Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Zemindeki Eşya Bölmeleri Hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

hiç benzemiyor ki iyi incele 2 cm pay bile yok derinliği o boşluğun :D

Tip olarak dedim yoksa passatınki c-max'e nasıl uyumlu olsun. :D 8 numaralı parça tip olarak benziyor o misal passatlarda ki yangın söndürme tüpü. :)

• Yanıt 40
  • Görüntüleme 13k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

ben bunu çeki halatını takmak için kullanılan parçaya benzettim

• Bu sistemde de orta koltuğun minderini kaldırıp, sırtlığa yapıştırıyorsunuz, araçtan sökülmüyor yine.     grand'ın orta koltuğunun bir kısmı sadece kumaş gibi. Katlayınca komple yandaki koltuğ

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Tamer bey yazmış zaten çeki demiri stepnenin ordaymış.

Yanıtlama zamanı:

Ceki Demir'i her türlü olması gerek muhtemelen stepne yanındadır oraya bakın isterseniz ..

Birde hangi sayfada bu gördüğünüz yazı, bulamadım. Bir baksaydım iyi olurdu :)

Tamer bey yazmış zaten çeki demiri stepnenin ordaymış.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ceki Demir'i her türlü olması gerek muhtemelen stepne yanındadır oraya bakın isterseniz ..

Birde hangi sayfada bu gördüğünüz yazı, bulamadım. Bir baksaydım iyi olurdu :)

. 165 ve 175. sayfalarda .
Yanıtlama zamanı:

Çeki demiri focus 2 lerde stepnenin olduğu yerde duruyordu,muhtemelen focus 3 tede aynıdır.C max de bence o kalıbın içinde olması gerekiyordu.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet haklıymışsınız, çeki demirini bulunduğu yerden alıp kalıba koyunca şık diye oturdu.

Yanıtlama zamanı:

Evet haklıymışsınız, çeki demirini bulunduğu yerden alıp kalıba koyunca şık diye oturdu.

:D tahminim dogru çıktı
Yanıtlama zamanı:

oraya koymaları mantıklı olmuş :)

malum eski kasada alternatör arızası var kronik, babamda dinlemeyip alternatör gittikten sonra bile stop edene kadar kullanınca araçta 1 damla elektrik kalmamıştı, bagaj bile açılmıyordu yani :D çeki demirini almak için koltuğu yatırıp ordan uzanmak zorunda kalmıştım :) stepnenin altında filan olsa yanmıştık :D

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar benim C-Max'te arka tarafta halıların altında bir eşya bölmesi yok... Nedendir acaba? 2013 modellerde bu yok mu?

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar benim C-Max'te arka tarafta halıların altında bir eşya bölmesi yok... Nedendir acaba? 2013 modellerde bu yok mu?

Çünkü bahsi geçen yerde sadece çeki demiri var, onu oradan almış olabilirler haliyle göz olmaması normal gibi duruyor.

Yanıtlama zamanı:

Çünkü bahsi geçen yerde sadece çeki demiri var, onu oradan almış olabilirler haliyle göz olmaması normal gibi duruyor.

Aslında olsa iyi olurdu... C-Max'lerde eşya bölmesi az emsallerine göre...

Yanıtlama zamanı:

Arka yolcu koltuğunun oradaki eşya gözleri, VIP koltuk sistemi ile birlikte Türkiye paketinden çıkarılmış..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.