Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Smart Paketli Aracın Ekranları Hakkında Bilgi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar merhaba araniza yeni katildim tanisma bolumune falan giremedim en yakin zamanda o islemleri halledecegim.

Yeni ford focus titanium 1.6 tdci hb smart paketli aldim arac suan showroomda yarin teslim alacagim. Tirdan iner inmez araca bakmaya gittim ilk gozume carpan sony muzik sistemli olmasina ragmen gostergelerin oldugu bolumdeki ekranin eski tip olduguydu ancak ortada bulunan ekran daha buyuktu ve galiba renkliydi acma firsatim olmadi. Acaba ford pakette degisiklikmi yapti yoksa bir hatami var yardimci olursaniz cok mutlu olurum acil cunku yarn araci teslim alacagim. Iyi forumlar dilerim.

Solved by Yakup Ç. A.

Yanıtlama zamanı:

Çok sayıda farklı donanım özellikleri ile gelebiliyor araçlar.

Sony varsa yeter, varsın göstergedeki ekran küçük olsun.

Zaten ben bu ekranı beğenmedim diye arabayı iade alacaklarını ya da sizin vaz geçeceğinizi düşünemiyorum.

Ortadaki ekrana çok taktıysanız 500 TL'ye değişebiliyor, bazı parçacılarda var, detaylar forumda da var.

Güle güle kullanın.

Yanıtlama zamanı:
  • Solution

Nomalde o renkli ekran TEKNO paket için gerekli bir özellik ama şuana kadar gördüklerimizde o olmaksızın ekran büyük çıkmıştır..

Belki hatadır belki artık öyledir..

Donanım listesinde bu tür şeyler olmadığı için birşey demek zor.

Hayırlı olsun..

BAŞLIK DÜZENLENMİŞTİR.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kadranin ordaki renkli degil o acildi bide kucuk ama ortadaki digerlerinden farkli buyuk ve tft ekran galiba navigasyon gibi ama acilmadi o yuzden net birsey soyleyemiyorum teslimat sonrasi resimlerini ceker yollarim sizlere. Ilgi ve alakaniz icin cok tesekkur ederim.

Yanıtlama zamanı:

Bende bundan bahsediyordum işte...X Paket ya da Tekno paket almadığınız müddetçe Göstergedeki ekran eski DOT-Matrix denen dandik ekran olacak..Çok saçma bir ekran o,çok kötü gözüküyor ve acilen de değişmesi gerekiyor....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

arkadaşlar focus yine yenilemiş kendisini bayideki satış danışmanının söylemiş olduğu bu. onlarında ilk gördüğü yeni focus benimki imiş. kadrandaki eski tip ama ortadaki yeni tip resimleri yükleyebildim galiba şimdi atıyorum.

ayrıca içinde de değişikliler yapılmış dedi satış danışmanı sunroof düğmesi falan farklıymış öncekilere göre.....

imag0413t.jpg

imag0412su.jpg

Yalçın Oruç tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

demek ki neymiş tit+smart yeterli değilmiş..Otosan yedirir mi size ucuza.

Hadi burdan yakın tit+smart+tekno almanız şart. Gözünüzün önündeki ekran da büyüsün diye.

Almışken X de alın .

Kaç oldu fiyat ? :D

Daha da sunroof yok maket araba lastiği gibi 16 jant var vs.

Yanıtlama zamanı:

Evet 2 ekranı da değiştirmiş biri olarak: asıl olan sürüş zevki.

1.6 EB almadığıma üzülüyorum çoğu zaman :(

O bende de var.

21 yasindasin ilk arabani aliyorsun +65 hp 4.000 lira daha ucuz yakit dert olur diye dizel al :) Olucak iş mi :)

Sabri Özer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

İşte size otosan kazığı...Smart paket alıyorsun ama gösterge ekranı dandik çıkıyor....Bir de kadrandaki benzin ve gararet yazılarının biçimi mi değişmiş? Kadranlarda sanki daha bir sade basit gibi göründü gözüme birden?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.