Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aracım Ayıplı Ürün Sınıfına Mı Giriyor?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

eğer boya öncesi tamirat düzgün yapılmadıysa sorun çıkartır, ne kaportacılar var 1cm macun basıp üzerine boyayı atıyor sonra en ufak bişeyde löp diye dökülüyor orası. evet yolda bırakmaz ancak masraf çıkartır. ancak abartıldığı konusuna katılıyorum.

Bu zamana kadar öyle löp diye boyası dökülen araba görmedim iyi işçilikle boyanan. Hadi diyelim çok kötü boyandı yarın öbür gün yine boyamak gerekti. Komple kapıyı 300-400 liraya iyi bir işçilikle boyatabiliyorsun. Peki şanzımanda bi senkromeçi veyahut aksı ne kadara değiştirebiliyorsun ? Yolda kalman,parça bulamaman,çekici çağırman,arabanın sanayide veya serviste kaldığı gün sayısınıda bunlara ekle :)

Trigeri koparıp;subaplar,pistonlar gibi ağır masrafları söylemiyorum bile

• Yanıt 64
  • Görüntüleme 12k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• 1. İşten kaçmak istiyorlar. 2. Becerebileceklerinden emin değiller. Montaj hatası ayıba girmez, daha doğrusu ayıplı mal olması için amacına uygun kullanımınızı engelleyen ve de giderilemeyen bir s

• Ya benmi yanlis anladim yoksa sorun eger bagaj kapagi ayarlanirsa olasi mentese ya da civatanin uzerinde olasi boya kalkmasimi? Gercekten derdiniz yokmu sizin yahu? Dogru olcude anahtar kullanirlarsa

• çetin kılıç
    çetin kılıç

Bence de hiç elletmeyin bu şekilde kullanıma mani bir durum yok gibi cem bey in de söylediği kaz kafalı insanlardan memlekette bol miktarda mevcut en azından hatayı düzeltmek adına yapılanları açıklam

Yanıtlama zamanı:

konuyu okuduktan sonra gidip baktım benim araçtada aynı sıkıntı var ama dikkatle inceleyince sorunun bagaj kapağından değilde kaporta üzerinde bulunan lambadan kaynaklandığını gördüm sanki o lamba tam oturmamış gibi ama sıkıntı yaratacak bişe değil benim için

Yanıtlama zamanı:

mersinin havasından mıdır :D

konuyu okuduktan sonra gidip baktım benim araçtada aynı sıkıntı var ama dikkatle inceleyince sorunun bagaj kapağından değilde kaporta üzerinde bulunan lambadan kaynaklandığını gördüm sanki o lamba tam oturmamış gibi ama sıkıntı yaratacak bişe değil benim için

mersinin havasındandır :D

Yanıtlama zamanı:

Ya benmi yanlis anladim yoksa sorun eger bagaj kapagi ayarlanirsa olasi mentese ya da civatanin uzerinde olasi boya kalkmasimi? Gercekten derdiniz yokmu sizin yahu? Dogru olcude anahtar kullanirlarsa zaten civataya birsey olmaz. Hadi kullanmadilar ve civatanin uzerindeki boya bozuldu diyelim. Hangi gerizekali bunu bahane edip arabanizda deger dusurmenizi isterse ona bi xtir cekersiniz olur biter.. Takilmayin bu kadar. Begenmeyen kucuk ogluna almasin..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.