Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Rezistanslı Ön Cam

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ozanım, benimki nerdeyse ilk 30sn de buzu etkisiz hale gelmiş gibi yapıyor,

Bozulmuşta olabilir bilmiyorum abi  ama sağ ve sol ayrı çalışıyor normalde, 2sinin birden bozulması çok düşük ihtimal.

• Yanıt 73
  • Görüntüleme 23,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alparslan Kaplan
    Alparslan Kaplan

Gece farketmiyorum ama gündüz çok az belli oluyor. Maaşallah sizdede ne göz varmış gece bile görebildiğinize göre tekrar maaşallah.

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Gece karşıdan ışık vurduğunda ışığı yayıyor.

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

zamanla alışırsınız ... insanlar nelere alışıyor

Yanıtlama zamanı:

Bozulmuşta olabilir bilmiyorum abi ama sağ ve sol ayrı çalışıyor normalde, 2sinin birden bozulması çok düşük ihtimal.

Unutmazsam, buz çözümünü kayda alayım,

Yanıtlama zamanı:

Unutmazsam, buz çözümünü kayda alayım,

Aslında düşündümde gerçekten bozulmuş olabilir, çünkü hiç bir etkisi olmuyor desem yeridir. Ortadaki rezistans olmayan kısımla arada bir farkta olmuyor mesela. Yeni resmen silecek ve kaloriferle çözmüş oluyorum.

Youtubede video çok abi ama dış hava sıcaklığı, ve buzun kalınlığı herşeyi çok etkiler.

http://www.youtube.com/results?search_query=ford+heated+windscreen

Yanıtlama zamanı:

Aslında düşündümde gerçekten bozulmuş olabilir, çünkü hiç bir etkisi olmuyor desem yeridir. Ortadaki rezistans olmayan kısımla arada bir farkta olmuyor mesela. Yeni resmen silecek ve kaloriferle çözmüş oluyorum.

Youtubede video çok abi ama dış hava sıcaklığı, ve buzun kalınlığı herşeyi çok etkiler.

http://www.youtube.com/results?search_query=ford+heated+windscreen

Çalıştığında sanki araç devri etkileniyor gibi, hissettiriyor çalıştığını...

Yanıtlama zamanı:

Akün gidici abi :)

Yok yaw öyle deme şimdi:) aldığım kış da aynıydı geçen kış da, bende bu ne güç çekiyor böyle diyordum...

Yanıtlama zamanı:

Yok yaw öyle deme şimdi:) aldığım kış da aynıydı geçen kış da, bende bu ne güç çekiyor böyle diyordum...

Geri aldım abi :) az önce resmen şok geçirdim, 40 +40 = 80 amper sigorta değeri var. Araçtaki en büyük sigorta değeri! Çalışıp çalışmadığını anlamak için güzel bir yolmuş :D

Bakalım benim ilk sinyalini vermiş akü ile nasıl bir tepki verecek.

Tabii birde bu kadar güçlü bir sistemin bu kadar etkisiz olması mümkün değil...

Yanıtlama zamanı:

Geri aldım abi :) az önce resmen şok geçirdim, 40 +40 = 80 amper sigorta değeri var. Araçtaki en büyük sigorta değeri! Çalışıp çalışmadığını anlamak için güzel bir yolmuş :D

Bakalım benim ilk sinyalini vermiş akü ile nasıl bir tepki verecek.

Tabii birde bu kadar güçlü bir sistemin bu kadar etkisiz olması mümkün değil...

Sabah sabah iyi korkuttun beni....

Yanıtlama zamanı:

Ben geçen yıl denediğimde 30 saniyede eritmişti buzları. Su olup akmaya başlayınca, bir silecek hareketi ve pırıl pırıldı. Ama sıcaklık -2, -3 falandı. Bu sene henüz deneyemedim, araba an itibariyle karın içinde kaybolmuş durumda..

Yanıtlama zamanı:

Ben geçen yıl denediğimde 30 saniyede eritmişti buzları. Su olup akmaya başlayınca, bir silecek hareketi ve pırıl pırıldı. Ama sıcaklık -2, -3 falandı. Bu sene henüz deneyemedim, araba an itibariyle karın içinde kaybolmuş durumda..

Nasıl tarif etsem bilemedim ama çok katı olmayan buzda daha önce çok kullandım o zaman çalışıyor iş görüyordu, hatta 3-5 gün önce önceki gece yağmış cama yapışmış kar vardı ondada 30 sn bile beklemeden bastım sileceğe ama ısıttığı içinmi hemen aldı yoksa zaten kar tam yapışmadığından mı bilmiyorum. Öğleden sonra şu devirde değişiklik işine bi bakayım. Sabah ki buz taş gibiydi. youtube linkinde bi cmaxli bir video var, o kadar kalın değil ancak ondan daha sert.

bende farkedemiyorum bir türlü herhalde benimkinde reziztans yok

arka cam ısıtıcısının yanında tuşu yoksa yoktur, tekno paket yoksa yoktur, cama dikkatli baktığınızda, yere dik ince rezistans tellerini göremiyorsanız yoktur.

Yanıtlama zamanı:

Çalıştığında sanki araç devri etkileniyor gibi, hissettiriyor çalıştığını...

Bende on cam rezistansi yok ama araç rölantide iken arka cam rezistansini devreye alınca devir hafif değişiyor sanrim şarj dinamosu devreye giriyor
Yanıtlama zamanı:

Geçen gün arkadaşımın Courier'da dikkatli bakınca gözümü yordu. Kimi zaman bakış açınıza göre yol kenarındaki cisimleri hafiften eğri büğrü gösteriyor.

Nedendir bilmem görmemi olumsuz etkileyen aşırı ışık kaynakları ve eğri büğrü görüntüler hep midemi bulandırır.

Yanıtlama zamanı:

-18 derecede 54 saniyede buz çözüldü ve silgeçler otomatik çalışıp sildi.bence mükemmel birşey arkadaşlarım ellerinde alkol ile camı kazımaya çalışırken :)

Bu arada bende ısıtma düğmesine basınca ciddi bir devir değişmesi gibi birşey oluyordu demek ki normalmiş

Yanıtlama zamanı:

-18 derecede 54 saniyede buz çözüldü ve silgeçler otomatik çalışıp sildi.bence mükemmel birşey arkadaşlarım ellerinde alkol ile camı kazımaya çalışırken :)

Bu arada bende ısıtma düğmesine basınca ciddi bir devir değişmesi gibi birşey oluyordu demek ki normalmiş

Şüphesiz çok kullanışlıdır, özellikle de Sivas gibi soğuk yerlerde. Ancak görüşün berraklığına az da olsa olumsuz etkisi var.

Yanıtlama zamanı:

Devir değişimi olan arkadaşlar akülerinle vedalaşmaya hazır olsunlar. Bende de ön cam ısıtmayı çalıştırınca devir değişiyordu, hatta uzun farlarda voltaj değişikliğinden çok hafif bir ışık düşmesi oluyordu. Bunların ardından kısa süre sonra akü tamamen bitti. Şimdi yeni aküyle bu sorunların hiçbiri yok.

Yanıtlama zamanı:

Devir değişimi olan arkadaşlar akülerinle vedalaşmaya hazır olsunlar. Bende de ön cam ısıtmayı çalıştırınca devir değişiyordu, hatta uzun farlarda voltaj değişikliğinden çok hafif bir ışık düşmesi oluyordu. Bunların ardından kısa süre sonra akü tamamen bitti. Şimdi yeni aküyle bu sorunların hiçbiri yok.

Akü daha yeni 1 yıllık

Ön camla arka camdaki rezistanslarin wati aynimi acaba

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.