Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201213 yıl comment_138463 immobilizer devreye nasıl sokuyoruz. Kitapcıgından baktım ama bişi anlayamadım. Arkadaşımda opel astra h var onun kumandadan açma tuşuna 4-5 sn basılı tutunca dvreye giriyor ben ilk yaptıgımda tüm camlar aÇıldı aracı ilk aldıgımda denemişdim bizimki nasıl devreye giriyor ve iptal oluyor bilen arkadaşlar varsa sevinirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201213 yıl comment_138469 Doğru, sistem sürekli devrededir, isteseniz bile kolay kolay devre dışı bırakamazsınız, öyle olsa hırsızların işi kolay olurdu. Sonuçta anahtar veya anahtarsız sistemlerde uzaktan kumanda tetiklemesi olmadan devre dışı kalmayan ve bu nedenle kısa devre yapsanız bile motorun çalışmasını engelleyen bir elektronik devreden bahsediyoruz. Yani motoru kapatıp çıktığınızda devreye girmiş oluyor kendiliğinden. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201213 yıl Yazar comment_138475 yani opeldeki gibi manuel yapmamıza gerek yok immolu anahtar yanımızda oldugu süre içinde devre dışı çok iyi ozamn kaza ile devreye soktugu arabayı çalıştırana kadar atla karayı seçmiştik.. saolun verdiginiz bilgiler için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201213 yıl comment_138494 immobilizer hiç bir arabada devreden çıkmaz farklı bişeydir o. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201213 yıl comment_138501 Çift kilitleme özelliğini söylüyor arkadaş sanirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 201213 yıl comment_138508 Çift kilitleme özelliğini söylüyor arkadaş sanirim. ilk olarak öyle düşünmüştüm ancak çift kilitleme yapılsa bile araç çalışır diye düşünüp başka bişey heralde dedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201213 yıl Yazar comment_138603 şöyle açıklayım arkadaşın aracı 2005 model astra h kasa bu aracı kitlerken elini uzun süre basılı tutuyor daha sonra eve gitmek için arabanın yanına geliyoruz açma tuşuna basıyor araca biniyoruz fakat kontak anahtarını taktıkdan sonra anahtar 0 konumunda kalıyor. baya bi ugraştık anahtarı kırmakdan korktuk daha sonra opeli olan başka bi arkadaşı aradık ona sorduk onun bize söylediği şekilde aracın kumandasında kapı açma tuşuna 4-5 sn basılı tuttukdan sonra yeniden anahtarı kontağa taktık ve kontak aktif oldu aracı çalıştırdık. Benim bahsetmek istediğim şey bu opellerin immobilizer bu şekilde devreye sokuluyormuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201213 yıl comment_138606 Benim bildiğim immobilizer devredeyse marş basar ancak motor çalışmaz. Bizim eski citroen'de öyle olmuştu. Kapıyı açıp kapatıp arabayı içerden kitleyip tekrar mı deniyorduk öyle bir şeylerle çalışıyordu. Sonradan sık tekrarlayınca onun yanında mazor pompasında da sıkıntı olduğu ortaya çıkmıştı. Mekanik bir şey olmadığından sizin sorununuz farklı ancak çözüm denk gelmiştir diye tahmin ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201213 yıl comment_138614 şöyle açıklayım arkadaşın aracı 2005 model astra h kasa bu aracı kitlerken elini uzun süre basılı tutuyor daha sonra eve gitmek için arabanın yanına geliyoruz açma tuşuna basıyor araca biniyoruz fakat kontak anahtarını taktıkdan sonra anahtar 0 konumunda kalıyor. baya bi ugraştık anahtarı kırmakdan korktuk daha sonra opeli olan başka bi arkadaşı aradık ona sorduk onun bize söylediği şekilde aracın kumandasında kapı açma tuşuna 4-5 sn basılı tuttukdan sonra yeniden anahtarı kontağa taktık ve kontak aktif oldu aracı çalıştırdık. Benim bahsetmek istediğim şey bu opellerin immobilizer bu şekilde devreye sokuluyormuş. Opel'leri bilmiyorum ama bu immobilizer değil, gelişmiş bir direksiyon kilidi bence. Immobilizer devredeyken kontak devrelerini söküp kısa devre bile yaptırsanız elektronik kilitleme nedeniyle çalışmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201213 yıl comment_138618 Bana anahtar ile immobilizer bunu yaparak tekrar senkron oluyor veya anahtar tanımlanıyor gibi geldi. İmmobilizer aç/kapa birşey değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201213 yıl Yazar comment_138626 Bilmediğim için SOrdum bizim araçlardada böle bişi varmı diye immo oldugunu sölediği içinde aklıma takıldı yinede saolun Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201213 yıl comment_139620 cem beye katılıyorum bencede o bir kilit sistemidir immo direksiyonla alakalı degil çünkü ateşlemeyle alakalı . o arabadan babam dada var en kısa zamanda deneyecegim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın