Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Immobilizer I Devreye Sokma

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

immobilizer devreye nasıl sokuyoruz. Kitapcıgından baktım ama bişi anlayamadım. Arkadaşımda opel astra h var onun kumandadan açma tuşuna 4-5 sn basılı tutunca dvreye giriyor ben ilk yaptıgımda tüm camlar aÇıldı :D aracı ilk aldıgımda denemişdim bizimki nasıl devreye giriyor ve iptal oluyor bilen arkadaşlar varsa sevinirim :)

Yanıtlama zamanı:

Doğru, sistem sürekli devrededir, isteseniz bile kolay kolay devre dışı bırakamazsınız, öyle olsa hırsızların işi kolay olurdu.

Sonuçta anahtar veya anahtarsız sistemlerde uzaktan kumanda tetiklemesi olmadan devre dışı kalmayan ve bu nedenle kısa devre yapsanız bile motorun çalışmasını engelleyen bir elektronik devreden bahsediyoruz.

Yani motoru kapatıp çıktığınızda devreye girmiş oluyor kendiliğinden.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yani opeldeki gibi manuel yapmamıza gerek yok immolu anahtar yanımızda oldugu süre içinde devre dışı çok iyi ozamn kaza ile devreye soktugu arabayı çalıştırana kadar atla karayı seçmiştik.. saolun verdiginiz bilgiler için.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

şöyle açıklayım arkadaşın aracı 2005 model astra h kasa bu aracı kitlerken elini uzun süre basılı tutuyor daha sonra eve gitmek için arabanın yanına geliyoruz açma tuşuna basıyor araca biniyoruz fakat kontak anahtarını taktıkdan sonra anahtar 0 konumunda kalıyor. baya bi ugraştık anahtarı kırmakdan korktuk daha sonra opeli olan başka bi arkadaşı aradık ona sorduk onun bize söylediği şekilde aracın kumandasında kapı açma tuşuna 4-5 sn basılı tuttukdan sonra yeniden anahtarı kontağa taktık ve kontak aktif oldu aracı çalıştırdık. Benim bahsetmek istediğim şey bu opellerin immobilizer bu şekilde devreye sokuluyormuş.

Yanıtlama zamanı:

Benim bildiğim immobilizer devredeyse marş basar ancak motor çalışmaz. Bizim eski citroen'de öyle olmuştu. Kapıyı açıp kapatıp arabayı içerden kitleyip tekrar mı deniyorduk öyle bir şeylerle çalışıyordu. Sonradan sık tekrarlayınca onun yanında mazor pompasında da sıkıntı olduğu ortaya çıkmıştı.

Mekanik bir şey olmadığından sizin sorununuz farklı ancak çözüm denk gelmiştir diye tahmin ediyorum.

Yanıtlama zamanı:

şöyle açıklayım arkadaşın aracı 2005 model astra h kasa bu aracı kitlerken elini uzun süre basılı tutuyor daha sonra eve gitmek için arabanın yanına geliyoruz açma tuşuna basıyor araca biniyoruz fakat kontak anahtarını taktıkdan sonra anahtar 0 konumunda kalıyor. baya bi ugraştık anahtarı kırmakdan korktuk daha sonra opeli olan başka bi arkadaşı aradık ona sorduk onun bize söylediği şekilde aracın kumandasında kapı açma tuşuna 4-5 sn basılı tuttukdan sonra yeniden anahtarı kontağa taktık ve kontak aktif oldu aracı çalıştırdık. Benim bahsetmek istediğim şey bu opellerin immobilizer bu şekilde devreye sokuluyormuş.

Opel'leri bilmiyorum ama bu immobilizer değil, gelişmiş bir direksiyon kilidi bence.

Immobilizer devredeyken kontak devrelerini söküp kısa devre bile yaptırsanız elektronik kilitleme nedeniyle çalışmaz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bilmediğim için SOrdum bizim araçlardada böle bişi varmı diye immo oldugunu sölediği içinde aklıma takıldı yinede saolun

Yanıtlama zamanı:

cem beye katılıyorum bencede o bir kilit sistemidir immo direksiyonla alakalı degil çünkü ateşlemeyle alakalı .

o arabadan babam dada var en kısa zamanda deneyecegim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.