Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Body Kit Seti

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Linkte ilgilenen arkadaşlar için komple body kit mevcut.

http://3dcarbon.com/...2=2&l3=10&l4=19

Maalesef Türkiye ve Avrupa ya kargo yok :mad: İlgilenen arkadaşların fikir edinmesi açısından paylaşmak istedim.

Hakan Saraç tarafından düzenlendi

• Yanıt 81
  • Görüntüleme 24,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Basri Kavsa
    Basri Kavsa

dün karabük ford bayisinden sahibine teslim edilen bir  sport paket

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Daha önce yazmıştım... Bu set için istenen fiyat Çin'de 630$ Buna %30 navlun, gümrük vb. biniyor, yani bilen biri ithal ederse ve kâr koymaz ise maliyeti 1750-1800 TL. Ancak asgari sipariş sayısı 5

• Ömer Yavuz
    Ömer Yavuz

bunlar aklınızda bir kaç fikir oluşturur umarım spoilerin üzerindeki siyah parça çok güzel duruyor

Yanıtlama zamanı:

Arka Difüzör Tek Egzoz Çıkısı O Da Benzinlilere Göre Sanırım.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

bunlar aklınızda bir kaç fikir oluşturur umarım

focus-ms-design-3312.jpg

focus-ms-design-3313.jpg

Website%20Template%20-%20Focus%202012%20Rear%20Lower_2.jpg

spoilerin üzerindeki siyah parça çok güzel duruyor

Ford_Focus_msdesign_Dynamic.jpg

Ford_Focus_Styling_Kit_Tuning.jpg

MSD_Ford_Focus_Bodykit_parts_tuning.jpg

Yanıtlama zamanı:

Bunlari bulmak hem zor hem maliyetli olur aslinda Zetec S body kit gelse bayilere cokta guzel satar. Mesela Renault Meganelara tampon alti parca marspiyel falan opsiyondu. Ben alsaydim o arabayi o body kitide alirdim.

Zetec S body kit konusu yok galiba aksam ben açayim birtane :)

Yanıtlama zamanı:

aç aç iyi olur

Yanıtlama zamanı:

spoilerin üzerindeki siyah parça çok güzel duruyor

Ford_Focus_msdesign_Dynamic.jpg

İşte bu demem için ufak bir değişiklik lazım. O da araç rengine boyanmış olan ek parçanın reflektörün oradan tamponla birleşmesi lazım bence, bu haliyle o ekler çok acayip sırıtmış. Ama reflektörün bittiği yerden kesmiş olsa daha bir şık olur diye düşünüyorum, (Bu arada jantlara ve spoilerin siyah yapılmış olmasına bayıldım. Spoilerin rengi kırmızı ve beyazda bu kadar şık durur galiba.

• 11 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

dün karabük ford bayisinden sahibine teslim edilen bir  sport paket

akDtsbS.jpg

wUiNQiy.jpg

644rLrA.jpg

1Isr4ZJ.jpg

4wec5my.jpg

Yanıtlama zamanı:

Tasarım göreceli diyorlar da şu aracın tasarımını sıradan bulanların nasıl bir gözü var merak ediyorum.Focus ya ötesi yine bir focus olabilir ancak :)

Yanıtlama zamanı:

Body-kit'e para verene kadar titanium falan alsaymış. Araba dışardan iyi görünecek hava atıcaz diye kendilerine kazık atıyorlar haberleri yok.

Yanıtlama zamanı:

Body-kit'e para verene kadar titanium falan alsaymış. Araba dışardan iyi görünecek hava atıcaz diye kendilerine kazık atıyorlar haberleri yok.

Bence iyi yapıyorlar, sonradan yapılan tüm modifiyeler bana gereksiz geliyor helal olsun bunları alan gençlere :yeah: 

Yanıtlama zamanı:

Bence iyi yapıyorlar, sonradan yapılan tüm modifiyeler bana gereksiz geliyor helal olsun bunları alan gençlere :yeah:

Yahu bırak Yakup, iş mi yani. Doğan görünümlü Şahin misali.

Yanıtlama zamanı:

Bence iyi yapıyorlar, sonradan yapılan tüm modifiyeler bana gereksiz geliyor helal olsun bunları alan gençlere  

okadar para vericem , ön tampondaki eki yekpare değilde emanet duracak ... pehhh ....

Yanıtlama zamanı:

Valla bu iş zevk değil mi  ? Ben size katılmıyorum :) Dediğim gibi ben sonradan takmaları beğenmiyorum çok aşırı OEM gibi olmalı.. İçime sinmiyor rahat olamıyorum.. Doğan görünümlü şahin gibi oluyor oem olmadıkça..

Benceeeeeee :yeah: 

Yanıtlama zamanı:

Valla bu iş zevk değil mi ? Ben size katılmıyorum :) Dediğim gibi ben sonradan takmaları beğenmiyorum çok aşırı OEM gibi olmalı.. İçime sinmiyor rahat olamıyorum.. Doğan görünümlü şahin gibi oluyor oem olmadıkça..

Benceeeeeee :yeah:

Bunun oemi öyle iste ona nediyorsun :D bence değil diceksen hiç deme. Sadece On tampon eki öyle tabi.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.