Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201213 yıl comment_139559 Merhabalar, Gecen gün iş arkadaşları yemekten dönerken dik bir yokuşta kırmızı ışığa yakalandım, araç doluydu kalkarken biraz zorladım ve çok yoğun balata kokusu geldi. Balata değişimi yaklaşık 650 tl gibi. daha önce değiştiren oldumu, fikirlerinizi ve konu hakkında bilginiz varsa yazarsanız sevinirim. aracım 2008 focus manuel vites Teşekkürler, iyi günler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201213 yıl comment_139563 Hayda Soner geçmiş olsun durduk yerde masraf.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201213 yıl comment_139579 Anlamadım, balata koku yaptığı için mi değişiyor, yoksa eskidi ve sıyırıyor mu? Yani koku dışında bir şikayet var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201213 yıl comment_139589 Eğer sadece o anlık bir koku oluştuysa ve şu an araçta sıkıntı yoksa gerek yok.Eğer eskidiyse veya sıyırıyorsa o zaman değişim yapılabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201213 yıl comment_139590 Anlamadım, balata koku yaptığı için mi değişiyor, yoksa eskidi ve sıyırıyor mu? Yani koku dışında bir şikayet var mı? sanırım anladığım kadarıyla daha sıyırmamış ama eşiğinde. bizimkindede aynı durum var garajmızın girişi fazlaca dik ve dar altı çarpma riskine karşıda yavaş girmek zorundayız. bakalım koku koku nereye kadar nerede patlak verecek balata. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201213 yıl comment_139592 Siyirmaya baslayana kadar degistirmenize gerek yok. Degistireceginiz zamanda focus2 balatasi olarak degil focus1 balatasi olarak disaridan alin. LUK marka olani 180 lirami ne olmasi lazim. Ben 1.6 mondeoda dahi kullandim hicbir sorun yasamadim. Tum benzinli 1.6 focuslarin sanzimani IB5 kodlu sanzimandir ve cok uzun zamandir ayni.. Dolayisi ile sirf kutusunun ustunde focus2 ye ait parca numarasi yaziyor diye fazladan para vermenize hic gerek yok. Sanziman balata degististimre isciligi de 200-250 lira arasinda degisir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201213 yıl Yazar comment_139599 Hala kullanıyorum ama yukarıdan kavrama yapıyor, genelde düşük devirde kullanıyorum ve vites geçişlerinde biraz sarsıntı ve tekleme gidi bir durum oluyor. akşam eve dönerken 2500 devirlerde vites değiştirdim, tekleme yapmadı. Şimdilik böyle devam edeceğim. balata fiyatı 180 TL civarı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201213 yıl comment_139601 şuan motor yaptırıyoruz aracımıza , bakımları srasında baskı balatayıda değiştiriyoruz liste fiyatı 300 tl olarak geçti SACHC marka.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201213 yıl comment_139613 balatanın zorlanması durumunda normal bir olay,hemen bir seferde bozulacak bir parça değil,,vites geçişlerinde sıkıntı yoksa,daha çok yolu vardır Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201213 yıl comment_139614 Ben de köprü trafiğinde bir saat boyunca balatayı yaktım sıyırdım. Pedal yukarıda kavrıyordu bir süre sonra tekrar biraz aşağı düştü. Sorunsuz kullanıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_139907 O koku fix bütün focuslarda olur zamanla geçer,balata o kadar kolay sıyrılmaz çok zorlaman ve yakmak için sürekli arabayı yarım debriyaj sürmen lazım... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın