Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Havalandırma Kanallarına Takılan Aparatlar Hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar. Arabam hoş koksun diye aşağıdakine benzer oto parfümü aldım, hava kanallarına takılan türden. Sonu aşağıda yer alan fotoğraftaki gibi oldu. Düşünenler veya halihazırda kullanan varsa vazgeçsin

:)

gwxnh.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Fotodan hiçbirşey anlaşılmıyor

Fotoğraf yenilendi. Ayrıca dikkat etmek konusunda, lütfen forum acemiliğine verin :)

Yanıtlama zamanı:

Geşmiş olsun ...Bu araç kokusu konusu çok dikkat gerektiriyor nasıl bir zarar vereceği hiç belli olmuyor............

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Geşmiş olsun ...Bu araç kokusu konusu çok dikkat gerektiriyor nasıl bir zarar vereceği hiç belli olmuyor............

Teşekkür ederim. Artık ben de dikkatli olmaya başladım ama iş işten geçmişti :)

Yanıtlama zamanı:

Daha öncede aynaya asılan zımbırtıların sıcakta bırakıldığında verdiği zararlardan bahsedilmişti. Sanırım Bora abinin başına gelmişti, garantiden değiştirmişlerdei diye hatırlıyorum.

Dikkat etmek gerek.

Yanıtlama zamanı:

Daha öncede aynaya asılan zımbırtıların sıcakta bırakıldığında verdiği zararlardan bahsedilmişti. Sanırım Bora abinin başına gelmişti, garantiden değiştirmişlerdei diye hatırlıyorum.

Dikkat etmek gerek.

Evet aynen öyle oldu Mertcan..Kapı koluna asmıştım ve kapı kolunun boyasını soymuştu...Bu kokuları arabanıza asmayın.aynaya asmayın zamanla içindeki kimyasal sıvı hale dönüşüp ön konsola teybin üzerine vs akıyor ve eritiyor..Bu kokularağır kimyasal maddelerden yapılıyor ve doğrudan akciğer kanserine sebeb oluyor..Aynı kot pantolon taşlayanların ciğerleri gibi oluyor,sakın aracınıza araç kokusu falan sıkmayın,küçük alanda molküller daha tehlikeli olur...İlla güzel koksun istiyorsanız meyve kabukları ya da kaliteli parfüm numuneleri gibi materyaller kullanın...

Yanıtlama zamanı:

Evet aynen öyle oldu Mertcan..Kapı koluna asmıştım ve kapı kolunun boyasını soymuştu...Bu kokuları arabanıza asmayın.aynaya asmayın zamanla içindeki kimyasal sıvı hale dönüşüp ön konsola teybin üzerine vs akıyor ve eritiyor..Bu kokularağır kimyasal maddelerden yapılıyor ve doğrudan akciğer kanserine sebeb oluyor..Aynı kot pantolon taşlayanların ciğerleri gibi oluyor,sakın aracınıza araç kokusu falan sıkmayın,küçük alanda molküller daha tehlikeli olur...İlla güzel koksun istiyorsanız meyve kabukları ya da kaliteli parfüm numuneleri gibi materyaller kullanın...

:yeah:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.