Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201213 yıl comment_126728 Yapmaaa :( Çok güzeldi ya, işte anı'mız.. Emin değilim yasaklandı mı yasaklanmadı mı zamanında aktif olarak katılmıştım. Buldum şimdi RTÜK el atmıştı: http://www.haberturk.com/medya/haber/606832-dortluleri-yak-dedi-rtuku-kizdirdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201213 yıl comment_126729 Emin değilim yasaklandı mı yasaklanmadı mı zamanında aktif olarak katılmıştım. Buldum şimdi RTÜK el atmıştı: http://www.haberturk...-rtuku-kizdirdi O video'yu ben çektim işte Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201213 yıl comment_126748 Ben ayda ortalama 100 tl mazot alıyorum-alıyordum.Artık arabaya binerken daha fazla hesap yapıyorum,İşlerim varsa biriktirip hepsini tek kalemde halletmek için çaba sarfediyorum.Toplu taşıma araçı olarak sadece iş yeri servisini kullanıyorum.Onun harici toplu taşımaya tek başıma bile binsem yaktığım mazota denk geliyor.Protesto olarak 2 hafta mazot almadım kendi çapımdaki tepkim buydu ama oda 2 haftada sınırlı kaldı malesef. . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201213 yıl Yazar comment_126978 kimse bu zamları haklı çıkartmaya çalışacak söylemlere girmesin kardeşim. bana 5 liraya satılan benzini dış ülkeye yarı fiyatına satıyorsa. 1-2 milyar tl beklediği zamlardan önce elin suriyelisine 1 milyar tl harcıyorsa, elektirik kaçak kullanımına doğuda göz yumyorsa. istediğine vergi cezası silip istediğinin boynunu kesiyorsa deprem olalı 20 sene olmuş hala deprem vergisi alınıyorsa benim vatandaş olarak suçum ne? Eylemden 1 gün önce depoyu fulleyip 1 hafta eylem olmaz kardeşim. Ben 1 hafta binmiyorum aracıma. Binen biner. Ses çıkarmayanlarda suçludur. Benim düşüncem bu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201213 yıl comment_126979 kimse bu zamları haklı çıkartmaya çalışacak söylemlere girmesin kardeşim. bana 5 liraya satılan benzini dış ülkeye yarı fiyatına satıyorsa. 1-2 milyar tl beklediği zamlardan önce elin suriyelisine 1 milyar tl harcıyorsa, elektirik kaçak kullanımına doğuda göz yumyorsa. istediğine vergi cezası silip istediğinin boynunu kesiyorsa deprem olalı 20 sene olmuş hala deprem vergisi alınıyorsa benim vatandaş olarak suçum ne? Eylemden 1 gün önce depoyu fulleyip 1 hafta eylem olmaz kardeşim. Ben 1 hafta binmiyorum aracıma. Binen biner. Ses çıkarmayanlarda suçludur. Benim düşüncem bu. Aynen katılıyorum, bu hafta katılan %2 olur, bir daha eylem yapılır, sonuçlar gösterilir %5 olur, 1 ay sonra bir daha yapılır %10 olur.. olmaz diye birşey yok..Paylaşmaya devam edelim.. Elden geldiği kadar..Ses çıkartmamaktan iyidir..Koyunmuyuz biz! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201213 yıl comment_126994 Aynen katılıyorum, bu hafta katılan %2 olur, bir daha eylem yapılır, sonuçlar gösterilir %5 olur, 1 ay sonra bir daha yapılır %10 olur.. olmaz diye birşey yok..Paylaşmaya devam edelim.. Elden geldiği kadar..Ses çıkartmamaktan iyidir..Koyunmuyuz biz! değiliz ama Dollye noldu bilen varmı aranızda........ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201213 yıl comment_127029 değiliz ama Dollye noldu bilen varmı aranızda........ Bizim köylerden birinde görüldü, kötü yola düşmüş. Bu kurbanda keseceğim diyormuş sahibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201213 yıl comment_127039 Arabamda 2 hafta yetecek kadar mazot var ama, bu gün babamın arabasıyla geldim, ve akşam giderken lpg alacağım, almayım desem yolda kalırım. Ama eyleme katılıp bu hafta servisle gelmeye çalışacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201213 yıl comment_127050 Türkiye'de ekonomi modern yağma düzeni ile yürür. Ve yağmalananlar yağmadan pay kapma umudu besledikleri sürece yağmacıları seçer ve yağma düzenine göz yumarlar. Yağma yok! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201213 yıl comment_127054 Sayfamızda da paylaştık, hayırlı olsun.. 5 lira 6 olacak Katildim facebooltaki her arkadasima gonderdim. Yalniz Yakup facebookta focusclubtr sayfasina goremiyorum arama yapip basinca beni browsera yonlendiriyor ve site aciliyor enteresaaan Bide isigim yanmak uzere ve bu hafta hergun okulum var Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201213 yıl comment_127055 Katildim facebooltaki her arkadasima gonderdim. Yalniz Yakup facebookta focusclubtr sayfasina goremiyorum arama yapip basinca beni browsera yonlendiriyor ve site aciliyor enteresaaan Bide isigim yanmak uzere ve bu hafta hergun okulum var Var var iyi bak 1 gün önce eklenmiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201213 yıl comment_127057 Var var iyi bak 1 gün önce eklenmiş Aynen paylastigin iyi oldu gorsun millet telefondan girince share tusu olmadigi icin yapamadim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl Yazar comment_127826 indirim gelmiş ) eylem ses getirmiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_127830 Eylemden dolayı indirimin geldiğine inanmıyorum, geçtiğim her akaryakıt istasyonunda (ki bir ilçeden bir şehre doğru hergün güzergahım ve şehrin girişine kadar 6 tanı istasyon var, şehir içerisini saymıyorum bile) illa akaryakıt alan müşteriler görüyorum her geçtiğimde, akaryakıt alımında bizim buralarda bir değişiklik olmamış sanki Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın