Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 20179 yıl comment_431475 30 dakika önce, Adnan Akçakaza yazdı: Bu TCM zimbirtisinin bozulmaması için alınabilecek bir önlem var mı acaba? Geçenlerde bir arkadaş akunun düşük amper olmasinin bozulmasına neden olacağını yazmıştı, doğruluğunu bilen var mı acaba?benim de dün değişti... Genel olarak bu şanzımanın nasıl kullanılması gerektiği daha fazla dikkate alınabilir. Klasik otomatik gibi D-N bas gaza yapılmaması gerekiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 20179 yıl comment_431477 şu konuda yazılanlar var, onun haricinde bilmemiz gerekn ekstra bir detay var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 20179 yıl comment_431478 6 dakika önce, Adnan Akçakaza yazdı: şu konuda yazılanlar var, onun haricinde bilmemiz gerekn ekstra bir detay var mı? Yetebilir genel olarak çift kavrama olarak incelerseniz (emin olduğunu kaynaklardan) sorun olmaz ama bu beyni ne kadar korur o konuyu bilemiyorum hiç etkisi olmayabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 20179 yıl comment_431675 Sonunda Ankara'da TCM tamiri yapan bi yer buldum.İskitlerde Anka Elektronik diye bi yer. Araç 2 gündür orda. Bakalım ne olacak? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 20179 yıl comment_432146 27.07.2017 - 12:30 tarihinde, Mahmut C yazdı: Sonunda Ankara'da TCM tamiri yapan bi yer buldum.İskitlerde Anka Elektronik diye bi yer. Araç 2 gündür orda. Bakalım ne olacak? sonuç ne oldu mahmet bey? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20188 yıl comment_454853 Herkese selamlar, Sahip oldugum aracta TCM problemi oldugunu ve degismesi gerektigini soylediler. 6500tl + KDV fiyat cikarttilar ve henuz yaptiramadim. Ariza mesaji vermiyor arac ve 8-10 defa kapatip acinca duzeliyor vites. Ariza aninda 2-4-6 iptal, S'ye gecmiyor ve Manuel butonlari da calismiyor. Bu bildigim problemleri TCM'nin. Peki mars bastirmama gibi bir etkisi de oluyor mu? Ariza durumundayken P'de iken 1600 devrin uzerine cikartmiyor motor. TCM etkisi olabilir mi? Tecrube eden var mi? Ek olarak istanbul avrupa yakasinda TCM tamiri ve/veya uygun fiyata(3-4k) yapabilecek eli duzgun bir usta bilen varsa yardim edebilir mi lutfen? Iyi gunler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20188 yıl comment_454855 22 dakika önce, ahmet melik acar yazdı: Herkese selamlar, Sahip oldugum aracta TCM problemi oldugunu ve degismesi gerektigini soylediler. 6500tl + KDV fiyat cikarttilar ve henuz yaptiramadim. Ariza mesaji vermiyor arac ve 8-10 defa kapatip acinca duzeliyor vites. Ariza aninda 2-4-6 iptal, S'ye gecmiyor ve Manuel butonlari da calismiyor. Bu bildigim problemleri TCM'nin. Peki mars bastirmama gibi bir etkisi de oluyor mu? Ariza durumundayken P'de iken 1600 devrin uzerine cikartmiyor motor. TCM etkisi olabilir mi? Tecrube eden var mi? Ek olarak istanbul avrupa yakasinda TCM tamiri ve/veya uygun fiyata(3-4k) yapabilecek eli duzgun bir usta bilen varsa yardim edebilir mi lutfen? Iyi gunler. Bu konuda verilecek tek tavsiye, aracı Şahsuvaroğlu'na götürmeniz olur. Savaş Usta ve ekibindekiler yardımcı olurlar. Sağda solda kurcalatmayın aracınızı, kalibrasyonunu vs. yapamazlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 20188 yıl comment_454858 @Teoman S. abi senin uzmanlık alanın bir bakıver sana zahmet Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 20188 yıl comment_456590 Tekrardan selamlar herkese, 3 gun once Esenlerde Jet Oto'da orjinal parca ile TCM degisimini yaptirdim ve yetkili servisten gelen usta da programlamasini yapti. Toplamda parca + iscilik 2500TL'ye hallettim. Suan bir problemim kalmadi ve usta da gercekten isinin ehliydi. Benzer problemleri olan arkadaslara da Istanbulda burayi onerebilirim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın