Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201313 yıl comment_142231 Merhaba arkadaşlar, Anahtarsız çalışan aracımızda arabadan indiğimizde arabayı kilitliyor gibi (kilit sesi geliyor) yapıyor fakat kapıyı açtığınızda kapı açılıyor. Acaba programlamaya filan mı ihitiyaç var yoksa otomatik kilitleme gibi bi durum yok mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201313 yıl Solution comment_142259 Anahtarsız giriş ve çıkış oluyor bu; şuan fiesta ile ülkemizde sunulmakta. Sensör vs gerekiyor. Yazılım değil Focus'larda mevcut değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201313 yıl Yazar comment_142266 Açmadığı kesindide belki kapatır diye ümitlenmiştim ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201313 yıl comment_142299 Onun yerine şöyle bir kilitleme var:Diyelim ki uzaktan kumanda ile kapıyı açtınız ve arabanin kapısını acmadiniz yani binmediniz 15-20saniye içinde kapıyı acmazsaniz aracın kapısını o zaman otomatik kitliyor .Buda yanlışlıkla kapı açıldığında kapının açık unutulmasini önlüyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201313 yıl comment_142302 Peki bu titanium a has bir özellik mi yoksa hepsinde mi var ? Onun yerine şöyle bir kilitleme var:Diyelim ki uzaktan kumanda ile kapıyı açtınız ve arabanin kapısını acmadiniz yani binmediniz 15-20saniye içinde kapıyı acmazsaniz aracın kapısını o zaman otomatik kitliyor .Buda yanlışlıkla kapı açıldığında kapının açık unutulmasini önlüyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201313 yıl comment_142303 benim aracım titanyum olduğu için benimkinde var daha önce focus 2,5 vardı onda da aynı özellik vardı fakat diğer donanımlı araçlarda var mı bilmiyorum ama yüzde 99 vardır diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201313 yıl comment_142304 İnşallah öyledir benim bundan haberim yoktu ama çok kullanışlı ve iyi bir özellik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201313 yıl comment_142323 anahtarsız giriş olan modellerde focus da dahil,kapıların otomatik kilitleme fonksiyonu vardır sistemin çalışması için [kilitleme için] kumanda aracın menzilinden çıkmalıdır aksi halde kapılar açılabilir.not:araç içerisinde de yedek anahtar bulunmamalıdır aksi halde sistem devreye girmez ancak kapılar 5 gün açılmadığı sürece araç içindeki anahtar pasif konuma geçer ve çalışmaz yeniden programlanması gerekir..kapıların açılması ise yanınızda mevcut pasif anahtar bulundurarak sadece kapı kolu üzerindeki düğmeye basmanız yeterli...daha fazla ayrıntı için kullanım kılavuzuna bakabilirsiniz. benim aracım titanyum olduğu için benimkinde var daha önce focus 2,5 vardı onda da aynı özellik vardı fakat diğer donanımlı araçlarda var mı bilmiyorum ama yüzde 99 vardır diye düşünüyorum. 2004 comfort aracımda mevcut.sanırım tüm modellerde var 4 cam elektirikli olanların. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201313 yıl Yazar comment_142405 anahtarsız giriş olan modellerde focus da dahil,kapıların otomatik kilitleme fonksiyonu vardır sistemin çalışması için [kilitleme için] kumanda aracın menzilinden çıkmalıdır aksi halde kapılar açılabilir.not:araç içerisinde de yedek anahtar bulunmamalıdır aksi halde sistem devreye girmez ancak kapılar 5 gün açılmadığı sürece araç içindeki anahtar pasif konuma geçer ve çalışmaz yeniden programlanması gerekir..kapıların açılması ise yanınızda mevcut pasif anahtar bulundurarak sadece kapı kolu üzerindeki düğmeye basmanız yeterli...daha fazla ayrıntı için kullanım kılavuzuna bakabilirsiniz. 2004 comfort aracımda mevcut.sanırım tüm modellerde var 4 cam elektirikli olanların. bu söylediğinizi test etmiştim fakat kilitleme yapmıyor, sadece kilitleme sesine benzer bir ses duyuluyor fakat anahtar uzakta olmasına rağmen kapı açılıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142684 bu söylediğinizi test etmiştim fakat kilitleme yapmıyor, sadece kilitleme sesine benzer bir ses duyuluyor fakat anahtar uzakta olmasına rağmen kapı açılıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142688 Dediğimiz gibi bu özelliklik ülkemizde sunulmadı, kitapçıkta ki şeyler yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl Yazar comment_142703 Kitapta dikkat edilirse kapı üzerinde sensörler var bizde yok dolasıyla bu özellik kısmi olarak var gibi gözüksede aslında yok. Bulunan sadece araç içinde anahtar olup olmadığını algılayan bir sistem. Aynı mesele bluetooth içinde söz konusu, görüntüde donanım var gibi fakat içi boş. Adamlar önce kısıp sonra parayla satıyorlar mesele bu yoksa 2011 full araçta olması gereken şeyler bence... Amerikada bu arabayı böyle satabilirler mi acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl comment_142706 Kitapta dikkat edilirse kapı üzerinde sensörler var bizde yok dolasıyla bu özellik kısmi olarak var gibi gözüksede aslında yok. Bulunan sadece araç içinde anahtar olup olmadığını algılayan bir sistem. Aynı mesele bluetooth içinde söz konusu, görüntüde donanım var gibi fakat içi boş. Adamlar önce kısıp sonra parayla satıyorlar mesele bu yoksa 2011 full araçta olması gereken şeyler bence...Amerikada bu arabayı böyle satabilirler mi acaba? Evet satıyorlar zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201313 yıl Yazar comment_142709 Evet satıyorlar zaten. Bence amerikalı bu donanım seviyesiyle bu arabaya binmez, yani ben amerikada olsam binmem Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın