Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Skoda Superb Full

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Dün Skoda SuperB elegance + prestige paket TSI 125 hp için 59.500 TL fiyat aldım; arka koltuk ısıtma, koltuk hafıza, otom. park asist, anahtarsız çalıştırma, 6'lı cd chang, bolero ekran, zenon...vs,,vs bisürü özelliği var, baktım ikinci elleri daha pahalı, bu arada sıfır araçlarda anormal fiyatlar dönüyor 2. eller dip yapacak gibi...

SuperB 'ye muadil 71.500'e confort pasat var. En son takastan sonata almıştık fiyatlar cazip olunca model yenileyelim marka değiştirelim dedik babam için.

Ne dersiniz?

Yanıtlama zamanı:

Babanız da çok yol yapıyorsa dizel tavsiye ederim. Suberb gerçekten değişik bir araba. Eğer arka tasarımını da genel havası kadar havalı yapabilselermiş o araba yok satma ihtimali vardı.

Yanıtlama zamanı:

super b wolkswagen nin zaten ürettiği araba ..aldığınız fiyat bence çok iyi bende ev almasaydım focus3 super b elegance takası düşünüyordum..aracın test sürüşü nü yapış biri olarak gayet konforlu ve geniş bir araç...dizel falan olunca tabiki fiyatı artıyor.ihtiyaclarınız doğrultusunda aracın motor seçeneğini gözden geçirmenizde fayda var...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Babam senede maxımum 6000-7000 km yapıyor o yüzden TSI tercihimiz. dizelin active modeli aynı fiyat...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bende ev almasaydım focus3 super b elegance takası düşünüyordum..

Bence hiç takas düşünmeyin firmalar takasın (çok afedersiniz) pisliğini çıkarmış durumdalar, 2012 - 25000 km deki F3 titX tdci aracımı kaça alırsınız diye zarfladım 50.000 TL sayarız dediler, bir başka acenteye de ablamın 2012 10.000 km'deki titX tdci Cmax aracını teklif ettik 45.000 TL ye sayarız dediler. Biz bunu piyasa yoklamak için yaptık tabi ama çok pişman olduk...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Babanız da çok yol yapıyorsa dizel tavsiye ederim. Suberb gerçekten değişik bir araba. Eğer arka tasarımını da genel havası kadar havalı yapabilselermiş o araba yok satma ihtimali vardı.

İnsan bazen düşünüyor değil mi; bu kadar uğraştın burada mı takıldın diye, tasarımcıları anlamakta zor, bende arkasına gıcığım süperB'nin

Yanıtlama zamanı:

Octavia makyaj yedi bildiğin jettayı makyajlamışlar oktavia yapmışlar ama SuperB makyajlandımı onu bilmiyordum.

Yanıtlama zamanı:

Çok yakında makyajlısı geliyor.

Fotoğrafı var mı Yakup? Bulamadım ben.

Alper Arda Yazar tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bence hiç takas düşünmeyin firmalar takasın (çok afedersiniz) pisliğini çıkarmış durumdalar, 2012 - 25000 km deki F3 titX tdci aracımı kaça alırsınız diye zarfladım 50.000 TL sayarız dediler, bir başka acenteye de ablamın 2012 10.000 km'deki titX tdci Cmax aracını teklif ettik 45.000 TL ye sayarız dediler. Biz bunu piyasa yoklamak için yaptık tabi ama çok pişman olduk...

haklısınız bende ondan dolayı f3 style plus 3- 5 sene işimi görür deyip ev aldım..ilerde alırsam dediğiniz gibi servise takasa vermek akıllıca görünmüyor...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.