Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl comment_148457 aydın abi senin panel sony mi? Ozan selam; Navi kartım gelecek yakında onu takarken ekranın numarasına bakabilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201313 yıl comment_148540 aydın abi senin panel sony mi? Yok Mustafa; Sony panel ve 5" çerçevesi arıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201313 yıl Yazar comment_148570 Ozan selam; Navi kartım gelecek yakında onu takarken ekranın numarasına bakabilirim. Teşekkürler abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201313 yıl comment_148619 sendeki 5 " ekranda aux sony panel olmadıgı için çalışıyo abi sony paneller çalıştırmıyo sesli komuttan giriyoruz auxa Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201313 yıl comment_148643 @Mertol Kip, abi bu ekranın park sensörü olayıyla ilgili bilgin varmı? 2 ekran vardı parçacıda biri AM5T ile başlıyor, bu ekranda park sensörü çalışmıyor, otomatik park çalışıyor ancak park sensörü çalışmıyor. diğeri BM5T ile başlıyor, bunda ise sadece radyo ve cd çalılıyor. Aydın abinin taktığında hiç bir sorun yok herşey çalışıyor, nedir? ne yapmak gerekir biliyormusun? Parca numarasina bu kadar takilmayin. Aleti bilgisayara baglayip yeniden konfigure ettirirseniz sikintisiz calisiyor hersey. Ama servisi bu ise ikna etmek dert gercekten. sendeki 5 " ekranda aux sony panel olmadıgı için çalışıyo abi sony paneller çalıştırmıyo sesli komuttan giriyoruz auxa Olurmu len oyle sey. En kotu ihtimalle direksiyondan girersin de, panelden de calismasi lazim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201313 yıl Yazar comment_148649 @Mertol Kip, abi bu ekranın park sensörü olayıyla ilgili bilgin varmı? 2 ekran vardı parçacıda biri AM5T ile başlıyor, bu ekranda park sensörü çalışmıyor, otomatik park çalışıyor ancak park sensörü çalışmıyor. diğeri BM5T ile başlıyor, bunda ise sadece radyo ve cd çalılıyor. Aydın abinin taktığında hiç bir sorun yok herşey çalışıyor, nedir? ne yapmak gerekir biliyormusun? Parca numarasina bu kadar takilmayin. Aleti bilgisayara baglayip yeniden konfigure ettirirseniz sikintisiz calisiyor hersey. Ama servisi bu ise ikna etmek dert gercekten. sendeki 5 " ekranda aux sony panel olmadıgı için çalışıyo abi sony paneller çalıştırmıyo sesli komuttan giriyoruz auxa Olurmu len oyle sey. En kotu ihtimalle direksiyondan girersin de, panelden de calismasi lazim. Abi ikna etmek değilde yapamıyorlar ki. Mustafa gitmişti Bluetooth için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 201313 yıl comment_148662 Parca numarasina bu kadar takilmayin. Aleti bilgisayara baglayip yeniden konfigure ettirirseniz sikintisiz calisiyor hersey. Ama servisi bu ise ikna etmek dert gercekten. Olurmu len oyle sey. En kotu ihtimalle direksiyondan girersin de, panelden de calismasi lazim. olmuyor abi test ettim 5" ekranda sony paneldeki aux ve telefon tuşlarını çalıştırabilen varsa hodri meydan sadece sesli komuttan çalışıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148693 olmuyor abi test ettim 5" ekranda sony paneldeki aux ve telefon tuşlarını çalıştırabilen varsa hodri meydan sadece sesli komuttan çalışıyor Gönder sony'i sokalım teste Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148829 abi göndereyim sorun degilde kendim kullanıyorum çalışşsa çalışıyor derim ama çalışmıyor en az 3 4 tane 5" ekranda denedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148830 abi göndereyim sorun degilde kendim kullanıyorum çalışşsa çalışıyor derim ama çalışmıyor en az 3 4 tane 5" ekranda denedim Hangi sony panel var sende? foto atarmısın ? 2 çeşit çünkü 5.0 için uygun olanı mı aldın sen? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148833 evet 5" uygun olan yani navi ve map tuşlarının oldugu sony. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148834 evet 5" uygun olan yani navi ve map tuşlarının oldugu sony. Tuşlarda sorun olmasın Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148835 yok abi ya bu problemi ankarada bi arkadaş vardı o da aynı sıkıntıyı yaşamıştı fordiste görmüştüm Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148836 yok abi ya bu problemi ankarada bi arkadaş vardı o da aynı sıkıntıyı yaşamıştı fordiste görmüştüm O zaman servis'e gidin sorun bakalım yazılım vs gerekiyor mu? Bizim yapacak bişeyimiz kalmamış Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148846 Yazilim degil, opsiyonun tanimlanmasi lazim. Ana unite yeni paneldeki tuslari tanimiyor sadece. IDS ile girip arabayi yeniden konfigure etmeliler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın