Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl Yazar comment_133864 vallahi inanmazsınız bu konuyu görünce şok oldum daha az önce eve gelmeden aynı sesi ben de keşfettim. arabayı viteste bırakıp inince problem yok, el frenini çekip de inince cayırtı kopuyor arka taraftan:) sonra arabanın içine bindim sallanmaya başladım ve el freninden geldiğini kesinlikle söyleyebilirim... Malesef ki artık her arabadan indiğinde o ses seni rahatsız edecek... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_133896 Ayrıca parazit yapmasa bile teyp malesef çok kötü. Teyp???? Ses/müzik sistemine çok kötü demek biraz haksızlık oluyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_133899 hahaha ömer abi kaç kilosun araca binerken süspansiyon seviyesi baya bi değişiyor sende araçtan inmeden el frenini çekiyorsun sonra kapıyı açıp inerken garç diye bir ses neden acaba balatalar disk üzerindeki ilk sıkıştırma anında mikroskopik olarak kısmen disk yüzeyine temas etmez çünkü arada balata tozu ve dış etkenlerden kaynaklı atık katman bulunur bu katman diskin yüzeyine göre daha kaygandır (bakın mantığınız diskin üzerinde kaygan bir madde var olarak algılamasın diskin yüzeyinde göre daha kaygan dedim)haliyle balatalar işlevini mikroskopik oranlarda yapamaz araçtan inmeden evvel diskleriniz görevini %98 oranında yerine getirir %100 verimi siz o araçtan inerken lastiğin yine farkedilmicek ölçüde dönmesi ile özellikle yokuşlarda bahsettiğiniz sesi daha çok yapar çünkü aracın ağırlığı ile yokuşta kullanılan el freni lastiğin mikroskopik dönme hareketini daha çok kolaylaştırır bu işlem ile bu atık katmanın bertaraf edilmesi sözkonusudur şimdi o dönme hareketinde sonra balatalarınız diski %100 temas etmektedir huzurla gideceğiniz yere yürümeye koyulabilirsiniz.. Kasım 16, 201213 yıl emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_133900 mikrolojik Emir bu ne demek kardeşim??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_133901 Emir bu ne demek kardeşim??? küçük ebatlarda gözle görülemeyen anlamında abi yani bakarak aha lastik dönüyor deme şansının olmadığı anlamında Kasım 16, 201213 yıl emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_133903 küçük ebatlarda gözle görülemeyen anlamında abi yani bakarak aha lastik dönüyor deme şansının olmadığı anlamında Biz ona buralarda mikroskopik diyoruz, ondan anlamamışım... Eh öğrenmenin yaşı yok...! Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_133904 Biz ona buralarda mikroskopik diyoruz, ondan anlamamışım... Eh öğrenmenin yaşı yok...! abi terziye dikiş öğretilmez doktor adamsın hatırladığımız kadar biyolojiyle anlatmaya çalışıyoruz işte affet abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_133906 Malesef ki artık her arabadan indiğinde o ses seni rahatsız edecek... Ses konusunda kendimden kılını tanımazdım memnun oldum :) İşin şakası bir yana emin olun kafanıza takılacak bir durum yok ki olsaydıda bu forumda ben çoktaaan kafaya takıp tüm forum u bu konuda konuşmaktan bezdirmiştim(sorunuz :Cem abi ve diğer arkadaşlar ) Problem yok oldukça normal bir durum canınızı sıkmaya değmez. Kasım 16, 201213 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_133908 Ses konusunda kendimden kılını tanımazdım memnun oldum :) İşin şakası bir yana emin olun kafanıza takılacak bir durum yok ki olsaydıda bu forumda ben çoktaaan kafaya takıp tüm forum u bu konuda konuşmaktan bezdirmiştim(sorunuz :Cem abi ve diğer arkadaşlar ) Problem yok oldukça normal bir durum canınızı sıkmaya değmez. Kod adı bay ses kontrol Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201213 yıl comment_133909 Ses konusunda kendimden kılını tanımazdım memnun oldum :) İşin şakası bir yana emin olun kafanıza takılacak bir durum yok ki olsaydıda bu forumda ben çoktaaan kafaya takıp tüm forum u bu konuda konuşmaktan bezdirmiştim(sorunuz :Cem abi ve diğer arkadaşlar ) Problem yok oldukça normal bir durum canınızı sıkmaya değmez. ...diyorsa öyledir! Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201213 yıl Yazar comment_134621 Teyp???? Ses/müzik sistemine çok kötü demek biraz haksızlık oluyor... Daha önce 2 yıl fiesta ya bindim.Bildiğiniz gibi;trent modellerde sadece ön kapılarda hoparlör var.O bile bundan daha iyi ses veriyordu.Sİzdeki araç titanium olduğu için teyp farklı olabilir. Sesi biraz açınca kapılar zırıldamaya başlıyor.Bası 0 'a getiriyorum yine aynı. ( -)'ye düşürüyorum ses bozuluyor. Yada ben beceremedim. İnsan kalite-kontrolcü olunca sanırım böyle oluyor.Bizdeki birazda meslek hastalığı olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201213 yıl Yazar comment_134623 Ses konusunda kendimden kılını tanımazdım memnun oldum :) İşin şakası bir yana emin olun kafanıza takılacak bir durum yok ki olsaydıda bu forumda ben çoktaaan kafaya takıp tüm forum u bu konuda konuşmaktan bezdirmiştim(sorunuz :Cem abi ve diğer arkadaşlar ) Problem yok oldukça normal bir durum canınızı sıkmaya değmez. İnsan kalite-kontrolcü olunsa sanırım böyle oluyor.Meslek hastalığı deyelim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201213 yıl Yazar comment_134624 hahaha ömer abi kaç kilosun araca binerken süspansiyon seviyesi baya bi değişiyor sende araçtan inmeden el frenini çekiyorsun sonra kapıyı açıp inerken garç diye bir ses neden acaba balatalar disk üzerindeki ilk sıkıştırma anında mikroskopik olarak kısmen disk yüzeyine temas etmez çünkü arada balata tozu ve dış etkenlerden kaynaklı atık katman bulunur bu katman diskin yüzeyine göre daha kaygandır (bakın mantığınız diskin üzerinde kaygan bir madde var olarak algılamasın diskin yüzeyinde göre daha kaygan dedim)haliyle balatalar işlevini mikroskopik oranlarda yapamaz araçtan inmeden evvel diskleriniz görevini %98 oranında yerine getirir %100 verimi siz o araçtan inerken lastiğin yine farkedilmicek ölçüde dönmesi ile özellikle yokuşlarda bahsettiğiniz sesi daha çok yapar çünkü aracın ağırlığı ile yokuşta kullanılan el freni lastiğin mikroskopik dönme hareketini daha çok kolaylaştırır bu işlem ile bu atık katmanın bertaraf edilmesi sözkonusudur şimdi o dönme hareketinde sonra balatalarınız diski %100 temas etmektedir huzurla gideceğiniz yere yürümeye koyulabilirsiniz.. Verdiğin bu detaylı bilgi için teşekkür ederim. Keşke bu anlattıklarını daha sessiz yapabilseydi.Kilo konusunda mümkünse hiç girmeyelim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201213 yıl comment_134646 Daha önce 2 yıl fiesta ya bindim.Bildiğiniz gibi;trent modellerde sadece ön kapılarda hoparlör var.O bile bundan daha iyi ses veriyordu.Sİzdeki araç titanium olduğu için teyp farklı olabilir. Sesi biraz açınca kapılar zırıldamaya başlıyor.Bası 0 'a getiriyorum yine aynı. ( -)'ye düşürüyorum ses bozuluyor. Yada ben beceremedim. İnsan kalite-kontrolcü olunca sanırım böyle oluyor.Bizdeki birazda meslek hastalığı olabilir. Arka hoparlör zırıldaması, kimine göre trimlerden kimine göre hoparlörlerden, sık rastlanan bir durum ve garantiden giderilmesini taelp etmek durumundayız. Servis ayağını sürürse Otosan'a bildirerek ve hakkımızı aramamız lazım. Titanium'larda ses sistemi aynı, bende ancak aşırı baslı parçalarda ve yüksek volümde gelen bir zırıldama var, uğraşacak fırsatı olmadı henüz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 201213 yıl comment_134659 Verdiğin bu detaylı bilgi için teşekkür ederim. Keşke bu anlattıklarını daha sessiz yapabilseydi.Kilo konusunda mümkünse hiç girmeyelim. moralini bozmak değildi amacım abi k.bakma Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın