Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201510 yıl comment_336330 6 saat önce, Serkan Sümer said: @Servet Özkan Servis de zaten öyle yaptı. Kafa yormamın sebebi, belki daha büyük bir soruna neden olmasında çekindiğim içindi, yoksa gıcırtının yerini tespit edebilsem kendim de yapardım. @Mehmet Demir Tekrar olursa ne diye başladığım soruya, yine getirin aracınızı. diye karşılık verdiler. Denedim şimdi bir ses gelmiyor. Bir ücret de talep etmediler. Gitmişken debriyajda bir boşluk hissediyordum, onun da havasını almışlar. O da şimdi iyi oldu. Sizin kadar bos zamanim olmasini dilerdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201510 yıl comment_336428 @Servet Özkan değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. @Mehmet Demir paylaşmış olduğunuz parçayı bu ileti içerisinde buldum. aklımda olsun, yardımlarınız için teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201610 yıl comment_353978 Arkadaşlar bugün lastikleri degistirdim. Sonra direksiyonu cevirdigimde süspansiyon larin ordan tık tık ses geliyor.sürekli gelmiyor tam çevrilmeye yakın geliyor. Bunun sebebi ne olabilir. Mart 29, 201610 yıl Emre BAYINDIR tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201610 yıl comment_353979 Ses kaynağı hakkında fikrim yok (aslında var ama) uzmanı değilim, yanılmayalım. Benim söylemek istediğim şey şu; kesinlikle ve kesinlikle direksiyonu tam çevirmeyiniz,zarar verirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201610 yıl comment_354011 9 saat önce, Emre BAYINDIR said: Arkadaşlar bugün lastikleri degistirdim. Sonra direksiyonu cevirdigimde süspansiyon larin ordan tık tık ses geliyor.sürekli gelmiyor tam çevrilmeye yakın geliyor. Bunun sebebi ne olabilir. Aracınız garanti kapsamındaysa bu seslerin tamamı normal (bakınız bunu servis söylüyor) Aracınızın garanti süresi dolduysa aracınızın direksiyon kutusu arızalı 4900+kdv (bakınız bunuda servis söylüyor) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 30, 201610 yıl comment_354031 11 saat önce, Yakup Çağatay said: Ses kaynağı hakkında fikrim yok (aslında var ama) uzmanı değilim, yanılmayalım. Benim söylemek istediğim şey şu; kesinlikle ve kesinlikle direksiyonu tam çevirmeyiniz,zarar verirsiniz. Bende birkaç yerden direksiyon tam çevrildiğinde zararı olabileceğini duymuştum. Fakat aracın otomatik park özelliğini kullanırken direksiyonun her seferinde son noktasına kadar döndüğünü fark ettim acaba bunun bir zararı olabilirmi aracıma? Mart 30, 201610 yıl Faruk Çelik tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl comment_420733 01.10.2012 - 14:02 tarihinde, Cem Boneval yazdı: Şurada yazdım, kendimi alıntılamam komik oldu ama, belli ki ya farkedilip okunmamış, ya da ciddiye alınmamış. Bizde Focus'ta da Fiesta'da da var bu ses, Otosan ve Otokoç'taki değişik düzeyde teknik elemanlarla konuyu tartıştık, basitçe ve özetle yeni nesil direksiyon kutularında dişliler arasında hafif bir boşluk olabiliyor, tasarımdan kaynaklanan bir durum, ve belli şartlarda ince ve rahatsız etmeyen bir tıkırtı olarak bu hissediliyor. Kullandığım Focus'ların yarından fazlasında bu sesi fark ettim, test yerim de var zaten hastanenin girişinde 30 metrelik bir yol, hemen tıkırdatıyor. Bu sorun yaratmayacak bir durum ve ancak belli şartlarda oluşuyor, zamanla artabiliyor, değişen kutuda da bir süre sonra başlayabiliyor, yani kafaya takmaya gerek yok. Yalnız benimki düşük bir ses değil, baskı beton yollarda ve parke taş yollarda alenen duyuluyor.. Sanki rot kolları ve askı rotları bozukmuş gibi.. Serviste herşeyi gösterdim, bunu söylemeyi unuttum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl comment_420743 22 minutes ago, Burak Şenoğlu said: Yalnız benimki düşük bir ses değil, baskı beton yollarda ve parke taş yollarda alenen duyuluyor.. Sanki rot kolları ve askı rotları bozukmuş gibi.. Serviste herşeyi gösterdim, bunu söylemeyi unuttum.. Direksiyon kutusudur muhtemelen, bu direksiyon kutulari boyle ses cikartiyor diyip gonderir servis. Yenisini taktirsan dahi bir sure sonra ses yapiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 20179 yıl comment_420749 Valla bilmiyom da bildiğin tofaş gibi ses yapıyor. Bir daha vilayete geçtiğimde bunu gösterecem.. Hatta servise gitmeden önce bi rot ayarcıya gidecem baktıracam.. Eski aracımda da bu tarz bir ses vardı ve bu sesin kaynağını rotçu bulmuştu, rot kollarıyla askı rotları değişmişti ses kesilmişti.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın