Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Şanzıman Problemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
30 dakika önce, Adnan Akçakaza yazdı:

Bu TCM zimbirtisinin bozulmaması için alınabilecek bir önlem var mı acaba? Geçenlerde bir arkadaş akunun düşük amper olmasinin bozulmasına neden olacağını yazmıştı, doğruluğunu bilen var mı acaba?benim de dün değişti...

Genel olarak bu şanzımanın nasıl kullanılması gerektiği daha fazla dikkate alınabilir. Klasik otomatik gibi D-N bas gaza yapılmaması gerekiyor.

• Yanıt 38
  • Görüntüleme 10,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Bahsettiğiniz sorun benim aracım da da vardı, yazılımsal bir sorun ve servis bu sorunu hemencecik hallediyor. Bir servise gösterin aracınızı.

• Guest Özcan B.
    Guest Özcan B.

servisin dediği o..1.viteste 1.6 motor birim zamanda çok güç üretiyor ve hemen 2ye atmazsan silker motor güçlü diyor adamlar...

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Silkeleme mesela 1200 devirde sabit tutmak istersen yapıyor. Arabayı serbest bırak 900 devirde rolantide silkelemeden yürüyor. Aşırı güçten değil düşük devirde yakıt akışının kontrolsüzlüğünden bahset

Yanıtlama zamanı:

şu konuda yazılanlar var, onun haricinde bilmemiz gerekn ekstra bir detay var mı?

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Adnan Akçakaza yazdı:

şu konuda yazılanlar var, onun haricinde bilmemiz gerekn ekstra bir detay var mı?

Yetebilir genel olarak çift kavrama olarak incelerseniz (emin olduğunu kaynaklardan) sorun olmaz ama bu beyni ne kadar korur o konuyu bilemiyorum hiç etkisi olmayabilir.

Yanıtlama zamanı:

Sonunda Ankara'da TCM tamiri yapan bi yer  buldum.İskitlerde Anka Elektronik diye bi yer. Araç 2 gündür orda. Bakalım ne olacak?

Yanıtlama zamanı:
27.07.2017 - 12:30 tarihinde, Mahmut C yazdı:

Sonunda Ankara'da TCM tamiri yapan bi yer  buldum.İskitlerde Anka Elektronik diye bi yer. Araç 2 gündür orda. Bakalım ne olacak?

sonuç ne oldu mahmet bey?

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Herkese selamlar,

Sahip oldugum aracta TCM problemi oldugunu ve degismesi gerektigini soylediler. 6500tl + KDV fiyat cikarttilar ve henuz yaptiramadim. Ariza mesaji vermiyor arac ve 8-10 defa kapatip acinca duzeliyor vites. Ariza aninda 2-4-6 iptal, S'ye gecmiyor ve Manuel butonlari da calismiyor. Bu bildigim problemleri TCM'nin. Peki mars bastirmama gibi bir etkisi de oluyor mu? Ariza durumundayken P'de iken 1600 devrin uzerine cikartmiyor motor. TCM etkisi olabilir mi? Tecrube eden var mi?

Ek olarak istanbul avrupa yakasinda TCM tamiri ve/veya uygun fiyata(3-4k) yapabilecek eli duzgun bir usta bilen varsa yardim edebilir mi lutfen?

Iyi gunler.

Yanıtlama zamanı:
22 dakika önce, ahmet melik acar yazdı:

Herkese selamlar,

Sahip oldugum aracta TCM problemi oldugunu ve degismesi gerektigini soylediler. 6500tl + KDV fiyat cikarttilar ve henuz yaptiramadim. Ariza mesaji vermiyor arac ve 8-10 defa kapatip acinca duzeliyor vites. Ariza aninda 2-4-6 iptal, S'ye gecmiyor ve Manuel butonlari da calismiyor. Bu bildigim problemleri TCM'nin. Peki mars bastirmama gibi bir etkisi de oluyor mu? Ariza durumundayken P'de iken 1600 devrin uzerine cikartmiyor motor. TCM etkisi olabilir mi? Tecrube eden var mi?

Ek olarak istanbul avrupa yakasinda TCM tamiri ve/veya uygun fiyata(3-4k) yapabilecek eli duzgun bir usta bilen varsa yardim edebilir mi lutfen?

Iyi gunler.

Bu konuda verilecek tek tavsiye, aracı Şahsuvaroğlu'na götürmeniz olur. Savaş Usta ve ekibindekiler yardımcı olurlar. Sağda solda kurcalatmayın aracınızı, kalibrasyonunu vs. yapamazlar.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Tekrardan selamlar herkese,

3 gun once Esenlerde Jet Oto'da orjinal parca ile TCM degisimini yaptirdim ve yetkili servisten gelen usta da programlamasini yapti. Toplamda parca + iscilik 2500TL'ye hallettim. Suan bir problemim kalmadi ve usta da gercekten isinin ehliydi.

Benzer problemleri olan arkadaslara da Istanbulda burayi onerebilirim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.