Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201213 yıl comment_136581 geniş arkası bölüm gayet konforlu siz focus un arka koltuğundan inip o aracın arka koltuğuna binin anlarsınız..motor seçeneklerini pek bilmiyorum ama bence gayet geniş bir aile ye uygun bir araç.. picassoyu iyi biliyorum.bagajı herhangi hb araba kadar arka extra koltukları yatırmassan. araba işi zevk birazda.benim yürümüyor denem mondimden inip ona binince koşarak geri dönesim geliyor.o kadar hantal.otomatikse zaten içler acısı. sadece ön görüş açısı mükemmel. Henüz çocuk felan yok ben dalgalandım işte ama olursa ilk olacak,, ama o bebek arabası, arka koltuğa takılan bebek koltuğu ... benim arabam çocuklu bir aileye hiç uygun değil. hb mi sedan mı sizin f3? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201213 yıl comment_136582 Henüz çocuk felan yok ben dalgalandım işte ama olursa ilk olacak,, ama o bebek arabası, arka koltuğa takılan bebek koltuğu ... benim arabam çocuklu bir aileye hiç uygun değil. Bebek arabam yok ama bebek koltuğu bağaja bile girmiyor... İlk bebeğimiz olduğu içinse sıkıntı pek yaşamadım eğer yanınızda başka kimse yoksa Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201213 yıl Yazar comment_136583 picassoyu iyi biliyorum.bagajı herhangi hb araba kadar arka extra koltukları yatırmassan. araba işi zevk birazda.benim yürümüyor denem mondimden inip ona binince koşarak geri dönesim geliyor.o kadar hantal.otomatikse zaten içler acısı. sadece ön görüş açısı mükemmel. hb mi sedan mı sizin f3? hb benim araç Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201213 yıl Yazar comment_136584 Bebek arabam yok ama bebek koltuğu bağaja bile girmiyor... İlk bebeğimiz olduğu içinse sıkıntı pek yaşamadım eğer yanınızda başka kimse yoksa sedanın en kötü tarafı bagaj zaten f3 lerde Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201213 yıl comment_136585 sedanın en kötü tarafı bagaj zaten f3 lerde Tek sıkıntım o Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201213 yıl comment_136594 aracınız HB olsaydı bağaja girerdi ama koltuk Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201213 yıl Yazar comment_136595 aracınız HB olsaydı bağaja girerdi ama koltuk girerdi ve bagaj dolardı Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201213 yıl comment_136596 aracınız HB olsaydı bağaja girerdi ama koltuk girince yanına ne koymayı düşünüyorsunuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201213 yıl comment_136597 sedanın en kötü tarafı bagaj zaten f3 lerde tamam,çıkartın stepneyi,tamir kiti ile kullanın.bagajınız epey büyür. ben iki çocukla 2000 hyundaiye bindim yahu 3 yıl. bence abartıyorsunuz bagaj olayını. focus sedan çok şık bir araç valla o arabadan iniiliip bi fransıza katlanılmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201213 yıl comment_136598 yanına da geri kalan eşyalarınızı koyarsınız:) .alın bir S-max 755 litre bagaj hacmi ne buluyorsanız koyun içine, hatta focusu 3 ü bile koyabilirsiniz bagaja Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201213 yıl comment_136601 Focus sedan, 2 bebek arabasi bir puset ve bir dunya canta koydum gecen hafta. F2 sedan kadar olmasa da bagajda sıkıntı yok sedanda. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın