Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aux-Bluetooth-Usb-Sesli Komut Sistemi Arızası

Featured Replies

Solved by Alperen G.

Yanıtlama zamanı:

sabah 10 da bıraktım 4 te almaya gittim bana yapamadıklarını arabanın orada kalması gerektini sonradan taktıgım ledli far ile ilgili olabilcenii söylediler bende tatmin olmadıgım için aldım aracı

Mustafa bu denemeler 4,2" ekran ile mi yapılıyor yoksa normal 3,5" ile mi?

• Yanıt 103
  • Görüntüleme 24k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Arabanın garantisi var sorun çıkacaksa tam çıksın parçayı değişsinler oldu bitti. MultiMedia'da sorun var belli. Hatta sync ile yenisini taksınlar parası neyse verirsin

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Yok baba derim. "Engin Baba". Ne kadar karizmatik oldu bu yaaa. 1-Müslüm Baba 2- Orhan Baba 3- Engin Baba :kıhkıh: :kıhkıh:

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Bunlara dair videolar falan çekin isterseniz. Servise gittiğinizde çalışıyor olursa herhangi bir arıza yok diyeceklerdir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sabah 10 da bıraktım 4 te almaya gittim bana yapamadıklarını arabanın orada kalması gerektini sonradan taktıgım ledli far ile ilgili olabilcenii söylediler bende tatmin olmadıgım için aldım aracı

Bende sonradan ekleme hicbir sey yok, bana ne bahane uyduracaklar bakalim...

Yanıtlama zamanı:

Beceremediklerini itiraf etmek yerine led'lere suç atmışlar.Klasik servis...

Yanıtlama zamanı:

alttaki bt ve aux kiti bozulmus... bozulma nedeni de büyük ihtimal made in china olmasından... fomoco yazıyor göya ama china işi işte, sony de bile made in china yazıyor... hayır ucuzda diilki bu arabalar kardesim çin malı elektronik parçalar takılsın...

Yanıtlama zamanı:

Mustafa bu denemeler 4,2" ekran ile mi yapılıyor yoksa normal 3,5" ile mi?

abi 4.2" de yapıyor 3.5 de bi problem yok.

Yanıtlama zamanı:

mustafa o ekranı birde benim arabada deneyelimmi ?

Yanıtlama zamanı:

Tamam abi deneyelim

Yanıtlama zamanı:
sonradan taktıgım ledli far ile ilgili olabilcenii söylediler
Resmen sallamıilar teyple ne alakası var onun bana diycekler valla onu diyenlerle bi güzel dalga geçerdim ben :)
Yanıtlama zamanı:

Ankarada gitmedigim servis kalmadi ne yazzikki teknolojik anlamda.f3 den anlayan tek biryetkili gormedim aracima yaptigim herseyi mertol abinin sayesinde takabildim f3 de tek usta bilirim oda mertol abi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ankarada gitmedigim servis kalmadi ne yazzikki teknolojik anlamda.f3 den anlayan tek biryetkili gormedim aracima yaptigim herseyi mertol abinin sayesinde takabildim f3 de tek usta bilirim oda mertol abi

peki hiçbir çözüm sunmadılar mı? araç kalıp ne olacakmış? led far taktın diye bütün elektrik tesisatını kontrol edeceklerdi sanırım suçu sana yüklemek için..

hadi sana öyle dediler, bana ne diyecekler acaba çok merak ediyorum...

Yanıtlama zamanı:

Ford servisler aractaki sikintiyi cozemediklerinde bahane olarak araca sonradan taktirdimiz ledli far gosterge gbi seylere tas atiyo

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ford servisler aractaki sikintiyi cozemediklerinde bahane olarak araca sonradan taktirdimiz ledli far gosterge gbi seylere tas atiyo

yarın çıkacak meydana ak g*t kara g*t... :smiley2k:

Yanıtlama zamanı:

yarın çıkacak meydana ak g*t kara g*t... :smiley2k:

Yaw nasıl bir servis orası çıplaklar kampı gibi :muha:

Yanıtlama zamanı:

Tabi tabi, mikonos'ta bizim servis :muha:

:lol: :lol:

Bekir B. tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.