Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Mp3 Ve Usb Bellek

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

aracı teslim almadan usb belleğin derdine düştüm..

aracınızda müziği en çok nasıl dinliyorsunuz. cd-aux-usb.. performansları yani ses kaliteleri açısından

fark var mı?

asıl sorum ise fcs3 teki standart müzik sistemi en çok kaç gb usb belleği tanıyabiliyor?

bugün çok küçük usb bellek buldum ama 8 gb dı..

yeni focusların kullanma kılavuzu nette veya forumda var mı? "kılavuz" diye aratnca birşey çıkmadı..

Solved by Yakup Ç. A.

• Yanıt 48
  • Görüntüleme 39,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle teyp üreticisi ford değil. ikincisi 1000 şarkı demek yaklaşık 4.000 dakika demektir. Bu da ortalama 66 saat'a denk gelmekte.   66 saatlik yolculuk yapıyor musunuz ?   Hayırlısı olsun yen

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Şu anda 500gb takılı.

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Denememiştim, neye dayanarak uydurdum bilmiyorum... 

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar, ben USB deki klasörlerden karıştırırarak dinlemek istiyorum, yapamadım acaba bir yolu varmı?

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar, ben USB deki klasörlerden karıştırırarak dinlemek istiyorum, yapamadım acaba bir yolu varmı?

Ben hdd içinden karıştırıp dinliyorum. Ekran altında karıştır seçeneği için tuşa basınca bu klasör ve hepsi seçeneği çıkıyor. Hepsi seçince tüm şarkılar içinde karıştırıyor. Her albüm ayrı bir klasör içinde duruyor bende.  

Yanıtlama zamanı:

320 GB HDD var onu taksam çalıştırır mı ?

500 çalışıyor. Wd 2,5luk  

NTFS formatı muhtemelen çalışmaz. Fat 32 olmalı sanıyorum. Dışardan adaptörü olmayan sadece USB üzerinden enerji ile çalışan HDD ler çalışıyor. 

Yanıtlama zamanı:

500 çalışıyor. Wd 2,5luk  

NTFS formatı muhtemelen çalışmaz. Fat 32 olmalı sanıyorum. Dışardan adaptörü olmayan sadece USB üzerinden enerji ile çalışan HDD ler çalışıyor. 

Corolla sahibi bir arkadaş usb bellekten müzik dinleme sırasında bazı acayiplikler yaşamıştı. Servise kaç kere gittiyse çözüm bulamamışlar. Bir defa ses sistemini değiştirmişler yine düzelmemiş. Forumda yazmıştı. Neyle biçimlendiriyorsun dedim. win 7 ile deyince... senin araban yapıldığında win7 icat olmamıştı xp ile biçimlendir dedim. Öyle yaptı sorun kalmadıydı. (Sonra açtım baktım kitapta da fat biçimlendirin yazıyor. Servis bile bakmamış veya fark etmemiş.)

NTFS olursa okumuyordu ama focusu bilmiyorum. Muhtemelen okumaz çünkü o biçimlendirme 4gb dan büyük dosyalar için daha uygun. Büyük bellek ve HDD için exFAT uygun oluyor.

Yanıtlama zamanı:

HDD nin formatı şu an NTFS. Denemek için FAT yapıcam ama içindeki dosyaları biryere arşivlemem lazım. Arşivleyecek yer bulursam akşam denemeyi düşünüyorum. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.