. demekki sizinkiler 2012 model Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201313 yıl comment_143144 2011 style plus paketli dizel focuslada ön cam ısıtma yok biliyordum. demekki sizinkiler 2012 model Model yılından bağımsız, aktif şehiriçi güvenlik varsa mevcut.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201313 yıl comment_143220 Model yılından bağımsız, aktif şehiriçi güvenlik varsa mevcut.. hadi ya ön cam ısıtma yok sanıp dizel almamıştım. neyse bunda da vardır bir hayır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143704 2011 style plus paketli dizel focuslada ön cam ısıtma yok biliyordum. demekki sizinkiler 2012 model Ben alırken de ön cam ısıtma var ama aktif şehiriçi güvenlik sistemi olmayabilir demişlerdi. vazgeçmiştim aracı almaktan. sonra aradılar varmış dediler. öyle almıştım... dediğiniz gibi hayırlısı böyleymiş... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143711 2011 style plus paketli dizel focuslada ön cam ısıtma yok biliyordum. demekki sizinkiler 2012 model 2011 ve 2012 2.çeyrekten önce gelen modellerde style plus paketlerde ve titanyumlarda standart ısıtmalı öncam ..2012 2 .çeyrekten sonra gelenlerde ise sadece tekno pakette sunuluyor ısıtmalı ön cam .Buda fordun saçmalıklarından bir örnek .Aracıma sadece ısıtmalı ön cam istiyorum diyelim gidip tekno paketi mi alacağım bunun için !!! Mantıksızlık işte!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143745 2011 ve 2012 2.çeyrekten önce gelen modellerde style plus paketlerde ve titanyumlarda standart ısıtmalı öncam ..2012 2 .çeyrekten sonra gelenlerde ise sadece tekno pakette sunuluyor ısıtmalı ön cam .Buda fordun saçmalıklarından bir örnek .Aracıma sadece ısıtmalı ön cam istiyorum diyelim gidip tekno paketi mi alacağım bunun için !!! Mantıksızlık işte!! Isıtmalı cam bonus gelen birşey çünkü. Tek sunulmuyor.. Ayrıca saçma değil adam reklamını yaptı sonra güvenlik paketine kaldırdı gayet mantıklı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201313 yıl comment_143797 Isıtmalı cam bonus gelen birşey çünkü. Tek sunulmuyor.. Ayrıca saçma değil adam reklamını yaptı sonra güvenlik paketine kaldırdı gayet mantıklı Fordun her işi zaten kendisi için mantiklı müşteri için mantıksız. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın