Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 201510 yıl comment_320273 er300 benim kullandığım en güzel lastikti. sanırım yerli ve ithal farkı vardı tam bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 201510 yıl comment_328599 merhaba kliksadan lassa impetus revo 2+ modelini satin aldım. ölçüler 205/55/16. bir haftadır kullanıyorum. yumuşak ve sessiz bir lastik. etiket değerlerinde 66 desibel, yakıt c, yağmurluhava B olarak gözüküyor. kısacası memnun kaldım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl Yazar comment_403382 15 September 2015 - 12:53 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Bu sefer Goodyear alıyoruz. Conti 5 mi alsam dedim de 1 aylık yakıt parası çıkar aradaki fiyatla. Araba ne kadar daha gider belli değil o yüzden böyle yapalım dedim. Lassa'da diş miş kalmadı acayip sert lastik oldu. 42-43 bin km kadar yol aldı. Son 1-2 yıl içinde çok fazla dağa taşa vuruldu bence lastik yeterince dayanıklı çıktı. Güncelleme yapayım. GoodYear Yaklaşık (Bir kış tüketimini çıkartarak) 15-16 bin km'de diş derinlikleri 4.80 mm civarına düşmüş durumda. Hepsi benzer şekilde erimiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl comment_403420 Güncelleme yapayım. GoodYear Yaklaşık (Bir kış tüketimini çıkartarak) 15-16 bin km'de diş derinlikleri 4.80 mm civarına düşmüş durumda. Hepsi benzer şekilde erimiş. Vay be, bende bir kaç gün önce sana bunu soracaktım, konuyu bulamadım. Lastikler ne durumda, kaç km yapıldı diye. [emoji3]Bende aynı km yapmışım, yazın muayene de 6 mm çıktı diş derinliği ama lastiklerin tutunması bayağı azaldı gibi geliyor bana. Kaymalar başladı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 20179 yıl Yazar comment_403421 5 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Vay be, bende bir kaç gün önce sana bunu soracaktım, konuyu bulamadım. Lastikler ne durumda, kaç km yapıldı diye. Bende aynı km yapmışım, yazın muayene de 6 mm çıktı diş derinliği ama lastiklerin tutunması bayağı azaldı gibi geliyor bana. Kaymalar başladı. Şuan yokohama kışlık var, ben goodyear'ı çok az sürdüm sanırım aklımda bile değil Yazın bakarım artık kaymalara ama Adana ile buralar kıyas götürmez pek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 20179 yıl comment_403434 Şuan yokohama kışlık var, ben goodyear'ı çok az sürdüm sanırım aklımda bile değil [emoji3] Yazın bakarım artık kaymalara ama Adana ile buralar kıyas götürmez pek. Aynen, sendekilerde bir şey yoksa yollardan demek ki. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın