Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201213 yıl comment_127214 Linkte ilgilenen arkadaşlar için komple body kit mevcut. http://3dcarbon.com/...2=2&l3=10&l4=19 Maalesef Türkiye ve Avrupa ya kargo yok İlgilenen arkadaşların fikir edinmesi açısından paylaşmak istedim. Ekim 15, 201213 yıl Hakan Saraç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201213 yıl comment_127217 Arka difuzoru begendim bide marspiyeller guzel. On tampon disinda guzel Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201213 yıl comment_127233 Arka Difüzör Tek Egzoz Çıkısı O Da Benzinlilere Göre Sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201213 yıl comment_130790 bunlar aklınızda bir kaç fikir oluşturur umarım spoilerin üzerindeki siyah parça çok güzel duruyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201213 yıl comment_130791 Bunlari bulmak hem zor hem maliyetli olur aslinda Zetec S body kit gelse bayilere cokta guzel satar. Mesela Renault Meganelara tampon alti parca marspiyel falan opsiyondu. Ben alsaydim o arabayi o body kitide alirdim. Zetec S body kit konusu yok galiba aksam ben açayim birtane Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201213 yıl comment_130793 spoilerin üzerindeki siyah parça çok güzel duruyor İşte bu demem için ufak bir değişiklik lazım. O da araç rengine boyanmış olan ek parçanın reflektörün oradan tamponla birleşmesi lazım bence, bu haliyle o ekler çok acayip sırıtmış. Ama reflektörün bittiği yerden kesmiş olsa daha bir şık olur diye düşünüyorum, (Bu arada jantlara ve spoilerin siyah yapılmış olmasına bayıldım. Spoilerin rengi kırmızı ve beyazda bu kadar şık durur galiba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201312 yıl comment_191373 dün karabük ford bayisinden sahibine teslim edilen bir sport paket Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201312 yıl comment_191387 Tasarım göreceli diyorlar da şu aracın tasarımını sıradan bulanların nasıl bir gözü var merak ediyorum.Focus ya ötesi yine bir focus olabilir ancak Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201312 yıl comment_191393 Body-kit'e para verene kadar titanium falan alsaymış. Araba dışardan iyi görünecek hava atıcaz diye kendilerine kazık atıyorlar haberleri yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201312 yıl comment_191398 Body-kit'e para verene kadar titanium falan alsaymış. Araba dışardan iyi görünecek hava atıcaz diye kendilerine kazık atıyorlar haberleri yok. Bence iyi yapıyorlar, sonradan yapılan tüm modifiyeler bana gereksiz geliyor helal olsun bunları alan gençlere Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201312 yıl comment_191405 Bence iyi yapıyorlar, sonradan yapılan tüm modifiyeler bana gereksiz geliyor helal olsun bunları alan gençlere Yahu bırak Yakup, iş mi yani. Doğan görünümlü Şahin misali. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201312 yıl comment_191406 Bence iyi yapıyorlar, sonradan yapılan tüm modifiyeler bana gereksiz geliyor helal olsun bunları alan gençlere okadar para vericem , ön tampondaki eki yekpare değilde emanet duracak ... pehhh .... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201312 yıl comment_191430 Valla bu iş zevk değil mi ? Ben size katılmıyorum Dediğim gibi ben sonradan takmaları beğenmiyorum çok aşırı OEM gibi olmalı.. İçime sinmiyor rahat olamıyorum.. Doğan görünümlü şahin gibi oluyor oem olmadıkça.. Benceeeeeee Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201312 yıl comment_191432 Valla bu iş zevk değil mi ? Ben size katılmıyorum Dediğim gibi ben sonradan takmaları beğenmiyorum çok aşırı OEM gibi olmalı.. İçime sinmiyor rahat olamıyorum.. Doğan görünümlü şahin gibi oluyor oem olmadıkça.. Benceeeeeee Bunun oemi öyle iste ona nediyorsun bence değil diceksen hiç deme. Sadece On tampon eki öyle tabi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın