Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201213 yıl comment_139496 opet harici istasyonlarda pompacılara dikkat edin. öyle dengesizleri var ki. birinde adam dizel tabancayı depoya ha bire zorluyor. dedim napıyon kardeşim bu araba benzinli. o da utanmadan tartışmaya girdi. "olur mu bu arabalar hep dizel. benzinlisini hiç görmedim." bizzat yaşanmıştır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201213 yıl comment_139505 Daha önce yazmıştım, Antalya'nın göbeğindeki bir Opet'te benzinli arabamın depo kapağına hayvansal bir içgüdünün gücü ile dizel tabancayı monte ederek doldurmaya çalışan bir pompacı ile tanış olduk. Doldurmaya çalıştı ama yeterince içeri itip kapağı açamadığından bütün mazot dışarıya akarken kafa sallayarak seyredip hala tabancayı oturtmaya çalışıyordu, yandaki pompacı yetişmese ben usturuplu oturtacaktım da neyse gerek kalmadı, biraz ses tellerim zedelendi, o kadar... Tutanak tutturmuştum o gün her ihtimale karşı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201213 yıl comment_139523 Herzaman aldığım total benzin istasyonu dışındaki tüm aldığım noktalarda marka farketmeksizin taşma sorunu yaşadım; en az 0,5 L dışarı akıyor mazot. Pompayı doğru düzgün yerleştiremiyor adamlar ve sonuç taşma. Opet, shell, hepsinde geldi başıma. Total istasyonu tanıdık olduğu için birkaç taşmadan sonra olayı çözdüler ve artık çok dikkatli davranıyorlar taşırmamak için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201213 yıl comment_139524 İlginc. Ben bugüne kadar hiç yasamadım tasma. Shellden ve opetten aldım. 1 i hariç hep doldurttum Aralık 18, 201213 yıl Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201213 yıl Yazar comment_139531 Geçmiş olsun....Bende dizele dizel ve benzinliye benzinli opetin kendi çıkartmalarından yakıt kapağı iç kısmına yapıştırtım biraz olsun içim rahat......... Tşkrler Bunu yapmak lagzım dün benimde aklıma geldi.Gerçi artık kendim koyarım yakıtımı veya görevlinin başında beklerim.Ne olur ne olmaz. Daha önce yazmıştım, Antalya'nın göbeğindeki bir Opet'te benzinli arabamın depo kapağına hayvansal bir içgüdünün gücü ile dizel tabancayı monte ederek doldurmaya çalışan bir pompacı ile tanış olduk. Doldurmaya çalıştı ama yeterince içeri itip kapağı açamadığından bütün mazot dışarıya akarken kafa sallayarak seyredip hala tabancayı oturtmaya çalışıyordu, yandaki pompacı yetişmese ben usturuplu oturtacaktım da neyse gerek kalmadı, biraz ses tellerim zedelendi, o kadar... Tutanak tutturmuştum o gün her ihtimale karşı... Bunu yapıyorlar bende şahit oldum pompa ucu benzinli oldugu ve rahatlıkla kapağa girdigi halde az daha girermi diye zorluyorlar.En iyisi kendi yakıtını kendin almak Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201213 yıl comment_139538 Daha önce yazmıştım, Antalya'nın göbeğindeki bir Opet'te benzinli arabamın depo kapağına hayvansal bir içgüdünün gücü ile dizel tabancayı monte ederek doldurmaya çalışan bir pompacı ile tanış olduk. Doldurmaya çalıştı ama yeterince içeri itip kapağı açamadığından bütün mazot dışarıya akarken kafa sallayarak seyredip hala tabancayı oturtmaya çalışıyordu, yandaki pompacı yetişmese ben usturuplu oturtacaktım da neyse gerek kalmadı, biraz ses tellerim zedelendi, o kadar... Tutanak tutturmuştum o gün her ihtimale karşı... ben araştırdım. benzine karışan mazot fazla bir zararı olmuyor. arada tolere ediliyormuş. hatta depoda belli bir süre kalıp cila vazifesi görüyormuş, ayrıca dezenfekte özelliği varmış. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın