Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201213 yıl comment_141948 Merhaba arkadaşlar yeni aldığım lastikler hakkında bilgi vermek istiyorum belki faydam dokunabilir. Uzun zamandır aracım için lastik bakıyordum (195x50x15) tavsiyeler üzerine Yokohama C Drive 2 (AC02)lastik aldım. 4-5 gündür kullanıyorum. (Not:Lastik kışlık değil.) Deseni çok güzel Islak zeminde gayet başarılı Lastik gayet yumuşak ses yok denilecek kadar az diyebilirim Yol tutuşu gayet başarılı Lastik yanağı 3-4 mm dışa doğru yani jantın sürtmemesi içinde avantajlı Arkadaşlar fiesta aracı için lastik düşünenler kesinlikle değerlendirsinler ben uzun araştırmalar sonucunda aldım ve çok başarılı diyebilirim tanesini 170 tl den aldım (Ankara) fiyatını fazlasıyla hakediyor. Aralık 31, 201213 yıl Gökhan Yesirhan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201213 yıl comment_141982 aracın üzerinde eskisin,güle güle kullanın ankara gibi kışı çetin geçen yerde kışlık lastik taktırma gibi bir niyetiniz yok galiba , Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201313 yıl Yazar comment_142216 Sağolun teşekkür ederim havalar eskisi gibi değil ve kışın çok fazla aracı kullanmıyorum çok kar yağarsada taksi kullanırım çok önemli değil. Ocak 2, 201313 yıl Gökhan Yesirhan tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın