Rafet NAS Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2012 Dün Skoda SuperB elegance + prestige paket TSI 125 hp için 59.500 TL fiyat aldım; arka koltuk ısıtma, koltuk hafıza, otom. park asist, anahtarsız çalıştırma, 6'lı cd chang, bolero ekran, zenon...vs,,vs bisürü özelliği var, baktım ikinci elleri daha pahalı, bu arada sıfır araçlarda anormal fiyatlar dönüyor 2. eller dip yapacak gibi... SuperB 'ye muadil 71.500'e confort pasat var. En son takastan sonata almıştık fiyatlar cazip olunca model yenileyelim marka değiştirelim dedik babam için. Ne dersiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Babanız da çok yol yapıyorsa dizel tavsiye ederim. Suberb gerçekten değişik bir araba. Eğer arka tasarımını da genel havası kadar havalı yapabilselermiş o araba yok satma ihtimali vardı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 super b wolkswagen nin zaten ürettiği araba ..aldığınız fiyat bence çok iyi bende ev almasaydım focus3 super b elegance takası düşünüyordum..aracın test sürüşü nü yapış biri olarak gayet konforlu ve geniş bir araç...dizel falan olunca tabiki fiyatı artıyor.ihtiyaclarınız doğrultusunda aracın motor seçeneğini gözden geçirmenizde fayda var... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 SuperB ben bildim bileli Passat'ın en iddaalı rakibi. Sakin kullanılacaksa ve az km yapılacaksa gayet mantıklı bir seçim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Babam senede maxımum 6000-7000 km yapıyor o yüzden TSI tercihimiz. dizelin active modeli aynı fiyat... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 bende ev almasaydım focus3 super b elegance takası düşünüyordum.. Bence hiç takas düşünmeyin firmalar takasın (çok afedersiniz) pisliğini çıkarmış durumdalar, 2012 - 25000 km deki F3 titX tdci aracımı kaça alırsınız diye zarfladım 50.000 TL sayarız dediler, bir başka acenteye de ablamın 2012 10.000 km'deki titX tdci Cmax aracını teklif ettik 45.000 TL ye sayarız dediler. Biz bunu piyasa yoklamak için yaptık tabi ama çok pişman olduk... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Babanız da çok yol yapıyorsa dizel tavsiye ederim. Suberb gerçekten değişik bir araba. Eğer arka tasarımını da genel havası kadar havalı yapabilselermiş o araba yok satma ihtimali vardı. İnsan bazen düşünüyor değil mi; bu kadar uğraştın burada mı takıldın diye, tasarımcıları anlamakta zor, bende arkasına gıcığım süperB'nin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Çok yakında makyajlısı geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Octavia makyaj yedi bildiğin jettayı makyajlamışlar oktavia yapmışlar ama SuperB makyajlandımı onu bilmiyordum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Octavia makyaj yedi bildiğin jettayı makyajlamışlar oktavia yapmışlar ama SuperB makyajlandımı onu bilmiyordum. Octavia kasa yeniledi, suberb makyaj. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 (düzenlendi) Çok yakında makyajlısı geliyor. Fotoğrafı var mı Yakup? Bulamadım ben. Aralık 18, 2012 Alper Arda Yazar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Fotoğrafı var mı Yakup? Bulamadım ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Bence hiç takas düşünmeyin firmalar takasın (çok afedersiniz) pisliğini çıkarmış durumdalar, 2012 - 25000 km deki F3 titX tdci aracımı kaça alırsınız diye zarfladım 50.000 TL sayarız dediler, bir başka acenteye de ablamın 2012 10.000 km'deki titX tdci Cmax aracını teklif ettik 45.000 TL ye sayarız dediler. Biz bunu piyasa yoklamak için yaptık tabi ama çok pişman olduk... haklısınız bende ondan dolayı f3 style plus 3- 5 sene işimi görür deyip ev aldım..ilerde alırsam dediğiniz gibi servise takasa vermek akıllıca görünmüyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2012 Varsayımsal göstergeç: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap