Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Megane 3 1.5 Dci Gt Line Edc Testi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Şuan 1.5 dci var. Diğerine de bakarız elbet yahu :) Çoğalsın hele, sadece 60 bin tl'lik araç ile satılan motoru test için bulmak zor.

ama ben cok üzülmek...o cok cici bişi......... :wacko:

  • Yanıt 73
  • Görüntüleme 28,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

  • Cem Boneval
    Cem Boneval

    Tolga paylaşım için teşekkürler, tesadüfen geçen hafta Istanbul'dan bir arkadaşım uğradı, 1.6 130 BG dizel GTLine yeni almış ve tatile çıkmış, Kemer'e kadar dağdan gidip düzden dönme şansım oldu. Be

  • Yusuf Çavuş
    Yusuf Çavuş

    Her zaman dediğim gibi kötü araç yoktur, ihtiyaca, bütçe ve beklentilere göre araç vardır. Reno'yu hala 12, toros ve brodway türü araç üretiyor sanıyorlar sanırım. Keza dönemine göre o araçlarda gaye

  • Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

    Hb beğenirken sislerine mi bakıyordunuz? sadece o değişti ? ilginç.

Yanıtlama zamanı:

bazı şeyleri sadece begendiğiniz için istersiniz.................... ^_^

  • 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Sanırım daha önce bu araçla (hoş benimki Coupe değildi ama sonuçta fark yok yürüyen aksamda) ilgili yazdıklarımın daha inandırıcı bulunması mümkün artık.

Üstün yol tutuşun bedeli biraz konfor kaybı...

Yanıtlama zamanı:

Ben motor sporlarının içinde direkt olarak bulunduğunuzdan ve hala bulunuyor olmanızdan dolayı sizin araçlar hakkındaki yorumunuzu ciddi eğitim almamış veya tecrübesi olmayan kişilerden daha değerli görüyorum.

Videoya gelirsek açıklayıcı olsa da sürekli ingiliz otomobil şovları izleyen bana göre çıta biraz düşük kaldı :)

Yanıtlama zamanı:

sürekli ingiliz otomobil şovları izleyen bana göre çıta biraz düşük kaldı

 

Tv'de yayınlanan diğer programlarda bunun onda birini bile bulamadığımız için bana iyi geliyor. Diğerleri bildiğin tanıtım kataloğunu okuyor, sıfır yorumla program yapıyorlar.   

Yanıtlama zamanı:

hayatımda hiç böyle araç kullanmadım kullanmayacağım da, haliylen bu araçla ilgili özellikler, performans hatta işçilik benim için yeterli, benim fikrim perçinlendi, EB göre biraz performanstan ödün veririz, ama onun yerine ekonomi transfer ederiz,  beni bozmaz  :)

Yanıtlama zamanı:

hayatımda hiç böyle araç kullanmadım kullanmayacağım da, haliylen bu araçla ilgili özellikler, performans hatta işçilik benim için yeterli, benim fikrim perçinlendi, EB göre biraz performanstan ödün veririz, ama onun yerine ekonomi transfer ederiz,  beni bozmaz   :)

 

Sizin aracınızın bundan aşağı kalır yanı zaten yok bakın yine aynı adam ve megane testinden sonra bunu sürmüş

 

Yanıtlama zamanı:

Sizin aracınızın bundan aşağı kalır yanı zaten yok bakın yine aynı adam ve megane testinden sonra bunu sürmüş

 

 

yok canım; benim kendi aracımdan hiç bir şüphem yok, üstelik ilk alım maaliyeti çok daha aşşağı, biz ayni taraftayız, sadece 1.6 dci ye olan sempatimde bir yanlışlık yok demek istiyorum, 

Yanıtlama zamanı:

Tv'de yayınlanan diğer programlarda bunun onda birini bile bulamadığımız için bana iyi geliyor. Diğerleri bildiğin tanıtım kataloğunu okuyor, sıfır yorumla program yapıyorlar.   

Malesef bu böyle. Türkiye'de severek takip ettiğim ve saygı duyduğum bir tek Barkın Bayoğlu var. Ciddi teorik ve pratik bilgisi olduğunu düşünüyorum ancak onun da yoğunlaştığı alan motorsiklet malesef.

Mertcan Çelik tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Malesef bu böyle. Türkiye'de severek takip ettiğim ve saygı duyduğum bir tek Barkın Bayoğlu var. Ciddi teorik ve pratik bilgisi olduğunu düşünüyorum ancak onun da yoğunlaştığı alan motorsiklet malesef.

Ben bunda insanımızın çok para verdiği ve sürekli kullandığı bir şeye pek objektif yaklaşamamasının da biraz sebep olduğunu düşünüyorum.

 

Tabi beni rahatsız eden bir diğer nokta da firmaların yabancı sitelerinin Türkçe'lerinden daha detaylı bilgi içermesi.

 

Talep var mı orda ki gibi ? Yoksa neden çaba sarfedeyim ki ?

 

Bu sebeple kolay değil bu sektör. Bizim milletin % kaç'ı tekniğine bakıp araba alıyor ? % 5 ? 

Yanıtlama zamanı:

Talep var mı orda ki gibi ? Yoksa neden çaba sarfedeyim ki ?

 

Bu sebeple kolay değil bu sektör. Bizim milletin % kaç'ı tekniğine bakıp araba alıyor ? % 5 ? 

Ondan da azdır belki, fazla değildir. 1% filan objektif olarak arabasını eleştirebilir o da şüpheli.

 

 

Garipsememek lazım aslında, nasıl gittiğini ettiğini pek umursamıyor insanlar. Bir "prestij" furyasıdır gidiyor. Çoğunluğu Mertol abinin deyimiyle "eşşek" olarak kullanırken detaylı incelemeler beklemek mantıksız.

Ancak imkansız değil. Altın Elbiseli Adam Showmax'tan sonra 2-3 kişilik bir ekiple ve tanıdıklarla çok başarılı işler çıkarttıysa, daha başarılı bir çok şey olabilir bence.

Olmamasındaki en büyük sebep olarak insanların yaptıkları, bana  göre boş ve mantıksız olan, eleştiri ve hatta karalama görülebilir.

 

Mesela ben :D. Adam muhtemelen emanet olan arabayla test yapıyor gidip Top Gear filan diyorum  :blink:  :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Sizin aracınızın bundan aşağı kalır yanı zaten yok bakın yine aynı adam ve megane testinden sonra bunu sürmüş

 

1.0 Sürmüş, 1.6'sı yok mu bu videonun? :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

İki videoyu kıyasladığında ben Focus'u dalar ve yalpalar görüyorum (biraz abartılı ifade ama özü doğru), kıyaslamalı kullanım da bunu hissettiriyordu.

Konfor bedeli...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.