Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ön Düzen Ses

Featured Replies

• Yanıt 98
  • Görüntüleme 27,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup, olmadığına eminim aslında ben çünkü dediğim gibi manuel araçta direksiyon hem yumuşak, hem de turun sonuna geldiğinde bir mekanizma tarafından frenleniyor direksiyon. Benim arabada kesinlikle d

• ok..saol o zaman aceleye gerek yok, bakalım durum zamanla ne gösterecek.. bizdeki eşek şansı ya şimdi giderim servise, test ederiz gıcırdamaz.. bir çay içmeye gittimde lafı açarım müdürüme..

• Asfalt yolda evet, ama stabilizede bence hayır. F3, F2 ye göre daha şehirli. Nazikleşmiş yani

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

araçta yanımıza binenler ne çabuk ön takımı dağıttın diyor  :blink:

Yanıtlama zamanı:

araçta yanımıza binenler ne çabuk ön takımı dağıttın diyor :blink:

Yollarımız yol değil ki :)

Yanıtlama zamanı:

Yollarımız yol değil ki :)

Ya hiç sorma zaten asvalt yok yok heryer parke sonuç olarak ön takım dağılmış şekilde geziyorum[emoji37]
Yanıtlama zamanı:

Ya hiç sorma zaten asvalt yok yok heryer parke sonuç olarak ön takım dağılmış şekilde geziyorum[emoji37]

Bende öyle :)

Yanıtlama zamanı:

Dün erzincanda servise gittim adamlar bisey duymadilar sanırım ben kafayı yedim. Gayipten sen sesler duyuyorum :)

Yanıtlama zamanı:

Dün erzincanda servise gittim adamlar bisey duymadilar sanırım ben kafayı yedim. Gayipten sen sesler duyuyorum :)

Garantisi olmasaydı duyarlardı... :)

Yanıtlama zamanı:

Neyse artık daha iki sene garantisi var olmazsa bise mardine gösteririm

Yanıtlama zamanı:

Neyse artık daha iki sene garantisi var olmazsa bise mardine gösteririm

Ben ordayken gel abi :)

Yanıtlama zamanı:

Zaten tek dayanagim sensin serdar :)

Yanıtlama zamanı:

@yusuf terzi

Hangi servisi kullandınız

afyon budan...

yusuf terzi tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben bu sorunun çözümünü buldum. Sony ses sistemi ses düzeyi 10- 15 parça:çak bi selam. [emoji23]

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

geçen kış az ses yapmıştı, 1 gün yapar 7 gün yapmazdı, özellikle son 2 haftadır, her kasisten geçerken ses çıkıyor.. "garc" diye bir ses kasise çıkarken, inerken tekrar..

bir kaç başlıktaki mesajları okudumda, net bir şey yok gibi..  son sözü söyleyecek olan var mı acaba kesin şu parça değişti sorunum bitti diyen..

önceki sayfada ise bir arkadaş, giitim parça değişmeden çıktım, sesler gitti yazmış..

servise götürsem mi, biraz bekleyip bakalım havalar ısınınca tekrar kesilecek mi, ama şu var, bu kış daha çok oluyor..

geçen tatlı bir çukur buldum, tek tekerle geçtim, gacırt, döndüm öbür tekeri soktum yine aynı.. hız 15-20

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

geçen kış az ses yapmıştı, 1 gün yapar 7 gün yapmazdı, özellikle son 2 haftadır, her kasisten geçerken ses çıkıyor.. "garc" diye bir ses kasise çıkarken, inerken tekrar..

bir kaç başlıktaki mesajları okudumda, net bir şey yok gibi.. son sözü söyleyecek olan var mı acaba kesin şu parça değişti sorunum bitti diyen..

önceki sayfada ise bir arkadaş, giitim parça değişmeden çıktım, sesler gitti yazmış..

servise götürsem mi, biraz bekleyip bakalım havalar ısınınca tekrar kesilecek mi, ama şu var, bu kış daha çok oluyor..

geçen tatlı bir çukur buldum, tek tekerle geçtim, gacırt, döndüm öbür tekeri soktum yine aynı.. hız 15-20

Geçen kış benimde merdiven çıkarken dizlerim daha az ağrı yapıyordu, bu kış daha çok ağrıyor[emoji2]

Şaka bir yana gerçi şaka değil ağrılarım gerçek de, benimde sürücü koltuğu tümseklerden geçerken hafif bir gıcırtı geliyor..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.