Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Fiat 126 Bis Kullanan Var Mı?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

fiat 126 bis, mini araba.. 1990-91 model, kullanan, binen deneyim yaşayan var mı arkadaşlar aramızda:).. modifiyeli bir taneyi hanım çok beğendi:).. düşünebilir miyiz?

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşım almıştı ünv. öğrencisi iken; çok çekti(k) elden çıkartmak ta zor oldu.

Arka koltuk altında; çalıştığında aracın içinde durulmuyor, ne kadar güvenli tartışılır. Tavsiye edeceğim son araç olur.

Foto var mı?

Yanıtlama zamanı:

Kullanmadım hatta binmedim bile ama tercihinizi değiştirin diye bilirim....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Yanıtlama zamanı:

Dertsiz başa dert almaya hiç gerek yok.. üstelik modifiyesi (!) çok kötü yapılmış. Biçimsiz olmuş..

Arkadaşta vardı, arabayı satamadı, en son babasına terk etti arabayı, öyle kurtuldu.. Çok sıkıntılı..

Yanıtlama zamanı:

oooo bizim buradaymış araba. İsterseniz sizin adınıza bakarım, ama tavsiye etmem

Yanıtlama zamanı:

reno twingo süperdir onu deneyin derim...

Yanıtlama zamanı:

sevmem ki...ama megane 1 ve megane 2 türkiyede görevini yerine getirmiştir..onun dışında toros hala keçi gibidir..cliolarsa dargelirli aileler için birnevi kurtuluş olmuştur...ama megane 3 ü hiç sevemedim içini cok zorladım binince kendimi iyi hissetmek için olmadı ama bunu sevdim nebiçim işse belki sende binsen seversin Aydın bana öyle geliyor..

Yanıtlama zamanı:

sevmem ki...ama megane 1 ve megane 2 türkiyede görevini yerine getirmiştir..onun dışında toros hala keçi gibidir..cliolarsa dargelirli aileler için birnevi kurtuluş olmuştur...ama megane 3 ü hiç sevemedim içini cok zorladım binince kendimi iyi hissetmek için olmadı ama bunu sevdim nebiçim işse belki sende binsen seversin Aydın bana öyle geliyor..

Ben reno'nun direksiyon sisteminden nefret ediyorum Abi; hissiz zevksiz birşey.

Bu yüzden reno ne yaparsa yapsın bana yolu sürüş zevki vermediği sürece yaklaşmam yanına.

Yanıtlama zamanı:

Ben reno'nun direksiyon sisteminden nefret ediyorum Abi; hissiz zevksiz birşey.

Bu yüzden reno ne yaparsa yapsın bana yolu sürüş zevki vermediği sürece yaklaşmam yanına.

GT Line serileri fren-direksiyon-yol tutuş kriterlerinde çok iyi; öyleki arka koltuğa özellikle bindirdiğim ortalama 90kg lik iki kişiye rağmen arka tarafı savurmaya çalıştığımda araç ısrarla direniyordu, savrulursa da geri izine hızla ve ikincil salınımlar olmadan dönüyordu.

Tüm bunlara karşılık araç sert ve yol sesi alıyor, trimleri ise Astra ve Focus gibi hoşuma gitmedi bu kez, tercih meselesi elbet.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.