Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201213 yıl comment_133753 Merhaba, Aracı stop ediyorum, el frenini çekiyorum ve araçtan inerken arka lastiklerin ordan gıcırtı sesi geliyor. Hatta aracı sallayınca daha çok geliyor. Adana gizerler ford servisine gittim , abi ses gelmesi normal el freni sıkınca sallantıda ses yapar dedi.Hiiç aklıma yatmadı fakat yapacak bir şey yokmuş....Focus III lerde bu ses normal mi? , sizin aracınızda da bu ses var mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201213 yıl comment_133754 Ömer bende yani ikisindede böyle bişey duymadım....Ama hani tam çekmeden mi iniyorsun diycem servisede göstermişsin...... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201213 yıl comment_133763 Amortisörlerle alakalı olduğunu sanmıyorum, arada gıcırtı benden de geliyor ama bu sanıyorum sorun oluşturacak bir şey değil, yakın zamanda duymadım mesela ben, ya da duysam da dikkat etmiyorum, algılamıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201213 yıl comment_133764 Yokuş biraz dikse ve el freni de tam çekilmemişse balatalar milimetrik kaydırabilir araca yük bindiğinde, bu normal bir durumdur, endişe etmeyin, daha kuvvetli çekin bakın bakalım kaybolacak mı ses...!? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201213 yıl Yazar comment_133765 Amortisörlerle alakalı olduğunu sanmıyorum, arada gıcırtı benden de geliyor ama bu sanıyorum sorun oluşturacak bir şey değil, yakın zamanda duymadım mesela ben, ya da duysam da dikkat etmiyorum, algılamıyorum. İşte o ses geldiğinde aracı sağa sola salla.Ben öyle yaptım ses daha beirgin duyuluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201213 yıl Yazar comment_133766 Yokuş biraz dikse ve el freni de tam çekilmemişse balatalar milimetrik kaydırabilir araca yük bindiğinde, bu normal bir durumdur, endişe etmeyin, daha kuvvetli çekin bakın bakalım kaybolacak mı ses...!? Park yerim düz ve el freni tam çekili durumda.Evet bencede çok garip bir durum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201213 yıl comment_133769 Aynı sesler benim aracımdada mevcut sorun teşkil edicek bir durum değil hatta bundan önceki focus 2 aracımdada aynı bu sesler duyuluyordu.Sadece el freni çekik olduğunda yapıyor bu sesleri ki ortada bir gerilme sözkonusu.Ben bunun için servise gitmedim çünki (çünkü) normal olduğunu düşünüyorum.Hatta bazen ses kesiliyor hiç çıkmıyor sonrasında tekrar gelmeye başlıyor.Sanırsam ıslaklıkla alakalı çünki yağmurlu günlerden bir sonraki gün başlıyor eğer yağmur tekrar etmezse tekrar geçiyor o sesler Kasım 15, 201213 yıl Aydın Baran tarafından düzenlendi çünki değil çünkü'dür doğrusu.Forumun muhtelif yerlerinde onlarca çünki yazısı düzeltiyoruz dikkat biraz! Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201213 yıl comment_133770 3 tane Focus'umuz oldu hepsindede o ses vardı Bende merak etmiştim önemli bişey değil diye düşünüyorum. Arabanızı park edip arkasından ittirmeye çalışın o gıcırtı sesi gelecek mi bakalım.. Büyük ihtimal gelir arka disklerle alakalı bir durum bence.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201213 yıl comment_133774 Benim aracımda vites kolundan yolda giderken titreme sesi geliyor ancak elimle tutunca ses kesiliyor neden olduğunu hala anlayamadım :s bu konuda bir bilgisi olan var mıdır? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201213 yıl Yazar comment_133777 Aynı sesler benim aracımdada mevcut sorun teşkil edicek bir durum değil hatta bundan önceki focus 2 aracımdada aynı bu sesler duyuluyordu.Sadece el freni çekik olduğunda yapıyor bu sesleri ki ortada bir gerilme sözkonusu.Ben bunun için servise gitmedim çünki (çünkü) normal olduğunu düşünüyorum.Hatta bazen ses kesiliyor hiç çıkmıyor sonrasında tekrar gelmeye başlıyor.Sanırsam ıslaklıkla alakalı çünki yağmurlu günlerden bir sonraki gün başlıyor eğer yağmur tekrar etmezse tekrar geçiyor o sesler Bu sese normal denilemez diye düşünüyorum.Daha önce de fiesta vardı,onda bu ses yoktu.Ayrıca yeni bir araba almışsın ,arabadan inerken gıcırtı sesi geliyor.Hoş olmuyor.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201213 yıl comment_133782 Bu sese normal denilemez diye düşünüyorum.Daha önce de fiesta vardı,onda bu ses yoktu.Ayrıca yeni bir araba almışsın ,arabadan inerken gıcırtı sesi geliyor.Hoş olmuyor.... Bu ses oldukça normal bir ses ki önceki yazan arkadaşlar gibi birçok arabada bu ses mevcut tabi siz bu sesi sorun olarak görüyorsanız tabikide fikrinize saygı duyarım ama unutmayın ki bu işin üstünde durdukça ve kafanıza taktıkça kendi kendinizin canını sıkacaksınız.(tecrübeyle sabittir) keyf sizin Ayriyetten siz sorun arıyorsanız ben size focus 3 lerin hepsinde olan ve bu sorundan daha büyük olan bir sorundan bahsederimki şu an muhtemelen dediğim sorunun farkında değilsiniz. (teyplerde parazit ve motor sesi alma sorunu diye aratın forumda ) Kasım 15, 201213 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201213 yıl comment_133785 aracın altını yıkatmayı deneyin,el firen teli arasına taş sıkışmış olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201213 yıl comment_133794 vallahi inanmazsınız bu konuyu görünce şok oldum daha az önce eve gelmeden aynı sesi ben de keşfettim. arabayı viteste bırakıp inince problem yok, el frenini çekip de inince cayırtı kopuyor arka taraftan:) sonra arabanın içine bindim sallanmaya başladım ve el freninden geldiğini kesinlikle söyleyebilirim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl Yazar comment_133863 Bu ses oldukça normal bir ses ki önceki yazan arkadaşlar gibi birçok arabada bu ses mevcut tabi siz bu sesi sorun olarak görüyorsanız tabikide fikrinize saygı duyarım ama unutmayın ki bu işin üstünde durdukça ve kafanıza taktıkça kendi kendinizin canını sıkacaksınız.(tecrübeyle sabittir) keyf sizin Ayriyetten siz sorun arıyorsanız ben size focus 3 lerin hepsinde olan ve bu sorundan daha büyük olan bir sorundan bahsederimki şu an muhtemelen dediğim sorunun farkında değilsiniz. (teyplerde parazit ve motor sesi alma sorunu diye aratın forumda ) Biliyorum, ön cam sezistansını açınca parazit yapıyor.Ayrıca parazit yapmasa bile teyp malesef çok kötü.Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın