Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201213 yıl comment_138871 eğer boya öncesi tamirat düzgün yapılmadıysa sorun çıkartır, ne kaportacılar var 1cm macun basıp üzerine boyayı atıyor sonra en ufak bişeyde löp diye dökülüyor orası. evet yolda bırakmaz ancak masraf çıkartır. ancak abartıldığı konusuna katılıyorum. Bu zamana kadar öyle löp diye boyası dökülen araba görmedim iyi işçilikle boyanan. Hadi diyelim çok kötü boyandı yarın öbür gün yine boyamak gerekti. Komple kapıyı 300-400 liraya iyi bir işçilikle boyatabiliyorsun. Peki şanzımanda bi senkromeçi veyahut aksı ne kadara değiştirebiliyorsun ? Yolda kalman,parça bulamaman,çekici çağırman,arabanın sanayide veya serviste kaldığı gün sayısınıda bunlara ekle Trigeri koparıp;subaplar,pistonlar gibi ağır masrafları söylemiyorum bile Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201213 yıl comment_138900 konuyu okuduktan sonra gidip baktım benim araçtada aynı sıkıntı var ama dikkatle inceleyince sorunun bagaj kapağından değilde kaporta üzerinde bulunan lambadan kaynaklandığını gördüm sanki o lamba tam oturmamış gibi ama sıkıntı yaratacak bişe değil benim için Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201213 yıl comment_139212 mersinin havasından mıdır konuyu okuduktan sonra gidip baktım benim araçtada aynı sıkıntı var ama dikkatle inceleyince sorunun bagaj kapağından değilde kaporta üzerinde bulunan lambadan kaynaklandığını gördüm sanki o lamba tam oturmamış gibi ama sıkıntı yaratacak bişe değil benim için mersinin havasındandır Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201213 yıl comment_139242 Bence bir daha Mersin servisine gitmeyin.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201213 yıl comment_139243 Ya benmi yanlis anladim yoksa sorun eger bagaj kapagi ayarlanirsa olasi mentese ya da civatanin uzerinde olasi boya kalkmasimi? Gercekten derdiniz yokmu sizin yahu? Dogru olcude anahtar kullanirlarsa zaten civataya birsey olmaz. Hadi kullanmadilar ve civatanin uzerindeki boya bozuldu diyelim. Hangi gerizekali bunu bahane edip arabanizda deger dusurmenizi isterse ona bi xtir cekersiniz olur biter.. Takilmayin bu kadar. Begenmeyen kucuk ogluna almasin.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın